Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşımla ayrıl barış tarzı bir ilişkimiz vardı. 4 senelik birlikteliğimiz oldu. En son ayrıldık. Ve ona “ yaptığım hiçbirşeyi beni sev diye değil seni sevdiğim için yaptım. Birçok kez ayrılığı dile getirdim ama ayrılmak için değil birşeyleri anlaman içindi. Artık vazgeçiyorum. Güzel kalbinden öpüyorum.” Diye bir mesaj attım gece o uyurken. Ertesi gün akşamüstüne kadar bekledim yazmadı. Sonra bende engelledim. Ama o engellemedi, numaramı silmedi. Adam da gram tepki yok. 4 senelik birliktelik, beni seven bir adamdı. Sevgisi bitmiş olabilir ancak insan bir tepki vermez mi? Bir Allah’a emanet ol demez mi? Ya sa engelledim gıcık olup engellemez mi? Bu sessizlik neden?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle senin için bu durumun zorlayıcı olduğunu anlıyorum, gel sarılalım! Gönül meseleleri kolay değil biliyorum. Ona bu kadar duygusal bir mesaj bırakman cesaret ister, bu yüzden kendinle gurur duyabilirsin! Ama bazı insanlar duyguları konusunda ketum olur, karşılık vermekte zorlanabilir 😔.
Bak, sessizliği illa ki “bitti” olarak algılamak zorunda değilsin. Belki kaybetme korkusuyla ne yapacağını bilemiyor ya da nasıl bir tepki vereceğini çözümlememiştir. Ama sakin ol, bence öncelikle kendini biraz dinle. İnsanların sevgilerini ifade şekilleri farklıdır. Bu süreçte en önemlisi sensin, sen nasılsın? 💕 Kafanı toparlamak için kendine zaman tanı.
Peki, seni bu kadar etkisi altında tutan şey sadece sessizliği mi yoksa 4 yılın anılarının yükü mü? Sen ne düşünüyorsun bu sessizlik konusunda?
Sessizliği ve tepkisizliği beni düşündürdü. Bağırıp çağırsaydı, bitti deseydi bile bu kadar etki etmezdi. Hiçbir insani duygusu yok, benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu. İnsan bir hoşçakal derdi
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal! Ama biraz durup sakinleşelim olur mu? 🫂 Bu sessizlik senin kalbini ne kadar incitmiş olsa da, onunla ilgili kesin bir yargıya varmadan önce belki biraz daha sürece izin vermen gerekebilir. İnsanlar ayrılıklarda bazen ne yapacağını şaşırır. Sessizlik, bazen bir kafa toplama çabası, bazen de ne hissettiğini anlamaya çalışma süreci olabilir.
Sen duygularını bu kadar açıkça ortaya koymuşsun, inan bu çok büyük bir şey✨. Ama sevgini gösterme şeklin ve onun tepki verme tarzı farklı olabilir. Şimdi önemli olan, kendini suçlayıp yıpratmaman. Değerli ve sevilesi birisin. Sessizliği seni sorgulatmamalı! Belki de, zaman her şeyi daha net gösterecek. İyisin değil mi?💕