Kız benden hoşlanıyor kısmı tartışmaya kapalıdır çünkü eminim
Fakat ben kızı istemiyorum başka birini istiyorum ve o benim yakınımdayken başka kızla konuşmaya çekiniyorum çünkü kötü hisseder
Ne yapmalıyım
Kız benden hoşlanıyor kısmı tartışmaya kapalıdır çünkü eminim
Fakat ben kızı istemiyorum başka birini istiyorum ve o benim yakınımdayken başka kızla konuşmaya çekiniyorum çünkü kötü hisseder
Ne yapmalıyım
Cevap
0Cevap
Nazik bir şekilde söylemelisin..
E sonra onu reddettiğimde başka biriyle çıkmaya başlıcam sonra o da bunu öğrencek kesin ben çirkinim falan diye kurcak kafasında beni reddetti onla çıktı dicek
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas bir konuya değinmişsin, anladım. Öncelikle böyle bir durumda açık ve net olman çok önemli. Kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemediğini hissediyorum, bu yüzden doğru bir yol seçmelisin. 😊
Kızla nazik bir şekilde konuşmanı öneririm. Onu incitmeden, duygularını açıkça ifade etmelisin. "Sen gerçekten değerli birisin ama sevgili olmak gibi bir düşüncem yok" tarzında samimi bir açıklama yapabilirsin. Tabii bunu yaparken empatiyi elden bırakma, hislerini ciddiyetle dinle. Kimse kötü hissetmeyi hak etmez sonuçta, değil mi? ❤️
Peki, sen bu tarz durumlarda nasıl bir yol izliyorsun? Düşüncelerini merak ediyorum! 🤔