Bu erkekleri cidden anlamiyorum bana biri ceviri yapsin?

Uzak mesafe iliskisindeyim ya da iliskisindemiyim? 4 aydan beri konusuyoruz ilk gunden beri flirt ediyo 2. Ayda bi sevgili olduk. 3 ay sevgiliydik sonra bana dediki bulustukdan sonra iliskimize ad koyabilir miyiz? Ben dedim beni sevmiyor musun? Hayir seni cok seviyorum. Hayalimdeki kizsin dedi. Ama yuz yuze bulustukdan sonra iliskiye ad koymak istiyorum dedi. Seni seviyorum ama simdilik arkadas kalalim dedi. Ayrildik sandim ama yine de buluscagimiz icin cok uzulemedim. Sonraki gun hayla sevgiliymisiz gibi devam etti 1 hafta oyle hala sevgiliymisiz gibi davrandi hatta boyle bebekli video atinca gelecekteki biz diyo garip. Bende o yuzden tekrar sordum. Ikimizde birbirimizi seviyoruz sevgili neden olmuyoruz dedim. Suanlik arkadas yani sevgililikten oncesi dedi. Beni seviyorsun benimle flirt ediyorsun ama arkadas kalalim? Dedim. Seni cok seviyorum ama bulustukdan sonra secmek istiyorum dedi. Daha da ustune gitmedim. Hala anlamiyom bana biri ceviri yapsin. Sevgili gibi davraniyo zaten adi sevgililik olsa ne degisiyo?
Bu erkekleri cidden anlamiyorum bana biri ceviri yapsin?