Arkadaşlar bu adam ciddimi?

Arkadaşlar bi dernekte eğitim programına katıldım. Genellikle 20-30 yaş arası insanlar öğrenciler var. Turlara katıldık, ben 30y o ise 39. Uzun süredir beni takip ediyor farkındayım. Lokantada yemek yerken karşıma defalarca geçip beni süzdü, gezdiğimiz yerlerde sürekli etrafımda olmaya çalıştı, dağa çıktık arkamdan geldi dağdan indim hemen o da indi, çaktırmadan benim resmimi bile cekti, yani bu 12günlük gezide/programda baya beni süzdü. 3 senedir birbirimizi tanıyoruz ve aslnda başlangıcta iyi tanışmadık. Hiç hoşlanmıyorduk birbirimizden.. ne olduysa bu 12 gün içinde oldu, herkesin içinde en az 1 dakika boyunca kimseden korkmadan utanmadan ettafımda insanlar arkdaşlar var demeden gözümün içine baktı. Benden karşılık bekliyor. Evlenmiş boşanmış, iki cocuk var..

ben 30y ücüncü üniversteyi bitirme sürecindeyim. Kafam karışık ilk defa cesaretli bir adam karşıma cikiyor. Hayatım boyunca olgun erkeklerden hoşlandım ama hiç rastlamdım. Benim görüştüklerim ya anası yüzünden ayrıdlı ya da bahaneler bularak kaçtı..

sizcr olur mu şans vermelimiyim? Adam gercekten düzgün, cesaretli, ve aşırı derecede sahiplenici..

bilemiyorum her şey bana bağlı.. yardımcı olun lütfen…

Arkadaşlar bu adam ciddimi?