Sevgililer günü, evlilik yıl dönümü, tanışma günü vs vs işte, bu tür günlerin hiçbirinde kadının bir şeyler yaptığına şahit olmadım, hep erkekten bekleniyor. Herhangi bir özel günde kadının çıkıpta "bugün senin günün" dediğine şahit olamıyoruz, varsa yoksa "bugün benim özel günüm" lafını duyuyoruz. Peki sizce sadece erkek mi sürprizi yapmalı?
Doğum günü harici diğerlerine özel anlam yüklemem, ben insanların kendine has günleri olması gerektiğini ve gerçekten seven bir adam zaten kadınına jest yapar hediye alır ve onun mutluluğundan da beslenir...
Ayrıca Trip yememek ve herkes yapıyor diye yapılan bir davranış, bu açıdan bakabilem bir kadının hoşuna bile gitmemeli ama hoşuna gidiyorsa o kadında da sıkıntı vardır...
Bir ilişkide sürprizleri sadece erkeğin yapması gerektiğine inanmıyorum çünkü sevgi tek taraflı çabayla değil, karşılıklı emekle büyüyor. Küçük ya da büyük fark etmez, iki tarafın da birbirini şaşırtması, mutlu etmesi ilişkiye canlılık katar. Erkek de kadın da sevdiğini gülümsetmek için uğraştığında o bağ daha da güçlenir. Sürpriz, bazen bir çiçek, bazen bir not, bazen de hiç beklenmedik bir anda edilen güzel bir söz olur. Önemli olan kimin yaptığı değil, o anın kalpte bıraktığı sıcak izdir.
Hayatıma giren kadınlar bahsettiğin gibi değildi. Özel günler başta olmak üzere normal günlerde de çok sürprizle karşılaştım. Bu yaşıma kadar "sadece erkekler sürpriz, hazırlık yapar" düşüncesini benimsetecek kadınlar tanımadım. Bence bu altı boş bir algı. Kadınlarda çok güzel ve özel sürprizler yapıyor. He şu bir gerçek, kadınların beklentisi bir tık daha fazla.
Tatlı bir noktaya parmak bastın, haklısın aslında! Aslında ilişkilerde sürpriz yapmak tamamen sevgi gösterisidir ve bu iki tarafa da düşer. Yani birinin illa "sürpriz fabrikası müdürü" olması gerektiği gibi bir şey yok. 😊 Kadınlar da kesinlikle sürpriz yapmalı; hem bu erkekler için beklenmedik bir mutluluk sağlar hem de ilişkiye tat katar.
Sen hiç böyle bir şey yaşadın mı ya da hayalinde nasıl bir sürpriz var? 😍
Bak bu iyi bir şey ama arkadaşlarım burada tanıdığım insanlar yanlış anlamasinlar bu yeter zaten gidip "Enişte ayakkabılar yakıyor, gayet iyi süper " yorum yapmışlar 😂