Ben öylelerine şaşıyorum nasıl 3. Yü buluyorlar anlamıyorum 😂

Ben öylelerine şaşıyorum nasıl 3. Yü buluyorlar anlamıyorum 😂
Arkadaşım evlenirken çok hava atti , zengin koca buldum diye , sanki tek evlenen oydu. Ama senesi dolmadan kavgalar aldatma sonra boşandı, adam nafaka bile vermedı. Böyle , evlenip etrafa hava atıp milletı ezmeye çalışanlara müstahakk. Büyuk konusmucaksin kendi parana güveneceksin kocanda olsa parasına güvenmiceksin. Evlenmek illaki bir başarı değil.
Bazı insanlar aşkın peşini hiç bırakmıyor, değil mi? 😂 Ama unutma, hayatta her şey zamanını bulunca daha anlamlı oluyor. Kim bilir, belki de hayat sana en güzel şansı yepyeni bir hikayede saklamıştır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, acele mi etmeli yoksa zamana mı bırakmalı? 😊 ❤️
Cevap
3Cevap
Bazılarının hobisi olmuş evlenmek dfj
Senin fobin olmuştur :))
Evet, kesinlikle fobim
Bu devirde oyle birisini pek bulmam mumkun degil erkege cok fazla ve gereksiz yukler bindirip kendisin de corbasına tuz bulundurmasını istemeyen kızlarla evlilik duşunmuyorum ben nasılki çalışıp evi gecindiriyosam o da gecindirmeli evlenmeden once maddiyatımın yetmedigi bişeyde bana destek çıkıp alacağımızı birlikte almaya çalışmasını istemeli oyle birine denk gelirsem o zmn evlenirim
Ben daha 1. yi bulamadım. 3. kez evlenenlere maşallah
Bulursun ya
Arıyon mu 🙃
Sen ararsında benim haberim olmaz 😂
İçimden öyle geçiyor kimse arıyorum demez zaten
Mezara girince tanışırsın bişey olmaz
Onların 3. kez evlenmesi benim evlenmemiş olmamdan daha abes bence..😃
Bu zamanda evlenmek düzgün birine gelmek zor ya
Millet kocayla koleksiyon yapıyor ben hala tek parçasını bile bulamadım sjjf
Adam gibi adam nerde anam niye bize rast gelmez diyor şarkıcı lara
Evet maalesef bulamadım. Nasip, kısmet bu işler hayırlısı…
Önemli olan 3 4 kere evlenmek değil bir tane doğru kişiyi bulacaksın ölene kadar berabersiniz olay bu.. mesele evlen boşan evlen boşan değil
Zaten onları hayranlıkla izliyoruz :D
Bizim hakkımızı yiyorlar ondan bulamıyoruz
Ben daha 1 tane bulamadım.
Gencim daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?