29 yaşındayım yama hiç ilişkim olmadı hamaratlı istekli bakımlı aklı başında biriyim ne bilim artık 20 25 yaşında bir kız gibi sevilmiyeceğimi düşünmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kanka akli basinda olayi erkegin ne istedigini bilmek kadar erkege ne istedini anlatabilmeyi de icerir.. ayrica hic iliskin olmadiysa pratikte 18 lik gibisin demektir.. teoride de az cok kadinin erkegin ne icin var oldugunu niye evlendigini evliligin ne oldugunu biliyorsun varsayilir.. eger bunlari biliyorsann sen kocani ucrurusuuunnn yasa takilma.. yani sonucta cocuk dogruma artik 36-36 39 lara kadar cikti.. sikma canini
05 Yorumla
Soran9 ayÖyle çoçuk için çok zaman var yani erkeklerin çok bilmiyorum hiç sevgilim bile olmadı ki ne işte erkekler genç seviyor diyorlar ne bileyim yani birbiriyle evlensek bile evini işini bana yaptırmak için evlenecek gibi düşünüyorum artık
Soran9 ayBunu yapacam
Soran9 ay🤣🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Canım, öncelikle kocaman bir sarılma yolluyorum! 💕 Sevgi yaşa ya da ilişki tecrübesine bağlı bir şey değil. Kalbini bilen, seni olduğun gibi kabul eden biriyle birlikte olduğunda inan bana dünyanın en sevilen kadını gibi hissedersin! 🌸
Emin ol, sevgi doğru kişiyle, doğru zamanda hayatımıza girer. 20-25 yaşında hissettiğin o heyecan, hala içinde! Kendine olan güvenin, bakımlı halin ve isteklerin zaten seni özel kılıyor. Şu anki yaşın olgun bir sevgiye hazır olduğunu düşündürüyor. Sen sevilmeyi fazlasıyla hak eden birisin 🌺. Peki, sence en ideal ilişki nasıl olmalı? 💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 9 aybilemeyiz olabilir,.
00 Yorumla
9 ayNe alaka ne alaka neden böyle düşünüyorsun? Amaç nedir? Sebep sonuç ? Amaç sonuç ilişkisi nedir? Saçmalık. neden bence sevilirsin neden sevilmeyesin ki sadece zamano degildir
01 Yorumla
Soran9 ayPkolojiö bozuk ne desen aklıma geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySanırım bu psikolojik bir durum. 20-25 yaşındaki kızlardan çok da aman aman bir farkınız yok. yaşınız daha 29 :)
06 Yorumla
Soran9 ayAsılda hiç böyle düşüşrim yoktu inanan babam evde kaldın dedikten hep böyle düşünceler geldi aklıma
- 9 ay
Anneler babalar Eski insanlar her şeyi söylerse ben onlara takılma. Onlar senin benim gibi değil :) insanlar birbirlerini sevdikleri için evlenirler. Kendine uygun gerçekten sevdiğine inandığın biriyle zaman içerisinde evlilik düşünebilirsin ve umarım mutlu olursun.)
Soran9 ayEvet öyle ama çok zoruma gidiyor hiç hakketmedim
Soran9 ayBende istiyorum yuva kurmak ya artık zamanı da bunu da biliyorum ve inanın şu an en çok sevdiğim şeylerden biriydi yani sevilmek istiyorum değer görmek istiyorum gerçek bir ilgi istiyorum hayırlı yuva kurup iyi bir eşle evlenmek istiyorum çok öyle bir kriterim de yok inanın ya da dört dörtlük bir insan da aramıyorum ama işte manada domates soğan almayacağım ya hani derler ya tatlı dili her şey çözülür babam her tartışmada evde kaldı diye bana hakaret ediyor evde kalmamın en büyük sebebi de ailevi sorunlardan dolayı annem birini kızı evlendiğinde sanki ben böyleyim hastaymışım da bana acın bakıyor kafayı diyerek beni kötü hissettiriyor ablalarım her seferinde sen bizi akıl verecegine bir tane koca bulsaydın diyor bundan sonra evlilik de ne yapacan diyor boş ver evlenme ev iş annenle babanla yaşa diyor sizin anlayacağınız evet istiyorlar evleneyim de ama istiyorlar bir de bana güzel bir söz söylemiyor ben de bu sitede böyle SORULAR sor kendimi daha da kötü hissettiriyor benim de ailemden biri yanımda olsa ben burada ne işim var ben niye bu soruları sorayım ki
- 9 ay
Sevgili kardeşim herkes sizin yaşadığın şeylerin benzerini yaşadı kimse hak etmiyor ama bazı insanlar bilinçli hoşgörülü eğitimli gibi davranmıyor Yapacak bir şey yok. o insanları da öyle kabul etmek gerekiyor he deyin geçin :)
Soran9 ayHaklısın galiba artık buna alışmak zorundayım
Sever yaş o kadar önemli değil matematik mi çözüyo adam sana bakıcak Yaşina değil seni seven adam
07 Yorumla
Soran9 ayAyy ne dedin valla
Soran9 ayGerçekten mi
Soran9 ay🤣🤣🤣
Soran9 ayÇok şakacısın
Dengını bulursan sorun yok sevılırsın mutlu olursun onemlı olan kıymetını bilecek bırının karşına çıkması
09 Yorumla
Soran9 ayEvet doğru ama erkek genç seviyor bide onlardan küçük olsun istiyorlar çogunlık
Soran9 ayBen yaşımdan küçük gözüküyorum zaten bir erkek nasıl mutlu bilmiyorum ki
Soran9 ay170 boy 53 kilo değilim ama zayıfım
Soran9 ayHer diyo evlenince alırsın
Soran9 ayOndan kilo alıyorlar
9 ayHööeeeeeeeeyhhh heeh eehhhaaaaaaahh 🤢🤢😫😵😵💫🫨
Sevmez.
02 Yorumla
Soran9 ayNiye
- 9 ay
Dediğin şeylerin devri bitti. Şimdi, hafif meşrep olcan, hapse girmiş suç kayıtlı itin tekini sevcen, sonra ölcen
9 ayNe alaka be birazda senin elinde cilveli falan olcan
0126 Yorumla
Soran9 ayYa bilmiyorum sanal konuştuğum oldu ama gerçekten hiç sevgilim olmadı cilve nasıl yapılır bilmiyorum
- 9 ay
Kaç yaşına gelmişsin kız bilmen lazım sanalda ne tür konuştun biraz kendinden ödün ver
Soran9 ay29 yaşındayım ne tür nasılsın nerdesin ne yapıyorsun öyle işte
- 9 ay
Hmm cilve öğren biraz zorluk yaşama her yaşın bi güzelliği olduğu gibi birde yaşanılcagı şeyler var vaktin varsa konuşabiliriz
Soran9 ayNasıl birimiyim nerede ne yapacağımı bilen nasıl konuşacağımı sınırlarımı koyan bilen örnek veriyorum dışarıda bir toplumda daha ağırbaşlıyımdır ama evde daha gülen daha çok espri yapan biriyimdir yabancılara daha mesafeli evdekilerle daha böyle uğraşırım şakalaşırım deliyim ne bileyim yani gerçekten bir şey moralim bozulmadıysa evde devamlı gülen güldüren eğlenen konuşkan biriyim iki tatlı söze hemen yumuşayan çok küçük şeylerle mutlu olan bir insan yetinmeyi sorumluluklarını bilen biriyimişte böyle yani fazla dışarıda göze gelmeyi dikkat çekmeyi seven biri değilim ama evimde odamda her deliği yapan bir insanım yani bazen böyle gece yarısı kalkarım dans ederim müzik dinlerim dışardan bir o kadar sessiz sakin utangaç çekingen biriyim
- 9 ay
Ne güzel işte Evet öyle masum ve enerjik olcak Vaktin var mı konuşmak için enerjik birine benziyorsun
- 9 ay
Samimi olmak kendin olmaktır. İçten ve kalpten olan sevgi ve bağlılıktır. Samimiyet, yakın olmayı ve yakınlık göstermeyi gerektirir çünkü içtenlikle ilişkili olan bir kavramdır.
- 9 ay
İstekli birimisin ne istediğini bilen
Soran9 ayOyleyim
- 9 ay
Hmm zamanın var mı diye sormuştum
- 9 ay
Cevap ta gelmedi
Soran9 ayVar konuşmak istemiyorum
- 9 ay
Rahatsız oldunsa kusura bakma
- 9 ay
Ama dediğim gibi her yaşın ayrı bi güzelliği var her yaşını doya doya yaşa yoksa geriye dönüş yok biraz da çekinmeden ya da kendini aş
- 9 ay
Belkide böyle kimseye yaklaşmama yüzünden kaybediyorsun
Soran9 ayÖyle zaten herkesi reddettim kestirip attım
- 9 ay
Neden öyle yapıyorsun iletişim halinde ol insanları reddetme kestirip atma
- 9 ay
Öyle bi yol katedemezsin
- 9 ay
Sadece bi sohbet dedim sonra sarmazsa zaten engellersin
Soran9 ayGüven sorunum var
- 9 ay
Yaa sanaldan ne olcak aş bunları ne güveninden bahsediyorsun
- 9 ay
Böyle yaşın alır gider bi yere varamazsın
Soran9 ayBir de iki kişiyle konuştum ama gerçekten yani hiç hoş bir sohbet olmuyor adını sormadan konuyu başka yerlere çekmeleri hiç hoş olmuyor onun için istemiyorum yani gerçek hayatta öyle ortamım yok
- 9 ay
Gerçek hayattada karşılascan anladın mı
Deneyerek doğruyu bulcan zaten kaçarak değil - 9 ay
Demekki hep itici aşagılayan taraf oldun
Soran9 ayHiç öyle biri değilim
Soran9 ayİnsalara karşı saygılıyım
- 9 ay
Yaa tamam hadi bi yazda biraz dertleşelim seninle sonra geri engel atarsın
- 9 ay
Olur de
- 9 ay
Herkes öyle olmalı tabiki
Soran9 ayİyi günler
- 9 ay
Sen bu kişiliğinle 45/50 yaşları görürsün
Soran9 ayNden bu kadar kötüsün
- 9 ay
Doğruyu söyledim sen kendi elinle itiyorsın insanları
Soran9 ayBunu söylemek zordaymısın işte senin gibiler yüzden böyle düşünüyorum
- 9 ay
Ama hak hakikat gerçek bu sen böyle insanları önensemez irtibatın olmazsa çöküş haline geçersin yanlış bişey dedim se kusura bakma
Soran9 ayBurdan kimseye güvenmiyorum bak burada ile tanıştım resim harç hiç göremedim o kadar sevdimki bugün hiç yokken yazmadı ne olduğu hiç anlamadım neden böyle yaptı hiç anlamadım çok üzüldüm çok ağladım gtostlamış beni
Soran9 ayBir kaç senin çok ısrar etti daha isimi sormadan konuyu cinsellege getirdi
- 9 ay
Güvenin boşa çıkarsa silersin ondan kolay ne var
Soran9 ayOmdan için özele gitmek istemiyorum
- 9 ay
Onlar ayıp
Hem aglancak ne var - 9 ay
her şey zamanla güzelleşir
- 9 ay
Gel dinle bak dertleşiriz sonra engelle diyorum sana
Soran9 ayYa düzelldi zaten ona takılı kalmadım zaten güven problemi var bende
- 9 ay
İyide hepimiz öyleyiz tanışır kaynaşırız baktık bize göre değil yol veririz
Soran9 ayBen öyle değilim içte
Soran9 ayBağlanıyorum
- 9 ay
Nasıl bağlanıyorsun
- 9 ay
Ne oluyor
Soran9 ayNe bilim konuşurken iyi davranıyorlar ilk
Soran9 ayBeni sevdiklerini sanıyorum
- 9 ay
Eee iyi olmak lazım zaten
Soran9 ayO kişi bağlanıyorum içte
- 9 ay
Bende çok safım hemen inanır güvenirim
Soran9 ayİşte bende öyleyim
- 9 ay
Gel işte bi
- 9 ay
Yapacak ne var ki
Soran9 ayÇabuk güvenmiyorum ama safım inayorum seviyorum
- 9 ay
Benim direk yüzüme sen safsın derler
Soran9 ayNeden bu kadr çok istiyorsun
Soran9 ayKaç yaşındasın
- 9 ay
Tamam ya rahatsız ettimse kusura bakma
- 9 ay
30 a gircem
Soran9 ayRahatsız olmadım bi dur
Soran9 ayHiç sevgilin oldumu
- 9 ay
Evet
Soran9 ayBana derler çok safsın derler
Soran9 ayOyleyimde yalsn yok
- 9 ay
Bana diyorlar öyle yüzüme direk derler
Soran9 ayC ilişkin oldunu peki
- 9 ay
Uzuycaksa burdan sorma
Soran9 ayTamam iyi geceler pardon
- 9 ay
C derken ciddimi kasdettin
Soran9 aySek.. s demek istedim
- 9 ay
Gibi gibi
- 9 ay
Ama konumuz seks. s değil ki 😂
Soran9 ayGizlen rahat konuş
Soran9 ayNasıl gibi gibi
- 9 ay
Mesajda yaz sonra engel atarsın ne fark ediyor
Soran9 ayEvet pardon sormamam gerekiyordu
- 9 ay
Sen rahatsız olmuyorsan sorun yok
Soran9 ayÖzel bir şey dordum sonuçte pardon
- 9 ay
Tamam sorun değil ne merak ediyorsun
- 9 ay
Konuş konuş
Soran9 ayUyudunmu
- 9 ay
Yok
Soran9 ayYarın işe gidecekmisin
- 9 ay
Yooo
Soran9 ayBenimde yooo
Soran9 ayNerelisin
- 9 ay
İyi iyi
- 9 ay
Ya özelden sorsana işte kız
Soran9 ayUykum geldi zaten boş ver
- 9 ay
Tamam
- 9 ay
Haniii yooo diyordun
- 9 ay
Sor gizliye geçeyim de
Soran9 ayİşim yooo demiştim
- 9 ay
Hm anladım
Soran9 ayBenim dediğime gel böyle
- 9 ay
O neden miş
Soran9 ayNerelisin demiştim ne iş yapıyorsun
- 9 ay
Ankara şoförlük
- 9 ay
Sen
Soran9 ayBen ağrı şu an çalışmıyorum
- 9 ay
Hmm anladım
Soran9 ayEvlenip yuva kurmak istiyorum
Soran9 ayÇocuklarım eşim olsun istiyorum
Soran9 ayEvimin kadını olmak istiyorum
- 9 ay
Nasıl yani
- 9 ay
Zamanla olur nasip
Soran9 aySen istiyor musun
Soran9 aySen neden evlenmedin
- 9 ay
Öyle gerekti
- 9 ay
Dedim ya nasip
Soran9 ayOlsun artık tek başıma yatmak istemiyorum sabah kalktığımda kocamı görmek istiyorum ona kahvaltı hazırlamak istiyorum akşam işten boyuna sarılmak istiyorum sevmek sevilmek istiyorum çokmu şey istiyorum
Soran9 aySen istiyormusun peki artık yoksa bekarlık dahamı güzrl
- 9 ay
Yani güzel evet
- 9 ay
Haklısın
- 9 ay
Tek yatmaktan mı sıkıldın
- 9 ay
Ama nasip işte
- 9 ay
Noldu bulamadın mı
Soran9 ayNeyi
- 9 ay
Ne neyi konuşuyorduk ya
- 9 ay
Okumuyon mu yorumları
Soran9 ayNe diyorsun
- 9 ay
Ne ne diyorum ya yorumlardan bahsediyorum konuşuyorduk ya hani
Neden sevilmeyesin? engini bulman yeterli bunun için.
03 Yorumla
Soran9 ayYaş geçtı
Soran9 ayÖylemi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kocan seni sever, sen de kocanı seversen eğer. Ayrı düştüğünüzde kendinizden soğutmayın.
00 YorumlaSen kendi değerini bilirsen herkes seni sever özgüvenin yüksek olsun ❤️
01 Yorumla- 9 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySevilirsin, ilgilenilirsin, daha çok şey yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBence yanlış düşünüyorsun. Kafa yapısı uyan insan için mutlu olmak o kadar güzel şeydir ki bunu düşündüğünü gülerek hatırlayabilirsin.
05 Yorumla
Soran9 ayYok işte
Cevap sahibi9 ayBizde yok gibi görüyoruz ama iyilikle yaşıyorsan hala bir ümit var demektir diyebilmek lazım
Cevap sahibi9 ayTanışmayı istesem ne düşünürsün?
Soran9 ayBir şey düşünmem ama tanışmak istemiyorum
Cevap sahibi9 ayAnladım teşekkür ederim.
Gizli Üye(18-24)9 ayİstekli bakimli ve hamarat isen yuruyemez hale getirir seni
013 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Cevap sahibi9 ayYani seni hem çok sever hemde surekli sevismek ister
Soran9 ayNeden peki
Cevap sahibi9 ayErkekler için birinci planda kadinin hamarat hizli olmasi onemli bunu sınav gibi düşün vizeler hamaratliktir finaller ise istekli ve bakimlilik
Soran9 ayYemin et
Soran9 ayEğitim kültür kişiik bunlar
Cevap sahibi9 ayOnlar davranisla ilgili genel olarak dedim ben ablacim
Soran9 ayEvet haklısın
Cevap sahibi9 aySeni bilemem ama eşin bey çok şanslı olacak gerçi su atasözü hep savunurum artık deyimmi atasözü mu bilmiyorum ama
Armudun iyisini ayılar yer
Soran9 ayYaaa seviniyimi üzülülryimi bilemedim şimdi
Cevap sahibi9 ayBence yinede sevin ablacim
Soran9 aySen çok yaşa
Cevap sahibi9 ayEyvallah sende
Gizli Üye(25-29)9 ayben de 28 olacağım. hala bir ilişki yaşamadım. hayırlısı bakalım
011 Yorumla
Soran9 ayAynıyız
Cevap sahibi9 ayevet. bu bir işaret mi :D
Soran9 aySevgilim hiç olmadımı
Cevap sahibi9 ayoldu ama cinsel ilişki yaşamadım daha önce
Soran9 ayBenimde sanalda oldu sevgili değil kendin yapmak istemedin peki
Cevap sahibi9 ayYani aslında olabilirdi ama şartlar el vermedi o dönem. Uzaktan ilişkim vardı, tam o kimyayı yakalayamadığım ilişkim olmuştu. Sexting vb ben de yaptım 😅 p*rno kesmiyor maalesef
Soran9 ayVb ne
Soran9 ayKesmez
Cevap sahibi9 aysexting ve benzeri şeyleri yaptım demek istemiştim.
Soran9 ayAnladım sestingte ne yapıyorsun
Cevap sahibi9 aygizliden çıkayım mı?
Gizli Üye(30-35)9 ayYanlis dusunuyorsun o duygulari her yasta hissedersin
08 Yorumla
Soran9 ayBen hiç yaşamadım bundan sonrada yaşatan olur mu bilmiyorum
Cevap sahibi9 ayYasamayacaksin diye bir kaide yokki sen muhafazakar birimisin?
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayBiz her duyguyu normal insanlar gibi rahatca yasayamiyoruz icimizde biriktiriyoruz anlatinca yargilaniyoruz bende muhafazakarim ondan sebep soyluyorum sana
Cevap sahibi9 ayAslinda bizim fikirlerimiz bambaska ve cok farkli kimsenin yapamadigi ama bizim dusunebildigimiz fikirlerimiz var
Soran9 ayEvettttt
Cevap sahibi9 ayKonusmak istersende yazabilirsin hanimefendi 🙏🏽
Soran9 ayİstemiyorum
Gizli Üye(25-29)9 aybunun yaşla ilgisi ne anlamadım kendi yaşına göre olanla evlen sen de o zaman
03 Yorumla
Soran9 ayAma işte genç seviyorlar olgunlar
Cevap sahibi9 ayO açıdan bakarsak 20 yaşında evlensen 30 yaşına gelince sevgisi de azalacak, takma bunları sevdiğin ve seni seven birini bulursun umarım
Soran9 ayİnşaalah
Sizde doğru düşünüyorsunuz aslına bakarsan ben bedenen fiziken kendimi çok genç hissediyorum yani dışardan da görenler en fazla 23 diyor ben kendimi hep 20 yaşında gibi hissediyorum yani ama işte toplumun insanların söyledikleri artık biraz benim moralimi bozuyor hep 29 yaş geçti falan gibi böyle şeyler deyince aklıma böyle şeylerde gelmiyor değil
Gizli Üye(30-35)9 ayHiç alakası yok seven birine denk gelirsen el üstünde tutarda sen ne yaparsın o zaman bakalım
04 Yorumla
Soran9 ayBana hiç denk gelmiyor
Cevap sahibi9 ayBöyle dersen ve sürekli arayışta olduğunda denk gelmez
Soran9 ayArayışta değilim inan
Cevap sahibi9 ayTamam o zaman doğru yoldasın karşına nasibin illaki çıkacak önemli olan o nasibi kovalayacak mısın yoksa yanında mı tutacaksın
Gizli Üye(30-35)9 ayİçi dolu musun içten içe gözün herşeye kaymıyor mu boşluktan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
9 ayartık yaşlanmışsın. bu yaşa kadar kimse istemediyse daha da istemez.
01 Yorumla
Soran9 ayİsteyen oldu da ben istemedim
9 ayYanlış düşünüyorsun ruh yaşlanmaz seni bir bebeği gibi sevebilir
06 Yorumla
Soran9 ayBana sorsan 20 hissediyorum 23 gösteriyorum ve tek istediğim de bu zaten bebek gibi sevilmek gerçek bir sevgi karşılığında ne isterse yaparım bak çok fazla bir isteğim de yoktur yani öyle küçücük şeylerle mutlu olan bir insanım bana karşı sadık olsun güvenilir olsun saygılı olsun başkada bir şey istemem ben
- 9 ay
Valla hepimiz aynı şeyi istiyoruz... tanışalım isterim instagram da ysngullu kullanıcı adım kullanıyorsan eğer ekleyebilirsin
Soran9 ayYok istemiyorum sanal bana göre değil denedim ben gerçek bir şeyler yaşamak istiyorum
- 9 ay
Umarım denk gelirse o kişiye 🙏
Soran9 aySende bulursun istediğini gibi birini
- 9 ay
Aminn 🙏☺️
Ben seni alayım ikinci eş olarak sana değerini veririm
01 Yorumla
Soran9 aySen git karına bak
9 ayİstekli olman güzel erkeklerin hoşuna gider bu konu aslında ne sıklıkla öylesin
015 Yorumla- 9 ay
Evlenince sınırların olur mu?
Soran9 ayNasıl yani
- 9 ay
Sorun olmazsa açıklayayım ne demek istediğimi yani
- 9 ay
Mesela cinsellikte sınırların var mıdır?
Soran9 ayVardır
- 9 ay
Sormak istiyorum ama sanki rahatsız olacakmışsın gibi sorularımdan
- 9 ay
Ne gibi sınırların var mesela
Soran9 ayYani bilim yalama felan varmış istemem onu
- 9 ay
Bişey sorcam ama sorun olur mu bilemedim rahatsız eder mi sorularım seni
Soran9 aySor
- 9 ay
Burdan değil ama yani sorun olmazsa senin içinde
Soran9 ayBurdan sor
- 9 ay
Burdan gizli değilim ama ben o yüzden sen gizlisin ne güzel ama sonra farklı yorumluyorlar sitedekiler hep
Soran9 ayGizle sende sonra soyle
Soran9 ayNe soracaktın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
9 ayAa Allah Allah niye öyle düşünüyorsun 🤣
05 Yorumla
Soran9 ayÖyle degilmi peki
Soran9 ayErkekler genç seviyor
Soran9 ayDiye biliyorum
- 9 ay
Değil bence. Ayrıca sen yaşlı değilsin.
Soran9 ayDegilmiyim gerçekten aslında yaşımdan çok genç görüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 aysevilmenin yaşla alakası yok inan bana
02 Yorumla
Soran9 ayNeyle alakalı
- 9 ay
Karakter ve uyumla alakalı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. En önemlisi istekli olman
08 Yorumla
Soran9 ayYa onuda tam bilmiyorum hiç yaşamadım ya belki meraktırda
- 9 ay
Yaşamadın ama kaç günde bir istekli oluyorsun
Soran9 ayHer gün şimdi 🙈
- 9 ay
Offfff bende aynı. Seni alan yaşadı
Soran9 ayAttttma
- 9 ay
İstersen gösteririm
Soran9 ayNeyii
- 9 ay
Ne istersen
9 ayEvlendiğine göre sever mal değil heralde jsjs
05 Yorumla
Soran9 ayYa mal olursa
- 9 ay
Sende malla evlenmezsin hyhyhy
Soran9 ayBelii olmuyor
- 9 ay
Onu da taniyacaksin fark edeceksin evlenmeden önce
Soran9 ayEvet oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
9 ayEvlenmeden seni seven ile evlen
01 Yorumla
Soran9 ayYok görücü usulü olur bu gidişle
9 ayGenel olarak erkeklerden sevgi bekleme 🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran9 ayDogru
Gizli Üye(18-24)9 ayNe enteresan düşünceleriniz var sizin
11 Yorumla
Soran9 ay🤣
Gizli Üye(36-45)9 ayBu tamamen sana bağlı
03 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBirde dürüst ol yükseldiğin zamanlar ne yapıyorsun? Sana ona göre diyeceğim önemli bir şey var
Soran9 ayNe yapılır herkesin yaptığını mastürbasyon
Cevap sahibi9 aySende haklısın
Gizli Üye(25-29)9 ayYoo sevilirsin gayet de
01 Yorumla
Soran9 ayGerçek bi sevgi
Gizli Üye(30-35)9 aySeverek s... ker
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben sevdim gibi
04 Yorumla
Soran9 aySen niye sevdin
Soran9 ayburada kendimi birine inandırmak sevdirmek degil derdim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden bekarsin
01 Yorumla
Soran9 ayBilmem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aySever
04 Yorumla
Soran9 ayHerkes sever diyo ama piyasada yok biri 🤣
- 9 ay
Ben kadunlardan korkuyorum o yüzden bişey diyemem be zaman iyi olsam kesin bi kalleşlik yapıyorlar o yüzden güvenim sıfır
Soran9 ayBende erkeklere sıfır
- 9 ay
Normaldir kurunun yanında yaş yanıyor böyle
9 aySevilirsin merak etme nasıl sevilnek şstiyonki
01 Yorumla
Soran9 ayGerçek bir sevgi bebek gibi işte hissederek
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. severrr mına bile goyar
03 Yorumla- 9 ay
Soran9 ayAnlamadım
Soran9 ay@Yeromannnn neye güldün
Fizik güzellik kişilik çoklu kombinasyon
01 Yorumla
Soran9 ayFizik iyi kişilik düzgün
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m 9 ayBence sevilirsin
08 Yorumla
Soran9 ayGerçekten mi
- 9 ay
Evet neden bu düşünce ki
Soran9 ayToplum insalar
- 9 ay
Seni bir kişi beğensin yeterli
Soran9 ayBende onu istiyorum zaten
- 9 ay
Bende toplumu onemseme
Soran9 ayZorla önemseyorlar
- 9 ay
Sen onemseme diğerleri boş
Eşek gibi sevecek
025 Yorumla
Soran9 ayNeden🤣
Soran9 ayNe anlattımki
Soran9 ayEvine işini görsün diye alır ben sevilmek istiyorum
Soran9 ayYani bir eskort da bir hizmetçiden bir farkın yok benim öyle ben gerçek bir sevgi istiyorum anlamıyorsun boş ver
Soran9 ayYani diyorsun ki şimdi sen onu mutlu ediyorsan onun mutlu olacağı şeyleri yapıyorsan buna rağmen seni sevmiyorsa bu senin yaşınla ilgili değildir o yanlış kişidir
Soran9 ayPeki kültür eğitim kişilik ya bunlar
Soran9 ayDoğru bakış açısı
Soran9 ayBekar mısın
Soran9 ayKriterlerin ne
Soran9 ayLer
Soran9 ayYine seversin
Soran9 ayNe yaptı sana
Soran9 ayYok istemiyorum
9 ayDoğru düşünüyorsun yaş ilerledikçe arzu azalır
01 Yorumla
Soran9 ayİşte bende onu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 aySever
02 Yorumla
Soran9 ayGöreceğiz
- 9 ay
Sevmezse gel ben severim
Oyle tabi yaşın geçmek üzere
09 Yorumla
Soran9 ayBiliyorummm
Soran9 ayYok hiç olmadı gerçek hayata sanal oldu fört gibi bir şey
Soran9 ayYok değilim güvenmedim sevmedim inanmadım
Soran9 ayDört dörtlük kim bulmuş ben arayım
Soran9 ayboş ver
seni seven ile evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
9 aySever sever
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sever niye sevmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dişiliğine bağlı.
04 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
Soran9 ayKimee
Gizli Üye(36-45)9 ayHamaratsan ben seni alırım 😄
02 Yorumla
Soran9 ayYani öyle diyorlar elinden her iş gelir işte sende bunun için alırsın zaten yemek yapmam için
Cevap sahibi9 ayGörüşelim o zaman
Gizli Üye(25-29)9 ayNeden sevmesin saçmalama
09 Yorumla
Soran9 ayNe bilim ya tabikide karekter önemli yani dış görünüşümde kötü değil ama artık genç değilim
Cevap sahibi9 ayGençsin ne var yaşında
Soran9 ayGerçekten mi
Yaşımı hiç göstermiyorum en fazla 23 diyen oluyor bu iyi ama demi
Cevap sahibi9 ayBak ne güzel işte bu hoş bişey
Soran9 ayEvet ama bu beni gerçek yaşım değiştiremezsin
Cevap sahibi9 ayOlsun ne olmuş keşke tanısam seni
Soran9 ayNeden tanışmak istiyorsun
Cevap sahibi9 ayNiye tanışmak istemeyim
Soran9 ayBurdan biri ile soru cevap şeklinde öteye gitmek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 ayGeç kalmissin
01 Yorumla
Soran9 ayBiliyorum
Gizli Üye(25-29)9 ayBurdayım.
00 Yorumla
9 ayHiçmi olmadi
015 Yorumla
Soran9 ayYok
- 9 ay
Yazik degilmi sana
Soran9 ayNiye
- 9 ay