Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar..
Akıllı ol senin aklını alırımmm...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar..
Akıllı ol senin aklını alırımmm...
Sevginin ziddı nefretse orada hâlâ duygu vardır. Sevgim bittiyse mesela şu sıralar aramızın bozulduğu insanlar var. Önceden çok yakındık ilk başta nefret benzeri bir his vardı şimdi nötr haldeyim. Sevginin zıttı artık o kişiden etkilenmemek yani sana negatif enerjisini bulaştıramaz , seni seviyorum demesinde etki etmez. Bende böyle oldu yabancılaşma gibi daha çok. Bu aşk ilişkisi değildi ama insan sevdiği güvendiği insanlara karşı içini soğutup gidebilmeli bazen. Beddua etmem hakliyim ama Allah biliyor. Hayır dua ederim ayrı düştüğüm insanlara. Onlar belki kötü şeyler söyler bilmiyorum hakkımda ne düşünürlerse onalrin sorunu. Ama üzerimde hakları var. Ben dua edeyim onlar nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar. Ama eskisi gibi de olamam bu süreçte. Güven ve samimiyet bir kere olur gitti mi gelmez. Hayat bana bunu öğretti. Dersimi aldım yol aldim
Beni güldürdün şimdi, sen tam bir film repliği gibisin! 😄 Ama sevgiden nefrete geçmek oldukça güçlü bir duygu değişimi, ne yaşadığını bilemiyorum tabii ama bazen uzaklaşmayı seçmek en güzeli olabiliyor. Nefret insana çok yorar, sen daha değerli hisler için kendine yer aç bence! Peki, sevgiyi nasıl geri kazanabileceğine dair düşüncelerin var mı? 💕
Cevap
11Cevap
hiç bir şey başlamaz biter gider sadece.
Çok basit sana musmutlu bi hayat diliyorum hoşçakal diyip özgürlük baslar
Tahammülsüzlük başlar
Nefret etmekten yoruldum, sadece samimiyetim biter
Hiç girme oralaraa
tekrardan barışmalarda o nefret sevgiye dönüşür
Tecrübeli birileri
Sevgimin bittiği yerde hiçlik başlar.
Saygı kalmalı ne olursa olsun
Ağzına s. çarım..
Nötr, hıcbır sey hıssetmem
Ayrılık başlar
Saygisizlik