ՏҽӀɑʍՏ ♡
Erkekler kaç yaşına gelince “herkesi deneyimleme” dönemini bitirip bir kişiye bağlanma isteği duyar¿

Şarkı dilime dolandı 🧌 karışmayın. Djd
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Erkekler kaç yaşına gelince “herkesi deneyimleme” dönemini bitirip bir kişiye bağlanma isteği duyar¿

Şarkı dilime dolandı 🧌 karışmayın. Djd
Erkeklerin ne zaman “laylaylom” ilişkilerden sıkılıp gerçekten ciddi bir ilişki istediği yaşa bağlı değil, olgunluğa bağlıdır. Kimi yirmili yaşların başında bunu hisseder, kimi kırkına gelse bile hâlâ aynı yerde kalır. Aslında mesele yaş değil, yaşadıklarının insana kattığı farkındalıkla ilgilidir. Gerçek bir bağın değerini anlayan, yanında güvenle duracak birini isteyen erkek o noktada değişir. Çünkü oyunlar ve yüzeysel ilişkiler bir süre sonra boş gelir, kalbi dolduran şey samimiyet ve sadakat olur. Olgunlaşan erkek işte o zaman gerçek bir ilişkiye yönelir.
Haklı
35 yaşımdan sonra bana bir haller oldu.😄
Sevdiğim kadına daha çok değer veresim geliyor, oturup adam akıllı sohbetler etmek istiyorum falan filan.
Karşı tarafın ilgisi daha çok hoşuma gitmeye başladı mesela, enerjik olmam buna bağlı gibi bir şey.
İnce bir mesaj var burada 🧐
Bir tane mi? Fjjd
Ah be tüh be kaçırdım diğer mesajları :D
İkinci gün normal kaçırman jdj
Hadsiz :D ummadığım yerden vurdun djf
Gizli mesaj böyle verilir. Djd
Seni gizli mesajlara boğacamm
Sen beni boğazlıcan gibi direkt fjd
Şansını zorlamaya bayılıyor gibisin 😅
Fazla zorlamaya gelmez bu günler, dikkat et kendine😄
Vedalaşıyor muyuz :D
Yeni 🌘lini karşılıyoruz. Dhdj
Çok kötüsün çok ama ben daha kötüyüm :D bekle sen
Hadi acıdım öbür aya ben olam. Djjd
Aa aa pis herif :D
Aslında erkeklerin karakteriyle alakalı bir durum. Bazıları laylaylom ilişkiler yaşayıp çapkınım havası veriyor ama itici olduklarının farkında değiller. Bu tipler genelde evlenmez ya da ciddi ilişkı kuramaz , çünkü aynı anda birkaç kişiyi sevenler de oluyor ya da her mevsim aşik olan tipler😀 . Ama bunun yanında belli bir yaştan sonra gerçekten aşıık olup uslanan erkekler de var.
Evet doğru..
Gerçekten adam Potansiyeli taşıyan bir adam 32 hadi maksimum 33 yaşına kadar bunları yapmış olmalı evlenmiş olmalı eğer ki o adam o yaşa kadar evlenmemişse o adam daha da evlenmez
Doğru olabilir bu
Her erkeğin "laylaylom" döneminden çıkma yaşı farklı ama genelde 30’lu yaşların başları gibi "bi' düzen lazım yahu" diyerek gerçek ilişkilere yöneliyorlar. Tabii, bazılarının bu aydınlanma anı daha erken ya da daha geç de gelebiliyor. 😄 Ancak olay, yaşla değil, olgunlukla alakalı aslında. Sence hangi yaş doğru bu "uyanış" için? 😊
Yok öyle bir yaş djf
Aaa, ne güldüm ya! 😂 Valla haklı gibisin Sosyetic_SheqiiL, bazılarının uyanışını beklerken ömür geçiyor resmen. Bence de her erkeğin "aydınlanma yaşı" diye bir şey yok, özelliklerine, deneyimlerine, hatta bazen hayatın onlara attığı tokata bağlı. Sen bu süreci atlatmışsın belli ki! 😉 Peki sence, o "uyanış" dönemine ulaşanlar mı şanslı, yoksa laylaylom tozu hiç atmayanlar mı? 💃
Cevap
84Cevap
Bunun yaşı yok. Dün gece taksiye bindiğinde çocuk küçük olunca "Okuyor musun ek iş mi?" diye sordum. taksici çocuk 25 yaşındaymış ve hemşerim 23 yaşında evlenmiş biraz sohbet ettik. Yemin ederim 40 50 yaşında adamlarda yok öyle üslup düşünce..
Kısaca adamlik olgunluk yaşla ciddiyet yaşla alakalı değil..
Helal olsun.. cidden bazı genç erkekler düşünce yapısı olarak Olgun dediğimiz erkeklere taş çıkarır
Aynen hayran kalınası, hepsi böyle olsa...
İmkansızı istemeyelim, sayıları çoğalsın kâfi
Evet haklısın imkansız..
Yaşı yok ya sağlam aşık oldukları zaman herşeyi düşünmeye başlıyor o da imkansıza yakın 😅
Bir de bu çıktı başımıza, sağlam aşık sjfj
Sağlam kısmı çok önemli ihtiyaçtan aşıklar çünkü yüzde 99 u 😅
İhtiyaçlarına soktuklarım zkdf
Ben deee ondan yapmak istiyorum 🤣
😅😅
Karakter meselesidir.
Bazı erkekler evlenmek istemez, her gün başka kız değiştirip çapkın hayatlarına devam ederler. Bazıları ise evlenmeyi, hatta çocuk yapmayı düşünürler. Uslu erkekler iyidir.
Yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum o yüzden bişey diyemicem...
😕 de çabuk dkdk
Keşke diyebilseydim.😀
Ah keşkem keşkem 😅
Şüpheli valla bu konuda kesin bir bilgi yok 😅
Tüh be djf
Genel konuşursak 25inden sonra, kendi adıma konuşursam liseden sonra her zaman ciddi ilişki istedim ama henüz olmadı, bu dakikadan sonra da ben istemiyorum.
Galiba kendimi bildim bileli, laylaylom ilişki insanı olmadım ki, sadece bi ilişkim oldu
Kaç yaşındasın
Yaşla alakalı değil be hiçmi Facebook dayılarını görmüyorsun beklentilerini biraz düşürsen bulursun fazla küçük ya da yaşıt şeyleri takma fazla komiklik yapamıyor diye konuşmayı bitirici cümleler ile bitirme fazla yakışıklı tipli değil diye pas geçme fazla erkek ortamın olmasın kısaca yaşı olmaz karakteri olur inanki çok 20 yaşında ama 40 yaşındakilerden onlarca kat karakterli arkadaşım var ama tek sevgilileri yok o 40 yaşındakilerin ise 4 5 tane oluyor hep bu sefer düzgün sececem diyip aynı karakterin başka bir versiyonuna tav oluyorsunuz tek sıkıntı bu inanki
Abla şöyle birsey diyim ister oku ister okuma sana kalmış bı erkekte yaş aranmaz 30 yaşında erkek vardır çocuk gibidir ondan 10 yaş küçük erkek vardır adam gibidir tamamen karakteri ve yaşanmişlikla alakası vardır erkeğin erkek olması için her anlamda ezilmesi lagzim burnu yukarda gezenlerden erkek olmaz o kişiler ise nasıl eşine evine ailensine davranilcagini bilmez görmemiş hayatında ezilmemistir ama ezilen erkek öyle olmaz dışını sıkar emek harcar tek döker genede yapar başardı ise arkasina bakmaz
Biyolojik olarak yaş degisebilir. Fakat evlenseler bile sıkılmıyorlar. Sadece karakter meselesi. Birine bağlanmak, aslında o insana saygi duymaktir. Bağlılığı kabul eden birisi, karşısındaki insana saygısızlık etmez gurur kirmaz diye düşünüyorum. Şu açıdan bakarsak, gercekten karakterli olan birisi, "ben böyleyim böyle kabul et, baglansam bile hayatımın akışı devam eder" diyecektir. En azından dürüsttür. Çünkü erkeklerin geninde, bağlanma problemi oldugunu düşünüyorum 😄.
Ne güzel yazmışsın 🌸
Güzel baktığın gördüğün için 🌸
🤍 can.
Hiçbir yaşına gelince.
Erkekler her zaman lay lay ve yine lay lay ve yine lom sever. Ciddiyet sevmezler. Kadın olarak şahsen ben de onlarla dalga geçip sonra da tükürüp lay lay ve lom şeklinde atmayı tercih ediyorum. Zaman geçirmek için güzel nir monopoly kutusu gibiler.
Ben kendimi bildim bile laylaylom takılmadım geriside beni ilgilendirmez 😅
Bebeklikten beri mi sjdj
Beşik kertmesi mi djfj
Bak ya dhdj
Djdjs güzel 😅
Yaşlanınca 😅 şaka bir yana insan ne zaman isterse o zaman değişir aslında ama derler ya Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Çok Ben de bir karar veremedim 🤷🏻♀️
😅
Kişiye bağlı. Her zaman ilişki adamı olduğumu düşünürüm genç yaştan beri. Her şey her eğlence gelip geçici aile hayatı muhabbet kalıcı ama bazen yaşın 35-40 bile olsa kafanda bazı şeyleri silip bazı şeyleri de netleştirmeden laylaylom hayat bitmiyor sanırım.
30 dan sonra diye biliyorum
ama ben 29 yaşımdayım ve ciddi ilişki evlilik asla düşünmüyorum bu devirde herkes birbirini kazıklar vurur hiç gerek yok
en iyi bekar kal istediğin gibi seviş sınır yok
az da paran olunca..
Evlilik büyük sorumluluk ister o sorumluluğu almaya kalkıp çocuk yapıp sonra sıkıntı olur boşanır vb olan çocuğa olur ve herkes kolay soğuyor artık
Tamamen karakterle alakalı bir durum ve yetişme tarzına da bağlı bana göre ve yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kimi bir an önce ayakları üstünde durup ailesini kurmak ister, kimi gezip dolaşıp görmek ister, bekar kalmayı tercih eder vs.
Yine baktığında kadınlar için de durum neredeyse aynısı.
40 dan sonra sanırım. Şu sitede paylaştığımız derin sorulara gelen ince cevaplar -istisnalar olmasıyla birlikte- o yaş aralığından oluyor. Ya da ben eski kafalıyım bilemiyorum. Adapte olamıyorum kendi neslime.
Haklı bir tespit. Katılıyorum sana
🌹✨
🪻🍃
40 yaşından sonra gerçekleri anlıyoruz bence. 40'a kadar sanki hayatımız da hiç bir değişiklik olmayacak gibi. Sonra hastalıklar başlayınca hayatın gerçekleri çıkıyor gün yüzüne 😂
İlla hasta olacaksınız yanii
Maalesef 😞
Sus bir de ajitasyon yapıyor djdj
Öleyim de kurtulun hepiniz 😂
Başka bir yerde öl sorumda değil ha sjdjsa
Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün 🤣
Aminn🤪
Şu diziyi izlemeye çekiniyorum merakta etmiyor değilim.
Soruna gelince, laylaylom peşinde olmayan erkeklerde mevcut yoksa bizde isteriz düzgün ve ileriye dönük ilişki yaşamayı.
Şeyyy.. Bu hangi dizi :D
11.22.63 dizinin ismi.
Biraz dram içeriyor
"lise öğretmeni Jake Epping, John F. Kennedy suikastını önlemek için zamanda geriye gider ve bu süreçte hayatının aşkı Sadie ile tanışır, ancak bu durum, görevinin sonunu tehlikeye atar."
Geçmişe gidiyorsun birine aşık oluyorsun bence kötü dbsb
Geçmişte kalabiliyorsak okey bence
Belki o zamanlar da ondan memnun olmayacaktık, insanlar böyle sıkılgan jdfj
O zamanın dertlerini bilemiyoruz 🥺
Nerden kesin 😏
Valla ciddi oldum hep laylaylomlar rastgeldi, laylaylom olduk bu sefer ilk hafta gelinlik dükkanlarına bizi sokmaya çalıştılar. Dengesizlik hep vardı. Ben en güzel aşkımı platonik olarak 20li yaşlarda yaşadım, bitti. Kendi içimde öyle saf, öyle derin. Kavuşamadım ama sonrasında ilişki yaşadıklarımdan, flörtlerimden, hoşlandıklarımdan, vs. hepsinden daha gerçekçiymiş. Artık hiçbir umudum yok.
Kaç yaşınıza gelince bunların yaşla alakası olmadığını anlayacaksınız ben onu merak ediyorum :)
Ölene kadar anlamayacağız 🙄
Yaş sadece rakam kafa neredeyse adam oradadır kimisi gençken oturur kimisi yaşlanınca bile hala aynı kalir
Tamam 😅
Al buda benden tüm laylaylomculara gelsin🤭🤭
https://youtu.be/xx_FwxOGBa8?si=A8bTcMajhVvfTp_X
Ahaha :D ha şöyle kendimize gelelim
Laylaylom galiba sana sevmeler 🤭😄 sjjjfs
Geliyor bana sağdan sağdan djfj
Ahahaa😅😅💖
😏💚
Tercihle alakalı bir durum yoksa kimse kendi özel ilişki seçimlerindenden dolayı adam gibi adam kadın gibi kadın olmaz
Ne
Soruda çok yanlış var diyorum deneyim işi de kadınlara ait:D
Hiç de yanlış yok 😒
Bu soyledigin sey cinsiyetle alakali bir sey degil, kisilikle alakali. Ferdi abi moralimi bozduu
Gayet hoş şarkı djdj
Yaşa bağlı değil bence🤔 gençlerden çok amcalar laylaylom peşinde 😂
Torti hep haklı olma djdj
Off kahretsin yine mi ya😎😂😂
Yeter ya yeter djdj
Öldürdüler o duyguları şu andada laylaylom zaten
Katilleeeerr 😅
Herkes hain 😀
Yaşı yok bunun bazıları 20 sinde bile öyle ilişkiyi istiyor, ne istediğini biliyor.
Neylen alakası varsa o gelsin yeter ksfjs
😂😂😂😂😂😂
Mesela yani shdj
Onu pek bilemeyiz mesela iki erkek biri 35 yaşında son derece ciddi ilişkilerden yanadır
Diğer erkekte 40 yaşındadır ama laylaylom takılıyordur yani bilinmez birazda karakter kişilik ve hayata bakış açısıyla alakalıdır belkide
Yaş 30’a dayanınca bir telaşe oluyorlar, yazık hangi kızın başını yakacaklar kim bilir ahashj
Ah ah yazık 🥺
Dimi aahahsj
Kızlar için yazık dedik, yanlış anlaşılmasın sjdjsj haklısın beybi 😅
Evet, kendinizi bu şerrolara yedirmeyin kızlar ahahahsj
Ey Türk kadını kulak ver, ama şey verme sjfjks
Ahahsdjk
Çoğunluğu 30 arasına gelince ciddi ilişki perileri uçuşuyor
Demek ki o yaşta hazır değiller djfj
Aynen öyle
Bu yaşla olacak iş değil. 35-40 yaşında hala gönül eğlendiren tanıdıklarım da var. 19 yaşında evlenen de. Karakter meselesi. Eğer düzgün insanı yaşıyla arıyorsanız aramayın. Yaşa bakarak bulamazsınız
Öyle erkekten bi halt olmaz sonradan adamlık olmaz escrt erkekle evlenmeyi bırakın artık kadına gelince orp der evde kaldın derler erkeğe gelince her bk yiyip bakşretle evlensin derler üstelik kadınlar gavt mı öyle birini kabul etsin
🧌 tamam sakin kddk
valla erkek olarak kendimden yola çıktım, hiç bir ilişkime laylaylom gözüyle bakmadım. hep bağlanmak istedim. sonuç hep hüsran. çünkü asıl kadınlar bağlanamıyor bir türlü. olan erkeğe oluyor. bence erkekler edindikleri her kötü deneyimden sonra kaç yaşında olursa olsunlar laylaylom ilişkilere daha sıcak bakacaktır.
Biz erkeklerin kavak yelleri bitiş zamanı görecelidir. Bu ayrıca erkeğin prime döneminin de bitişinin habercisi olabilir. Ortalama 25-40 arası sonrası olabilir.
Ben hep ciddi ve düzgün bir ilişki istedim ve hiç ilişkim olmadı tabi da 22 yaşındayım yolun başında sayılırım ama bu yaşım dahi ciddi ve düzgün biriyle ilişmi yaşamak isterim.
Bu kişinin nasıl düşündüğüne bağlıdır. Çünkü düşünce olarak olgunlaşmak daha iyidir. Yoksa yaş kaç olursa olsun bazılarından insan bile çıkmıyor.
Yaştan bağımsız ya, kafada bitiyor onlarınki. Ama tabi geç büyüdükleri doğru.
laylaylom iliskiyi benimseyip uygulayabilmeyi cok isterdim. ama hic beceremedim simdiye kadar. yazik bana. 🙄
Erkek beyni genelde 30'dan sonra oturduğu için işi garantiye alıp bu soru için en az 35 miş gibi düşünmek lazım shshds
Elbette erkeğin yaşadığı yaşam koşullarına göre farklılık gösteriyor. Ancak geneline bakacak olursak, bana 30'lu yaşlardan sonra gerçek bir ilişki istiyor gibime geliyor.
Cinsiyetle ilgili değil de karakterle ilgili bir durum bence. Kimi 20 yaşında ister kimi 70 inde yerinde durmaz
Yaşla ilgili değil bence onların işi belli olmuyor
🤍 seni boş geçemem
Yicem yiceeemm💚
Kurban olaramm 💚
♾️❤️
30 dan sonra diyelim.
Ama bunun yaş ile ilgisi yok
Olgunlukla ilgili, arkadaş ortamıyla ilgili, okuduğun kitaplar ile ilgili bir konu.
30 yaşından sonra bence
Bak bu bilgiye inanabiliriz djd
İnandırdın 😅 ikna kabiliyeti yüksek sjdj
Aslında 25 ama yinede 30 a kadar bu böyle olur
Bide karakterliyae her yaşta iyi olur ama 30 yasınd olan erkek daha guzel karar alır
Laylaylom ilişkiler konuaunda doyum sağladığı zaman. 20 de olur 30 da
Kişiden kişiye değişir ama ben 25 den sonra olur diye düşünüyorum
Genel anlamda 33 ama kişiden kişiye göre değişir.
Onun yaşı yok maalesef.. Ne zaman laylaylom ilişkilerinden sıkılırsa o zaman.. evlenirler
Erkekler laynlay ilişkiyi geçse evlense yine arada o laylayi ister aç gözlüler
35 sonrası bence hatta evliliği de bu yaştan sonra düşünmeye başlarlar (Kendimden biliyorum)
25 e kadar genelde, sonrası ciddi düşünür, ama bir kısmı hiçbir zaman ciddi düşünmez
65 yaşındaki hacı amcaların yaptığı yorumları görünce çok yaş inancım yok.
Erkekler gerçek bir kadınla birlikte olana kadar bunu her zaman ister
Olgunluğa adım attığı ilk günden sonra genel olarak tüm düşüncelerimiz değişiyor
Çapkınlığa doyunca belki de karakter bilmiyorum.
Aslında bunun tam olarak yaşı yok.
Kişiye göre değişir. Kimisi 20 li yaşlarında bırakır. Kimisi 30 yaşına gelir yine devam eder
Bence spesifik bir yaş yok ya canları ne zaman isterse, keyiflerinden vazgeçip
Oldum olası ciddi ilişki insanıydım ama doğru kişiyi bulamadım, artık aramayı bıraktım.
35 yaş üstü bilemiyorum uydurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?