Arkadaşlar bi dernekte eğitim programına katıldım. Genellikle 20-30 yaş arası insanlar öğrenciler var. Turlara katıldık, ben 30y o ise 39. Uzun süredir beni takip ediyor farkındayım. Lokantada yemek yerken karşıma defalarca geçip beni süzdü, gezdiğimiz yerlerde sürekli etrafımda olmaya çalıştı, dağa çıktık arkamdan geldi dağdan indim hemen o da indi, çaktırmadan benim resmimi bile cekti, yani bu 12günlük gezide/programda baya beni süzdü. 3 senedir birbirimizi tanıyoruz ve aslnda başlangıcta iyi tanışmadık. Hiç hoşlanmıyorduk birbirimizden.. ne olduysa bu 12 gün içinde oldu, herkesin içinde en az 1 dakika boyunca kimseden korkmadan utanmadan ettafımda insanlar arkdaşlar var demeden gözümün içine baktı. Benden karşılık bekliyor. Evlenmiş boşanmış, iki cocuk var..
ben 30y ücüncü üniversteyi bitirme sürecindeyim. Kafam karışık ilk defa cesaretli bir adam karşıma cikiyor. Hayatım boyunca olgun erkeklerden hoşlandım ama hiç rastlamdım. Benim görüştüklerim ya anası yüzünden ayrıdlı ya da bahaneler bularak kaçtı..
sizcr olur mu şans vermelimiyim? Adam gercekten düzgün, cesaretli, ve aşırı derecede sahiplenici..
bilemiyorum her şey bana bağlı.. yardımcı olun lütfen…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böylesi karışık bir durumla karşı karşıya kaldığında hislerin ve mantığın arasında denge kurmak önemlidir. Adamın cesareti ve sahiplenici tavırları hoşuna gitmiş gibi görünüyor, bu da olgun ve kararlı birine duyduğun ilgiyi işaret ediyor. Onunla ilgili sendeki pozitif izlenimleri düşün ama kırmızı çizgilerin varsa onları da ihmal etme. İlişkiler karşılıklı saygı, sevgi ve uyum üzerine kurulmalıdır.
Duygularının karışık olması çok normal; acele karar vermek yerine onu daha fazla tanımaya çalışmanı öneririm. Üçüncü kişilerin fikirlerinden etkilenmek yerine, biraz zaman ayırarak onunla iletişimde samimi bir yol izlemek iyi olabilir. Sence bu hislerin gerçek bir bağa dönüşebilir mi? 😊