Amacı sevgimi yoksa kullanmak mı istiyor beni çok kötüyüm onsuz nefes alamıyorum ama yapamam isteklerini çok alışmıştım ona 🥲🥲?

Ben boşanmış bir kadınım çocuğum yok biriyle tanıştım bana çok iyiydi arkadaş dost gibiydim ama evliydi defalarca reddettim ısrarla zorla vazgeçmedi eşinden boşanamayacağını ama bana ev alacağını adıma yapacağını onunla her konuda eşit olacağını söyledi bende boşluğuma geldi çok sevdim ama gittikçe cinselliğe yöneldi ben defalarca ayrılmak istedim yapamam dedim ama diretti sürekli ayrıl barış bir yıldır sürünüyorduk sonunda yine aynı konulara geldik tartıştık ben yapamam zaten senin de evlilik gibi ciddi bir niyetin yok dedim ayrıldım yine numarasını sildim ama çok seviyorum içim her an yazmak istiyorum ne yapayım sonu yok bu adan başta ne vaatler verdi hiçbirini tutmadı ama vazgeçmiyor bırakmıyor da beni günaha da girmek istemiyorum çok seviyorum nasıl baş edeceğim acaba o da sevdi mi yoksa amacı kullanmakmıydı
Amacı sevgimi yoksa kullanmak mı istiyor beni çok kötüyüm onsuz nefes alamıyorum ama yapamam isteklerini çok alışmıştım ona 🥲🥲?