Kimseye anlatamıyorum bu kötü bir şey mi?

selam arkadaşlar bundan 6 sene önce konuştuğum bir çocuk vardı ben platoniktim ama flört gibi konuşurduk bana öyle ümit vermişti gerçekten çok sevmiştim onu ondan önce bir ilişkim olmuştu ilk aşkım olmuştu ama inanın o çocuğu sevdiğin kadar ilkini o kadar sevmedim hani ilkler unutulmaz derler ya benim için işte bu çocuk öyle oldu sanırım. Bu çocuk benim kalbimi çok kırdı hep ben çabaladım koşturdum buluşalım dedim ilk ben açıldım sonra kendi de açıldı tabi o ayrı sjsjsjs her neyse ama hiç sevgili olmadık flört seviyesinde kaldı konuşmalarımız ama hiç buluşmadık yaklaşık 1 buçuk sene kadar yazışarak ya da ses kaydı vs konuştuk lise sondaydım ben o zamanlar ve içimde ukde kaldı bilmiyorum ve şu an evliyim başka biriyle ve gerçekten eşimi çok seviyorum ama bazen böyle eskiler aklıma gelince dalıp gidiyorum ve vicdan azabı çekiyorum sanırım hiç yüz yüze görüşmediğim için içimde ukde kaldı buna yoruyorum yoksa hala seviyorum gibi olmaz bir kalp iki kişiyi sevemez. Sadece biraz dertleşmek istedim lütfen beni yadırgamayın.

Güncellemeler
9 ay
Vicdan azabı çekmemin sebebi eşime karşı bazen böyle dalıp giderken ona haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum ha şu an o çocuk karşıma gelse ya da karşılaşsak sadece merhaba der geçerim onun dışında mümkün değil olmaz bitti benim için ama işte insan böyle dalıp gidebiliyor ben kötü biri miyim
Kimseye anlatamıyorum bu kötü bir şey mi?