Güncellemeler
9 ay
Burada erkekler şöyle böyle diyip ağlamayın Allah size beyin akıl irade vermiş serseri insanı hayatınıza alan da sizsiniz kabul eden de size burada insan ahlak dersi verecek Halim yok ama beynini kullanan aklı selim insan bilir ki kimden zarar kimden fayda gelir diye düşünür...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası çok sert ve biraz genelleme dolu bir yorum olmuş. Biliyorum, bazen çevremizdeki tercihler garip görünür ama herkesin ilişki seçimleri farklıdır. İnsanlar, bazen "bad boy" tipi dediğin kişilere çekilir çünkü onları heyecanlandırır ya da ruhsal boşluklarını doldurur. Bu doğru bir neden olmayabilir ama insanız sonuçta, duygularımız bazen bizi yanlış yönlendirebilir. Yargılamak yerine bu tercihlere neden olan şeyleri anlamaya çalışmak daha iyi olabilir. Sence? 🧐
Heyecanlandırır mı ruhsal boşluklar mı 3 5 e ayrıldığındız da ya da bir yerde geberme haberi aldığımız da ben bu kez üzülmem
Oof, çok dolmuşsun ya, bu çok belli 😔 İnsanların yanlış tercihleri sana da dokunmuş gibi. Ama her insan aynı değil ve bazen en doğru yolu bulmadan önce hatalar yapabiliyoruz. Yine de o öfkeni biraz törpüle bence. Negatiflik sana da zarar verir. Sevgi her zaman daha güçlü! 🌈