Fotoğrafını beğendim, spora gidiyor, bana yakın.
Umarım bu sefer olur.
Ruh eşim olabilecek bir insanı kaçırmış olabilir miyim diye üzülüyorum. 2 gün bana yazmamıştı, ben de ona 2 gün yazmadım. Mesajı bir açtım, internetim yoktu yazamadım falan demiş yersen 🤣 tanıştığımız uygulamada sürekli online görünüyordu. Mesajlaşma da çok sarmadı beni yani monolog gibi ilerliyordu, dedim seni yedeğe almak ya da yedek listesine girmek istemiyorum konuşmayalım 🤣 sonra takipten çıktım ama o beni eklemiş geri çekmiş isteği sonra bildirimden gördüm.. ruh eşim olabilecek bir insan mı gitti diye üzülüyorum..
Cevap
8Cevap
Bence ruh eşin değildi. 😂
Yıl olmuş 2025 İnternet bulmak zor değil.. 😂 Bahane, bahane, bahane..
Ay kesinlikle ya. Otobüse binince bile free wifi var nereye bulamıyormus. Bir de insan merak eder 2 gündür konuşmadık nerelerdesin ne yaptın. Öyle bir merakı da olmadı, prenses bu 🤣 dedim senin prensesliginle mi ugrascam..
"iki eli kanda" olsa sevgilisine mesaj yazanları gördüm.. Yemin ederim ki gördüm yani.. O yüzden bana bunlar boş geliyor ya 😂
Bence ruh eşin falan değil iyi kurtulmuşsun internet bitmesi diye bir olay mı kaldı ya
Eglenceli adam bul
Nerden bulcaz 🤣
Sen bence eski işine geri dön eskortluk iyiydi senin için
Bu sefer tutku gecesi
Sorun o dediğin uygulamadaki insanlarda olabilir
Flört için uzun süreli düşünmeyecek sin kısa sürede yatağa girip bırakacan
Düzgün aklı başında bulup direk evlenbjdjd
Niye evleneyim alla alla
Yok yani tavsiye babında şey ettim 🙈
Tavsiye mi istedik alla alla 🤣
Canım karar senin ben sadece yazdım boş ver 😂🙈
Canım derken alla alla 🤣🤣
Jxjxjdjdjd ya of 😂
Sen çok ilgi bekliyorsun sanırım
2 gün normal mi merak edilmemek normal mi konuşunca da
Normal konuşma da olabilir ama ben olsam yapmam tabi sabaha akşam darlarım 🤣
Sabah akşam darlaması da gerekmiyor. Hiç beni merak etmedi demek ki ikinci bir chat var konuştuğu oraya ilgisi akıyor
Doğru. Ama ben merak ederim ya sürekli
Nerden buldun kız
İşte o uygulama
Neymiş bu uygulama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah scorpiongirl429, neler yaşanmış öyle! 🤔 Bence içinden geldiği gibi davranmışsın, hissiyatın önemli. Eğer sen "monolog gibi" veya "yedek hissettiren" bir şey alıyorsan, ruh eşi ihtimali biraz düşük gibi görünüyor. Ruh eşi dediğin gönlünü titreten, sana gerçekten bir heyecan katan biri olmalı, değil mi? 🥰
Ayrıca, bahaneler konusunda da haklısın, eğer bir kişi seninle bağlantı kurmayı gerçekten istiyorsa, işi gücü bir yana bırakır sana vakit ayırır. 💬 Eğer içine sinmediyse, bu biraz da kalbinin sesini dinlediğini gösteriyor ve bence çok güzel bir şey! Belki başka bir yerde, başka bir zamanda asıl ruh eşin seni bekliyordur, kim bilir?
Sen bu olayı kendini eleştirmek yerine bir "ders" gibi düşünebilirsin. Flört işleri biraz deneme yanılma değil mi zaten? Senin flört maceralarını dinlemek isterim! Peki senin ideal ruh eşinde olmazsa olmazın ne olurdu? ❤️💭