Flörtüm benden soğudu mu?

evet dün flörtümün evine gittim. Bayadır konuşuyor görüşüyorduk birbirimize karşı büyük bir çekim var. acayip hoşlanıyorum yani aşık bile olmuş olabilirim ama onun olduğunu hiç zannetmiyorum hoşlanıyor gibi biraz da bazı şeyler için konuşuyor gibi geliyor. Ben de istiyordum ve dün yaşanabilir diye düşündüm. Gidince sarıldık öpüştük falan sonra lavobaya gittim ve tabi çok heyecanlıyım bu tarz durumlarda hep aklıma komik şeyler getirerek rahatlatmaya çalışırım kendimi. Bu yüzden kendi kendime tuvalette konuşma şakası yaparak tepkisini görmek , eğlenmek gülmek istedim. Işıklar falan da kapalı ortam gayet romantik film açtık falan. Ben işte ciddi ortamlarda hep böyle mal mal davranıcam ya onu güldürmek istedim ama sanırım allah belamı verdi der gibi baktı. O kimle konuşuyorsun dedikçe , tepkisini gördükçe gülmekten yarıldım içimden kahkaha atıyorum haberi yok sessiz sesiz. Amacım da bu kasıntı ortamı bozmaktı işte kendimi rahatlatıp ona da daha yakın olmaktı ama sanırım bozdum herseyi korkmuş gibi baktı sonra dağıldık. Ben neden böyleyim.

Flörtüm benden soğudu mu?