19 yaşındayım kardeşlerim var birisi benden 1bucuk yaş küçük diğeri 7 yaş ikisi saygı göstermiyorlar şu benden 1bucuk yaş küçük olan uzun ve beni dövüyor sinirli olduğunda emir veriyor filan sen abla Filan misin diye dalga geçiyor dili Papuç gibi adamlığını bana taslıyor hayvan anneme gidiyor o şöyle şöyle yaptı bunla bunla konuştu filan abartıyordu bide lisedeyken simdi ben mezunum o lisede kız kardesim anneme anlatıyor abi bunla bunla konuştu diye sinirleniyor hayvan hala da abartıyor napacam ailem hiç bir şey yapmıyor zaten ailemdende soğuyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuşarak anlaşamadığını hiç beklemediği anda bayıltana kadar döveceksin. O zaman anlayacak sendeki deliliği. ya da oda kinlenecek sana.
Ben ona kin tutamıyorum kardeşim sonucta ve dovemiyorum çünkü gücüm yetmiyor ve dövdüğüm zaman annem babam kızıyor
Dövdüğünde "Kendimi savunuyordum yoksa biliyorsunuz gücüm ona yetmiyor" diceksin suçu ona atacaksın
Dövdüğümde o da vuruyor ve morartıyor elimi dayanacağım artik yapacak bir şey yok..
biryere gidiyorum su s*lak kardesimi de onla git diyorlar hiç bir yere gidemiyorum 4 yıldır evdeyim yemin ederim sadece ailemle çıkıyorum sıkıldım yani 19 yaşındayım biraz değişiklik istiyorum spora gidiyorum 2 kardeş benimle ya gelirler ya da izin vermiyor annemle babam sıkıldım bıktım yemin ederim üniversite bile başka şehirde girmemi izin vermiyorlar sırf bizim üni kazanayım diye mezun kaldım simdi şu kardeşimle gitmek zorunda kalacağım
Ama ailemdende O kadar baskı altındayım ki nefes almıyorum komşularından bile baskı tanımadığım annemin arkadaşlarından bile niye kazanmadı niye bilmem ne evet sen kızsın başka şehire gidemezsin ama kardeşin gider öldüm 3 yıldır kendim yanlız bir şekilde çıkmadım kahve içmeye veya deniz kenarında oturmayı anneme anlatıyorum hadi gel çıkalım diyor 5 kişilik ailemle çıkıyorum kendimi hapiste hissediyorum
Anlayabiliyorum seni. Zamanında ben de dışarı çıkamıyordum. Hemde erkek olarak. Çıksamda neredesin diye aranıyordum zamanında. Akşam ezanından evvel evde ol deniyordu. Yapacsk bir şey yok. Ailen sonuçta. Bu baskıyı çekeceksin. Ne yapabilirsin. Aikenle konuşmayı denersin. Anlamadıklarını düşünüyorsanda kimseyle muhattap olmayacaksın evde.
Erkek kardeşin sana mı bulaştı lafını sokup kulaklığını takacaksın arkandan konuşacak ve sen takmayacaksın
muhtemeln kuduracaktır ve şifdet uygulayabilir
😆😆😆 off off
baktın 1 değil 2 değil şiddet uygulanıyor. Telefonu bir köşeye koyup kayda al
polise başvur
of lama oflama
Senin gibilere şahit olunca üzülüyorum ya
erkeğin gücünü istediği gibi kullanıp sınırlandırılmaması
bu hakkı sana kim veriyor yani. Senin beni ezebileceğini
😆😆😆 dayanacağım ya yo vurduğu zaman babamı söylüyorum lakin o cok yalancı biri hemen ben suçlu oluyorum geçecek bir kaç yıl sonra
bebiş diyorum ya telefonu odanın bir köşesine sakla
baktın kavga yaşanacak çek onu odana
kayıttayken sana ilişsin bakalım
en güzel çözüm tüm olayı kayda almam
ister ses kaydı ister video
o dakikadn sonra bak bakalım sana bok atabiliyor mu
😅 geçecek değil mi bu ne zaman geçecek
https://voca.ro/12CSMslkktCG
😅😅 ya da büyünce ve ergenliği bitince
yadaaa
açığını bulacaksın
O ne gı
erkek değilmi ergenlikte geçiriyır. Eli kesin pipisinde geziyıdur. Bilgisayarı varsa klasörlere felan bak, harddisk varsa ya da chrıme geçmişine bak p. rno sitelerine girmişmi. Yakalarsan eğer videoya al. Tehdit et fkfkfk
telefonunu da karıştır dicem de o zor be
sevgilisi felan var mı, galerisinde kızlara ait nude var mı, sosyal medyasında kimle nasıl konuşmuş vs
🤣🤣🤣 banane allah yukarda olduğunu biliyor ben niye tehdit edeyim allah var ama bir kızla konuşuyor annemde biliyor konusma dedi ama konuşuyor ben lise arkadaşımla konusuyordum yıllar önce ve annem duyduğu zaman okula götürmedi beni bir gün ondan sonra engelle dedi yapmadığı bir şey kalmadı
allah yukarıda değil her yerde. Olay onun Allahın varlığını bilmesi değil bebiş. Şunu unutma bilgi güçtür
Sen onun hakkında ne kadar pis şeye hakim olursan onu kullanman o kadar kokay olur ve sana ilişemez
Örn baban sigara konusunda 0 toleranslıdır ve sen onun sigara içtiğini görürsün. Bunu kanıt alırsan onu tehdit edebilirsin. Tabi o fotoyu saklamak şartıyla. Zırla telefonu alıp silemeyeceği bir yere saklaman gerek
ya da telefonunun oarmak izini kaldıracaksın sadece şifre ile girilecek
telefonu kırmaya bozmaya çalışmaz herhalde
en kötü sütyeninde saklarsın telefonu ya o da dert mi fkfkfkd
Telefonu şifreli üstelik hiç bir sey anlatmıyor annem geçen gün telefonunu bile açtırmadı ama baba gelince annem döverek açtırıyor o kadar sıkıyor ki
memene de el atmaz herhalde 😁
Gerçi onu yaparsa bas çığlığı daha çok poku yer
şey yapsan nasıl olur ki
Yuh artık ama öyle yaparsa morartırım gözünü ciddiyim
herkesin olduğu bir ortamda sesli şekilde babana "Baba bunu geçen p. rno izlerken yakaladım. Ayıp değil mi? Şunun telefonuna bir çeki düzen verin. İyice yoldan çıktı" diye poh at dkdkdk
İzlediğini de görsem hatanı örterim
"Kızlarlada konuşuyor. Sevgili de yapmış. Kızlarla ne poh yediği belli değil." diye bi suç atacan tüm telefon kontrol edicelek fkfkf
o aynısını sana yapar mı peki?
Hayır demem
Yaptıda okulda normal insanca konuştuğum tek arkadaşımla aramı bozmuştu annemi anlatarak
işte bende sen gibiydim. İnsanların hatalarını gördüğümde korumacı davranıyordum ama giren çıkan banaydı
Kardeşinde bunun güvencesi var
ben ne poh yersem yiyeyim beni ele vermez deyip daha da azıtabilitor ama sen bir hata yaptığında ve hatta hata bile yapmadığında yapmışsın gibi gösterip anlatabiliyor
ben sana sürekli yap demiyorum bunu. Bir defa sağlam ayar verirceksin sonra rahat bırakacaksın
Olsun büyücek umarım
Yaparsam öyle oda çok pis şeyler yapacak
Yani bir hatasını yakaladığın zaman karşısına geç onu korkut. Ya benle iyi geçinirsin de ya da bu ve bu gibi hatalarını direkt yetiştiririm. Benim gönlüm benimle iyi anlaşmandan yana ama akıllanmazsan bu yola başvurucam derdim
çok pis?
ne gibi pislikler
Yani yalan seyler soyler anneme mesela telefonla biriyle konuşuyor gibisinden
sende kartlarını açık oynayacaksın. Açıcaksın telefonunun arama geçmişini alın bakın diceksin
kanıtın yoksa boş yapma diceksin
iftira atmayı da kes diceksin
Boş ver aman zaten 3_4 yıl sonra ya ben yokum ya o
Ben bapim bebiş sen boş ver 😁 bana neden boş ver diyon fkfkf
Hzhshhxhxhxh
Ben ailemden yoruldum anladın mi yani yamam eğitimliler filan ama dışarı çıkamıyorum üni de oda olacak beyfendi
ben sana bir şey diyeyim mi. üniversitede şehir dışını kazanıp giderseniz seni daha çok darlayabilir. Hakkında daha fazla laf söz edebilir. Sen olduğun şehirde kazanmaya çalış. Onun da şehir dışına gitmesini sağla
Zaten geçen yıl kazandım başka şehirde tıp ama ailem göndermeyiz dediler tekrar hazırlanıyorum bizim şehirde oda okuyacak benimle ama bizim şehir yüksek puan baya
olm tıp kazanmışsın sizin şehir tıpdan daha mı yüksekistiyor 😁
Mimarlık felan oku ne bilim başka bir bölüm. Ayrıca tıp a girecek zehir gib zeka var bu ortamda gezecek kadar çaresizlik mi var abovv
Evet işte yapacak bir şey yok mühendislik veya mimarlık okuyacam ve tekrar kimseye söylemeden seneye hazırlanacağım tıp için
Allah yardımcın olsun vallah.
nasıl bir kafa var ailenin tutumuna bak
🤷🏻♀️☺️🌸
Olsun yaşım diğer yaşıtlarımdan daha küçük yani şimdi girsem mezun olduğuma bile bile 18_19 olacam yani tekrar hazirlansam 19_20 olacam aynı hemen hemen sehirde tıp kazanayım da kimseyi soylemeden kimse bir sey demez bana artik
vallah helal olsun umarım başarırsın 😁
senin üzerine iddia felan oynayabiliyoz mu. Bu kesin başarıra şöyle 1 tl felan bassam dkdk
İnşallah çok konuştuk vaktini çaldım biliyorum çok teşekkür ederim hayatında çok mutluluklar☺️🤍
Yok be be çalması. Konuşmak için giriyorum zaten buraya 😁 No problem. Umarım sende çok mutlu okur isteidğin yere gelirsin.
İnşallah temiz kalpli jenima😄🌱
neden öyle dedin ya kendimi küfür yemiş gibi hissetim bak şimdi dkkfld
😄😄😄
Ağzının ortasına bir tane yapıştıramıyor musun?
Taviz dahi verme, konuşma. Ablalığının ağırlığını görsünler.
Annemle babam izin vermiyorlar ve vurduğum zaman oda çok vuruyor bazen morartiyor beni biryere gidiyorum su s*lak kardesimi de onla git diyorlar hiç bir yere gidemiyorum 4 yıldır evdeyim yemin ederim sadece ailemle çıkıyorum sıkıldım yani 19 yaşındayım biraz değişiklik istiyorum spora gidiyorum 2 kardeş benimle ya gelirler ya da izin vermiyor annemle babam sıkıldım bıktım yemin ederim üniversite bile başka şehirde girmemi izin vermiyorlar sırf bizim üni kazanayım diye mezun kaldım simdi şu kardeşimle gitmek zorunda kalacağım
Zaten küçücük bir şeyim bir tokatla morarır vücudum
Allah onları bildiği gibi yapsın ya
O kadar baskı altındayım ki nefes almıyorum komşularından bile baskı tanımadığım annemin arkadaşlarından bile niye kazanmadı niye bilmem ne evet sen kızsın başka şehire gidemezsin ama kardeşin gider öldüm 3 yıldır kendim yanlız bir şekildeçıkmadım kahve içmeye veya deniz kenarında oturmayı anneme anlatıyorum hadi gel çıkalım diyor 5 kişilik ailemle çıkıyorum kendimi hapiste hissediyorum
Sen swt olacaksin dah hircin korkmayacaksin
Anlamadım
Sert gorun gerekirse eline al bi kor picak soyle keserim boyle keserim de sen korkak gorundukce uzeeine gekiyorkardir
Kızınca onları annem babam kızıyor bıktım ya biryere gidiyorum su s*lak kardesimi de onla git diyorlar hiç bir yere gidemiyorum 4 yıldır evdeyim yemin ederim sadece ailemle çıkıyorum sıkıldım yani 19 yaşındayım biraz değişiklik istiyorum spora gidiyorum 2 kardeş benimle ya gelirler ya da izin vermiyor annemle babam sıkıldım bıktım yemin ederim üniversite bile başka şehirde girmemi izin vermiyorlar sırf bizim üni kazanayım diye mezun kaldım simdi şu kardeşimle gitmek zorunda kalacağım
Canim tek yapacagin izaman inlarla muhatap olmayacan hic kinusmayacaksin zorunlu oldugu suretle
Geliyorlar sinir ediyorlar kasindiriyorlar sonra ben nasıl susacağim peygamber miyim
Gerekirse susacan zaten onlarsa gelip boyle yaptikca usanirlar onlarin zaten amaci seni sinirkendirmek hic takmaki onlar sinirlensin
Susuyorum ama nereye kadar yoruluyor insan ister istemez
Sen birezdda sabret onlar kendikeri senden cok yorulscak canim
Ve mumkun oldukca onlardan uzak durmaya caliski rahat et hictakma
Ama ailemdende O kadar baskı altındayım ki nefes almıyorum komşularından bile baskı tanımadığım annemin arkadaşlarından bile niye kazanmadı niye bilmem ne evet sen kızsın başka şehire gidemezsin ama kardeşin gider öldüm 3 yıldır kendim yanlız bir şekilde çıkmadım kahve içmeye veya deniz kenarında oturmayı anneme anlatıyorum hadi gel çıkalım diyor 5 kişilik ailemle çıkıyorum kendimi hapiste hissediyorum
Anliyorum seni canim
🤍
Canim yapacak birsey yok boyle geldi boyle gitiyi yere kadar gidecek