Amcamin ogluna asik oldum ama soyleyemiyorum ne yapmaliyim?

ben baba tarafiyla pEk gorusen bir insan degilim ilk baslarda amcamin oglundan nefret ediyordum ona olan bu nedensizce nefretim artti bende fake hesaptan ona mesaj attim tanistimm konustuk biz bayaa boyle iki hafta konustuk ama ben farkinda olmadan ona asik olmusum... Neyse oda bana olan duygaruni anlatti falan tam bana goresin falan dedi cok iyi anlasiriz falan diye soyledi gercektende oyleydi ama neyse gun gelfi tanismaya ben bunun karsina cikamadim cesaret edemedim ki zaten karsina ciksaydim tepkisini hic bilmiyorum ne olurdu. bilmiyorum ama biz onunla su yasima kadar hic sohbet bile etmedik bana yskin davranacaginida zannetmiyorum
... ama ne olursa olsun ben ona sirilsiklsm deliler gibi asigim onu gordukce icim gidiyo.. onhn su anda sevgilisu var watsaptan numarasini istedim bir tanidiktan surrkli tajip ediyorum onu durumlarinda ask sozcukleri paylasiyor surekli birilerine karsi ama ben ne yalacagimi bilmiyorum. Ayrics aramizda tam dort yas var lutfen bana yardim edin herkes o kadar karisik konhsuyorki ne yapacagimi bilmiyorum..
Amcamin ogluna asik oldum ama soyleyemiyorum ne yapmaliyim?