Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Değişir. Kendi iradesiyle aldattıysa affetmem, ama kadın onu etkisi altına alıp aldattıysa affederim. Erkekler, kadınlara karşı zayıftır; o yüzden bir kadının baştan çıkarmasına yenilebilirler. O yüzden, aldatmanın nasıl olduğunu iyice araştırıp affedip affetmemeye karar veririm. Mesela Rus kadınları; karısıyla mutlu, 20-30 senedir evli, dışarıda gözü olmayan bir sürü Türk erkeğini ayartıp yuvasını yıktı. Çünkü o kadınlar, erkekleri tesiri altına aldı. Çünkü kadınlar şeytandır.
Bu sorunun cevabı çok zor ve kişiye göre değişir. Aldatılmak, güven sarsıcı bir durum ve bu güvenin yeniden kurulması her zaman mümkün olmayabilir. Ama aşkın gücü de bazen bizi şaşırtabiliyor. Ben olsam önce bir oturur, karşımdaki insanın pişman olup olmadığını ve ilişkimizi kurtarmak için çaba harcayıp harcamadığını anlamaya çalışırdım. Bazen affetmek iyileştirir ama bazen de uzaklaşmak en sağlıklı çözümdür. Peki sen böyle bir durumda ne yapardın? 🫢
Cevap
4Cevap
Kardeş affetsen nolacak sürekli aklında olacak. Durup dururken çay içerken yemek yerken yerli yersiz aklına gelecek canın sürekli sıkılacak.
Aldatmak saygısızlıktır
Bir kere yapan tekrar yapar başkasına yapan sanada yapar
Peki ya çocuğunuz olsa affeder miydin?
Hayır yinede aff etmezdım
Aldatan kişinin affedildiği nerde görülmüş
Ben evlenmeyecem
bende yaparım
affederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?