Ya ben bu erkekleri anlamıyorum?

Arkadaşlar 2 ay önce biriyle tanıştım kendisi komşummuş. İlk zamanlar baya bir peşimden koştu sonrasında ona pas vermeye başladım koşmaya da devam etti bi ara aramızda kopukluk oldu sonrasında o kopuklukta düzeldi. Fakat morali bozukken bana da soğuk yapıyor morali düzelince eski haline dönüyor. Genelde ben yazmaya görüşmek istiyorum demeye başladım. Çook güzel ayrılmıştık cuma günü. Cumartesi günü yazmadı dün akşam yazdım soğuk cevap verdi ben anlamadım bu çocuğu. Bana şunları da söylüyor seni çok özledim diyip sımsıkı sarılıyor sürekli kokuna bayılıyorum diyor ve sarılınca öyle bir derin çekiyor ki nefes ve bunu her sarıldığımızda yapıyor. Çok tatlısın, çok tatlı gülüyorsun gerçekten küçüklüğünü çok merak ediyorum, neden sürekli seni görmek istiyorum büyü mü yaptın naptın demeler, güzelim yavrum, çirkin misin bakim sen demeler, özledim seni göreyim 5 dakika diyip yorgun şekilde yanıma gelmeler, her gün sabaha kadar beraber oturmamız. Geçen gün sarılırken neden beni kendine alıştırıyorsun demesi daha hatırlamadığım dolu şey söyledi ama bi anda soğuk yapıyor bi anda eskisi gibi ilgili güzel davranıyor ben anlamadım ne istiyor bu ya?

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum?