Kimsee kimsenin mecburi istikameti değil..
Hayat birini yola getirecek kadar uzun değil..
Kendimisi yoramayıs kimse için..
Çünkü zaten hayat yeterince yorucu..

Güncellemeler
9 ay
💕💕
Kimsee kimsenin mecburi istikameti değil..
Hayat birini yola getirecek kadar uzun değil..
Kendimisi yoramayıs kimse için..
Çünkü zaten hayat yeterince yorucu..

Birini sevdiği ve birlikte olduğu halde çapkınlık peşindeyse, o varlıktan hayır gelmmez. Hayvan diye aşaladıkları canlılar bile eşine sadıkken olamayanlar hayvan bile olamaz gözümde
Şimdi şöyle söyleyeyim hayatımı alacağım kişiyi veya seveceğim kişiyi tercih ederek hayatıma alırım bazen evet bazı insanlar geçmiş dönemlerindeki ilişkisinde çapkın bir ilişki halinde olabilir ama bunun bir sebebi vardır bana göre her insan çapkın olarak dünyaya gelmez. Büyük ihtimalle yaşadığı ilişkilerde birtakım kırgınlıklar dönmüştür ve bu kırgınlıkların sonucunda da artık kendini çapkın göstermek ya da acısını bu şekilde bastırmak isteyebilir ama gerçekten sevginin Aşkın kıymetini anlayacak insanlar olduktan sonra karşıdaki insanda belli bir zaman sonra düzene gireceğini tahmin ederim
Çapkın bir eş ya da sevgiliyle karşılaştığımda içimde önce sevgiye olan bağlılık ve değişebilir umudu ağır basar, ama zamanla güvenin kırıldığı yerde mücadele etmekten başka bir şey kalmaz. Ne kadar emek verirsem vereyim, eğer karşımdaki gerçekten istemiyorsa hiçbir şey değişmez. O noktada çabalamak, kendi kalbimi tüketmekten öteye gitmez. Benim için değerli olan huzur ve sadakattir, bunlar yoksa ilişki ne kadar tutkulu olursa olsun beni ayakta tutmaz. Sevilmek güzel ama güvenilmek çok daha kıymetlidir.
Şimdi şöyle biz de kadının çapkını olmaz onun başka bir adı var eğer bu yoldaysa zaten çabalamaya değmez ama erkeğin çapkını için uğraşan kadınlar var tanıdığım o da onların sorunu ne diyelim
Erkeğin adı çapkın zaten
Aşk sanki bir maraton, ama karşındaki koşmaktan kaçıyor gibi! Çabalamak güzeldir ama sınırsız bir sınırın olmalı. Kendine kıyamayacağın bir yer var, işte orayı geçmemek lazım. 🌹 Eğer biri seninle aynı yolda yürümüyorsa, kendi yolundan vazgeçmek biraz fazla fedakarlık olmaz mı? Peki, sen böyle aşk için ne kadar ileri gidersin? 💔
Cevap
40Cevap
Hamıyla uğraşmak yerine olmuşunu almak daha mantıklı
Pisliğe bulanmış ise o pislikte kalır, niye uğraşayım..
Enerjimi öyle birisine harcıyamam canım.
Aman yok öyle insanlarla uğraşamam...
Çabalamam, defsin gitsin
Öyle insanlar yola gelmiyor yoldan çıkıyor.
çapkın birisi benim sevgilim eşim olamaz.
Ay kimseyle uğraşamam. Herkes büyüsün de gelsin. Şımarık bebelerle uğraşmak kişinin kendisine hakarettir.
Onlar biberon emzik falan alsınlar bir zahmet shdh
Hayır öyle birine hiç tahamülüm yok doyumsuz tatminsiz olurlar ilişkilerinde derinlikten bağlılıktan kaçar evlilik de değiştirmez bir süre sonra sıkılıp arayışa girer kendi sorununu kendi çözmeli bence
Çok çabaladım ama olmayınca bıraktım herkesin yolu açık olsun 🤲
Kesinlikle 😍😍
Hayır tabikide mümkünse hazır düzgününü istiyorum kimsenin anası babası değilim ben kimseyi değiştirmekle uğraşamam gitisn layık olduğu tatlım evlendin takılsın
Çapkın biri asla düzelmez bundan eminim o yüzden çapkınlarla işim olmaz.
Belki çapkın da seven vardır, bu zamanda herkesin kriterleri değişik zaten mdkfdm
Yok o zaten yolunda gidiyor. Ama o yol bana uymuyor diye düşünerek kendi yolumda giderim. hiç uğraşılmaz öylesiyle
Neden çabalayım huylu huyundan vazgecmez en iyisi herkes kendine göre biriyle olsun kısaca önce özgürlük sonra yenı bı sayfa
Çapkın Kimseyi kolay kolay yola getiremezsin Huylu huyundan kolay kolay vazgeçmez :) kendi kendine aklını başına alması gerekiyor :)
Çapkın eş ya da sevgiliyle uğraşamam.. Gitsin anası tımar etsin.. Arpası fazla gelmiştir öylelerinin..
Yurt dışında ki o ses te duymuştum bu şarkıyı ilk
Çok güzel seslendirmişti o kadın da
Hiç ugraşmam kendime yakıştırmam bir kere okadar aciz degilim , ve bukadar basit olmamalı, öyle geniş felanda degiliz yani hayırıdır, uzasın gitsin
Hayır bunun için hiç çabalamam ama o kişiyle de sevgili veya eş olmam.
Çapkın biriyle ilişki yaşamam. Sonradan çapkın olduğunu fark edersem ayrılırım, düzeltmeye çalışmam
Çapkınsa en başta olmam sonradan öyle olduysa çabalamam, biter
Hayır hiç uğraşmam çıksın hayatımdan yeri yok hayatımda
Kimse kimsenin zoruyla yola gelmez. Bilmeyenlere duyurulur
Hayır. Mal insanlar öyle yapıyor. Enerjilerini, özgüvenlerini saçma kişilere heba ediyorlar
Çabalamam, Allah'ından bulsun benden uzak olsun 🤣
Adam olmayana adamlığı öğretmek, cıvık olana da ağırbaşlı olmak zordur.
Çabalamaya uğraşmam yol yakınken yol veririm öylelerine
köpek b+k yemekten vazgeçmez der babaannem, katlanabildiğin yere kadar gider...
Yok direkt tanır tanımaz yol veririm, uğraşılmaz öylesiyle
Yola getirmem çünkü artık ona güvenemem sogurum
Hayır uğraşamam. Kimseyi eğitmekle uğraşmicak kadar akıllıyım
Kavşaklığın adı da çapkın olmuş, adam gibi adam dururken kavşak erkeklerle işim olmaz.
Çapkın biriyle uğraşamam, sevgili de olamam.
İşte bu da karşı cinsi cezbettiğinden insan çabalıyor. Bence günün sonunda değmiyor
yok öyle bişi olmaz. unut, ancak elde edeceklerini elde edene kadar idare edersin.
Yoldan çıkan hep çıkmaya musaittim sadakat insanın mayasında vardır
Ugrasmayin hiç bişey olmamış gibi davrancaksin sahte gulucukler atcaksin o kişi etrafindaysa böyle çok mutlu olduğunu gostercemsin ustelerseniz daha çok yapar ama takmicaksin sabır etceksin ve kendisi gelcekdir anlicakdir böyle yapin
Çapkın biriyle sevgili olmam
Hiç uğraşamam düzelmez
Asla yola getirmem güven vermez çünkü hep aklına gelir kuşku olur sürekli şüphe olur oda ilişkiyi bitirir
Hallederim ben onun 😅
Aaa yorum yarim kalmış 🤣
Yani hallederim ben onun çapkınlığı 😂
Peri tozu var 😂
Asla çabalamam çünkü öyle biri ile olmam kesinlikle
Ayrılırım beyni olan ve kulanan birine ne yapmasi gerektiğini soylemek gereksiz bence
Yolla gelmez öylesi kendi istemedikce ama çapkınlık ta bıkkınlık verir bi zaman sonra
Bir erkek kendi yapmak istemediği zaman yapmayı bırakıyor birinin onu yönetmesi ile degil
Asla yola gelmez evlenirseniz de ömrünüz ne iş karıştırıyor bu adam diye onu gözetlemekle geçer huzur haramdır tecrübeyle sabit.
Hic capkin olmadigim halde eski sevgililerimin tamami bana capkin diyio yola getirmeye calisiyorlardi, hic anlamamdim nedenini
Yola gelmeyiz zaten zor 😃
Benden uzak olsun öyleleri
Asla. Olduğu yerde bırakırım uğraşamam
çabalamam yallah yallah derim
Böyle tiplerle uğraşanlara acıyorum
çabalamam.. yol veririm
Hayır, hiç uğraşamam.
Uğraşmam öyle bi kadınla
Hayır çabalamam tekmeyi yer
Seviyorsa tabiki çaba sarfeder
Yola gelmeyeni yolda bırakırız
gerek yok ya , değmez