Evet, bunu derler ve doğrudur. Aşklar alevlenir ve biter. Asıl söylenen bu. Ama hiç bir aşk başladığı şekilde gibi bitmiyor. Sevgi yalanıyla başlayıp istenilen hedefe ulaşılınca ihanetle bitiyor genelde.
Nası başladıysa öyle de bitmesinden korkuyorum aslında. Ben ilk görüşte aşık oldum, zamanla severek üstüne kat çıktım. Yani bana Dünyada Cenneti Yaşattı diye bilirim. Ama bi sorun vardı, ben onu sevdiğimde o sevmediğini düşündüğüm başka biriyle sevgiliydi, ayrıldıkları àna kadar bir şey demedim. Şimdi onu tanıdıkca daha çok seviyorum. Ama hep bi korkum var; acaba benide bu şekildemi terk eder diye. Bu korkuyla yaşamak ayrı bi acı veriyor.
Bir anda geldi hayatıma çabucak sardı ateşi, ışık gibi hızla geldi, uzun uzun yaktı kül etti. Yanacak bir şey kalmayınca da küllerin içinde söndü gitti. Yine karanlığa dönüşü gibi hızlı oldu. Her yangın gibi yananlar ve yakanlar var. Ben yanan taraf oldum ama iyiyim şimdi. Geçti.
hiç bir şey başladığı gibi bitmez.. aşk mesela süper başlar yürekte heyecan hat safhadadır ama öyle bitmez kırgınlıklarla biter.. tükenmişliklerle biter..