İçimi dökmem lazım kimseye anlatamıyorum?

• İçimdeki büyük öfkeyi anlatmam gerekiyor çünkü susmuyor , ben birini sevdim sadece sevdim karşılıksız sevdim arkadaşlar bakın ben birini mesleğine , maddiyatına , ailesine bakmadan sadece sevdim ailemin maddi durumu yerinde bu sevdiğim kişi makam şoförüydü bi arkadaşım sayesinde tanıştım yemin ederim sadece saf bi şekilde sevdim karşılık beklemedim biz doğuluyuz o Karadenizli hiç sorun etmedim bana öyle ümit verdi ki öyle güzeldi ki ilk başta her şey evleneceğim insan bu dedim hayatımda evlilik düşünmeyen ben bu insanla düşünmeye başladım annesinin doğum günüydü hemen gittim hediye aldım çiçek gönderdim iş yerine evet büyük hataydı keşke yapmasaydım hiç yemek yapmayan ben içli köfte öğrendim ona yaptım gönderdim tatlı yaptım ona göndermek için ya arkadaşlar şimdi yazınca bile gözlerim doluyor ilk başta güzeldi ama işte sonra bozuldu aramız bozuldu her şey bozuldu ama ben öyle seviyordum ki hep diyordum ki sorunu vardır bişeyler vardı çünkü sorduğum zaman böyle söylüyordu arkadaşlar beni kullanmış benim sevgimi saf sevgimi kullanmış çok öfkeliyim bakın çok öfkeliyim bir sene oldu içimdeki yara geçmiyor dinmiyor her gün tuz basılıyor bu yaraya. bakın Kasım gibi ayrıldık ben kafamda tamam dedim zorlama olmuyor bitir dedim kendimi bi noktaya getirdim sonra Ocak ayı gibi geldi yalvardı kendisi lütfen pişmanım dedi ama ben sevdiğim için inandım barıştım benim içime kurt düştü neden dedim bunca ay sonra geldi neden acaba eski sevgilisine yazdı da yüz vermeyince mi geri geldi dedim şüphelendim kıza yazdım emin olmak istedim evet hata yaptım keşke yazmasaydım ama bilmiyorum yazdım işte o an o içimdeki şüphe ile bu olay aramızı açtı ama ben defalarca özür diledim anlattım kendimi defalarca sonra her şey düzeldi ama ben bu düzelmenin yalan olduğunu sonradan anladım çünkü Nisan ayı gibi onun doğum günüydü ona yakın bana çok iyi davranıyordu bende doğum gününde AirPods aldım hediye olarak güzel bi kutu gönderdim buluşamicaz o gün diye arkadaşlar biz 5 mayısta çok saçma bi sebepten dolayı ayrıldık 24 Mayıs benim doğum günüm ayrıldıktan sonra hemen hesabını dondurdu ve benim doğum günümde hesabını açıp beni çıkardı arkadaşlar zoruma gitti bütün çevreme rezil oldum kullanıldım beni bildiğiniz kullandı buraya daha yazmadığım neler var ben bütün saf sevgimle kullanıldım çok öfkeliyim dilerim ki rabbim onun yanına bırakmaz dilerim ki kimseye nasip olmasın kendimi çok çirkin hissediyorum asla beğenmiyorum bunun yüzünden
İçimi dökmem lazım kimseye anlatamıyorum?