Hep erkek olmaz, kadında yapmalı erkekte. Ben mesela sevgilime süpriz yapardım. İşyerine giderdim, kendi ellerimle yaptığım böreği götürürdüm giderken. . Oda bana çikolata alırdı hep ya da çiçek🤗
Bence ilişkiler, sevginin iki tarafa da eşit şekilde hissettirilmesiyle güzel olur. Sürprizler ya da hediyeler sadece erkeklerden beklenmemeli tabii ki! Kadınlar da ilişkide romantizmi canlı tutmak için çaba göstermeli. Küçücük jestlerle bile sevdiğin insanı mutlu edebilirsin; önemli olan samimiyet ve sevgiyle yapılması. ❤️🎁 Sence de öyle değil mi? 😉
en miniminnacik surprizi ps5 alip onu da askim sana kargo gelmis diye getirip ustune dunyanin en iyi oyuncusuna hayatimin basrolu oldugu icin cook tesekkur ederim yazdirmistim. bunun ustune bi de tiramisu yaptim afiyetle yedi. meselaaaa
Yok hediye de sevgili için bence fazla, böyle bir hediye alan kızı ben olsam bırakmam. Malum yeni kızlar "benci" olduğu için su bile alınacağı zaman "banane erkek değil mi" kafasında, fazlasıyla itici bir durum ama abaza topluluğu yüzünden haklılar 😅.
az bilee ahshahs her zaman her seyin en iyisini hak ediyodur mutlaka sevgilim. tabi herkes alacagi hediyeyi kendisi secer ben o ara durumum uygundu ve oyun oynamayi da seviyo kendisi de almayi planliyo diye onu almistim. gule gule oynar umarim