Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Aslında yaş ilerledikçe önyargıların da çoğaldığı gibi önyargılar çoğaldıkça yanlış insanlar da piyasada çoğalıyor. Bazı erkeklere göre evlenilecek kız kalmadı, bazı kızlara göre de "Eril" enerjili erkek kalmadı 😅 Kimsenin kimseyi beğenmediği devirdeyiz. Asıl sorun şu bence, insanlar hep daha iyisi olsun veya olur düşüncesiyle yaşadıkları sürece hayatının merkezine kalıcı olarak kimseyi alamazlar. Bazıları da ilişki biter her şey çöp olur korkusuyla da hayatının merkezine kalıcı olarak birini alamıyorlar. Bu işler cesaret işleri risk alcan.
11 Yorumla- 9 ay
Doğru.
En İyi Cevaplar
İkisi de doğru bir tabir.
Kadınlar yanlış erkeği seçiyor çünkü karşısındakinin ilkelerine, davranışlarına, saygısına dikkat etmek yerine kendisine sunduğu ilgiye, peşinde koştuğu günlere odaklanıyor.
Erkekler ise kadına yoğun ilgi vererek, okadının çoğu söz ve davranışını aynı görüşte olmasa dahi onaylayarak, onun destekçisi olduğunu gösteriyor.
Bu sayede iki taraf da istediğini alıyor. Net, keskin, ilkeleri olan insanlar, saygıyla ilişki yürütmeyi planlayanlar, zaten bu tarz olgulara bakmıyor. Karşısındakinin genel hayatına bakıyor. Bana iyi davranması, maddi, duygusal veya bedensel ihtiyaçlar konusunda tatmin ediyor olması bir şey ifade etmez diyerek, insani ilkeleri de göz önünde bulunduruyor.
Ne istediğini bilmeyen, sadece ihtiyaçları karşılandığı ve cazip geldiği için beraberlik kuran her iki cins de, toksik olarak tabir ettiğimiz yorucu ilişkiler yaşamaya mahkum kalıyor.
10 Yorumla
konu güzel ve ikisi de doğru. Aslında artık sosyal medya öyle çıtayı yükseltti ki, istedikçe istiyor insanlar. Bu sanırım sizi daha çok etkiliyor. Ayrıca erkeklerde olmayan özelliklerini çok söylüyor demekten ziyade. Sahte davranışlar peşinde ya biraz eğlenmek için, ya da gerçek bir ilişki istese de sonradan değişebiliyoruz. Bunun sebebi ise fedakarlık, merhamet, şefkat duygularımızı kaybetmiş olmamız. Açıkçası iki tarafta sadece biraz doğru olanı tercih etmeye çalışsa çok güzel şeyler ortaya çıkacak
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkek kişisi önce kadını tanır; doğrularını, yanlışlarını, heveslerini, zayıf noktasını ve dahasını bilir. Sonrasında ise kendini profesyonel biçimde pazarlar, hevesini alana dek o maskeyi sıkı sıkı yüzünde tutar. Gün gelir kadının hoşlantısı, sevgisi azalır. Gözü biraz açılır, bir şeylerin farkına varır. Duvarlar örülür ve erkek yanlış, kadın doğru ilan edilir. Bana kalırsa burada hatalı sadece erkek değil, kadın da bir o kadar hatalıdır.
11 Yorumla- 9 ay
Kadının hatası ne burada
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok karmaşık ve kişisel bir konu, değil mi? 🙂 Kadınlar "yanlış" erkeği seçiyor gibi görünebilir ama aslında bu genelde o kişinin manipülatif yeteneklerinden, duygusal açlıklardan veya hatalı beklentilerden kaynaklanır. İnsanlar genelde ilk etapta doğruyu değil, hissettikleriyle hareket eder. Şu da bir gerçek; bazı erkekler kendini çok iyi “sunabilir” ama zamanla gerçek karakter ortaya çıkar.
İlişkilerde dengeyi sağlamak için kendini çok iyi tanımak, ne istediğini bilmek ve kendine değer vermek en önemlisi. Eminim ki doğru seçim, kişinin sürekli hem kendine hem karşısındakine dürüst olduğu ilişkidir. 🦋✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayKadınları bilmiyorum, ama ben ustayım.
Ben seçmesem, biri benim adıma seçse onlar da bozuk çıkıyor anlamıyorum jdjdjf Galiba nerede bozuk, çürük var ben çekiyorum.
12 Yorumla- 9 ay
😅 hepsi bozuk
- 9 ay
Bence de djdjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle öyle🤣 onu isteyen bilmem kaç erkeğin arasından bile o beş para etmez olanını bulup kör kütük aşık olur
12 Yorumla- 9 ay
Elimizle koymuşuz gibi 🙄
- 9 ay
Maalesef🫣
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gülşen de bir şarkısında belirtmiştir. "Dağ gibi duranı istemez ah sever kalp kardan adam." Başka sözüm yok KS ahalisi
11 Yorumla- 9 ay
Doğru demiş 😒
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkekler doğruymuş gibi görünmede bir usta evet
112 Yorumla- 9 ay
Helal esmerim biçim biçim 😌
- 9 ay
Ama süper oynuyorlar, taktikler aynı :D hiç şaşırtmıyor bazısı. Düşüşlerini de görekk
- 9 ay
Neyse kahve içek kahve djdj
- 9 ay
Parmağını daldır bakam jdfj
- 9 ay
Esmerim çok odunumsu bir hatunsun ama şeker bu haller dhdj kahvem dadlansın dedimdi telve parmaklıyor 😅😅
- 9 ay
Wuhuu.. 😅 çok şeker mersi canoo
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tamamen duygularıyla davranan kadınlar evet. Ama mantık kullanıp onun hatalarını görebiliyoruz. Belli bir zaman sonra zaten gerçek yüzleri ortaya çıkıyor jsjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkekler doğruymuş gibi göstermekte usta bence
15 Yorumla- 9 ay
Kaç kişiden sonra ustalaşıyorlar acaba 😅
- 9 ay
Başka şeyler gelseydi doğuştan bunlara şaşırırdım zaten djd
- 9 ay
😌 amaan djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayE tabii, ustanın ustasıdır jdkd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. aynen cok güzel bi konuya değinmişsin. bence erkek secimi bi kızın hayatının en önemli kararıdır. öyle bi söz var zaten kız eş erkek iş secimine onem vermelidir gibi bişeydi. ama cillop gibi kızlar işte bazen ilgi alaka olunca pek de akıllı olmadıkları yaslarda kapılıyorlar olmucak adamlara. şiir gibi kadınlar vardı.
https://www.tiktok.com/@kumru.kumru97/video/7346037420422384902
13 Yorumla- 9 ay
'Kadınlar yanlış erkeğe aşık olur. Erkekler ise doğru kadına yanlış yapar' demişler. Bu sebepten kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken ölür.
- 9 ay
Hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 9 ayErkekler kesin bomboşş yorum yapmıslardır iyisi dururken kotuyu secerler gibi gibi, en iyisi sizsiniz bir dahaki sefere sizi secerler yaa bu kisiler sizsiniz işte uzaydan gelmediler. Cevaba gelecek olursak erkekler o kadar seytan ki kendilerini kızlara pazarlamayı cok iyi biliyor, kızları etkileyebilmek icin ilk zamanlar muhtesem profil olusturuyor tabii fake oldugu icin her sey, bir süre sonra orijinal hallerine dönüş yapıyorlar ee bu sırada karsı taraf baglanıyor. Yani kimse yanlıs erkegi secmiyor, cogu erkek zaten yanlıs.
30 Yorumla Sigara içmeyen adam istediği söyleyen kadınların hepsinin sevgilisi sigara içiyor.
Anlayışlı adam istediğini söyleyen kadınların hepsinin sevgilisi öküz gibi.
Sence burada erkeklerin " gibi görünmesi" ile ilgili bir durum var mı :D
117 Yorumla- 8 ay
Var tabi🙄
- 8 ay
Bu da geldi başa tamam mı :D
- 8 ay
Sigaradan nefret ediyordum bundan seneler önce kendim kullanmaya başlamadan önce yani, o zaman hayatımda olan şahıs senin için sigarayı bıraktım falan tatava yaptı buluştuğumuzda elimi cebine attım o da ne sigara paketi
- 8 ay
Benim öncesinde nefret ettiğim şeylerin sonrasında tiryakisi olmam meşhurdur sjfj
- 8 ay
Batsın bu dünya 🧌 sigara veya alkol değil insanları yaşlandıran, bunlara sebep olan şeyler genelde. Stressiz yaşarsan yaşlanmazsın
- 8 ay
Garanti istemez :D moralimi bozma akşam akşam
- 8 ay
Al bir sigara daha yaktım, Allah seni bildiği gibi etsin djf
- 8 ay
Şatapp 🧌
- 8 ay
Kendimi kimseyi kurtaramayan Superman gibi hissettim :D
https://www.videoman.gr/tr/207239 - 8 ay
Vah 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
9 aySchopenhauer kitabının birinde şunu der;-Kadın hayat verebilme yeteneğine sahip olduğu için (annelik) bir erkeği uzaktan gördüğünde onun ne olduğunu anlayabili (r). Fakat kadın ilişkiler yaşadıkça ve bu ilişkileri beyninde rafa kaldırdıkça bir zaman sonra bu yetiyi kaybedebilir. Bu sezginin körelmesi. Erkeğe gelicek olursak pekala makyevelizm, game, karanlık sınırları biliyorsa zaten etkiside olmayacaktır. Der. Katılıyorum, tabiki istisnalar geneli kapsamaz.
12 Yorumla- 9 ay
+1
- 9 ay
÷1 sanada, bu kadarı yeter
9 aybilinçdışının bizi farkında olmadan yönlendirmesiyle ilgilidir. Kadın (ya da erkek) çoğu zaman çocukluk deneyimlerinden, anne-baba ilişkilerinden ya da bastırılmış arzularından izler taşıyan kişilere çekilir. Yani seçim sandığımız şey, aslında geçmişimizin yankısıdır. Bu yüzden “yanlış” erkeği seçmek, çoğu zaman ruhun tanıdık olanı tekrar etme arzusudur
15 Yorumla- 9 ay
Hay ruhumuza da şimdi djd
- 9 ay
Elimdeki kitaptan alıntıladım bu arada bu yorumu, gören yanlış anlamasın😅
- 9 ay
İtirafçı olduğun için cezan azalacak sjd
- 9 ay
Ama adam güzel anlatmış katıldığım için şeyyettim tutuklamayın sjsj
- 9 ay
Öyle herkese katılmamayı öğren djfjd
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Baba travması olan, cocuklugunda sevilmemis kadınlar öyle oluyor. Kendilerini iyileştirmemis, toksikligi hayat felsefesi yapmış hickimse umrumda değil, böyle insanlarla oturup muhabbet etmem, hayatımda beş dakika tutmam.
15 Yorumla- 9 ay
Ben çok sevildim, hâlâ seviliyorum babam tarafından. Tırnağıma zarar gelse dünyayı yakar ama hep yanlışı çekiyorum. Var mı mantıklı bir şeyler?
- 9 ay
Yani şimdi sevgi var sevgi var. Belki sevgi dediğin şey sevgi değildir, baskıcı olunmasını sevgiyle karıştırıyor olabilirsin.
Benlik algısı önemli. Sen kendi değerini hep başkalarıyla kurmaya alışmış olabilirsin.
Bir şeyin nedenini bilmek illa onu iyilestirecek diye bir şey yok. İstersen sabaha kadar zihnini tartışırız, genlerini tartisiriz, sonucunda senin zihnin bir şekilde değer görmeyi benimsemekte güçlük çekiyor.
Sana sevgi veren şeylere yakınlık kurmalısın, bu bir film olabilir, şiir olabilir, bir kediyi sahiplenmek olabilir, eskiyi kırmak için yeni adımlar atmak lazım, bu kolay bir şey değil ama küçük adımlar atabilirsin. - 9 ay
Nooope. Hepsi karavana.
- 9 ay
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Ailesi içerisinde yanlış bir ata öğretisi ve ana desteği sonucunda özellikle kadınların 'b*lalı erk*k' ; erkeklerin de 'namuslu kadın' isteği çoğalabiliyor. İnsan olmayı öğrenmek ve öğretmek lazım gelir öncelikle. Zira insan olamazsak hiçbir şeye ait de hissedemeyiz.
10 Yorumla
9 ayKadinlar duygusal oldukları için mantığını pek kullanamazlar hep nerde yanlış serseri tipler varsa onlardan hoşlanirlar serseri erkekler kadınların gozunde sanki fazla ozguvenli ve korkusuz insanlarmış gibi algiliyolar ama efendi duygusal erkeklere de sanki kadınsı davranis sergileyen bi erkek gibiymiş dusunuyolar yani dogru insanı bulsalar bile çekici gelmedigi icin haliyle oyle erkeklerden uzaklaşmak istiyolar o yuzden ben kadinlar yanlış insanı seçmekte uzman diyorum
10 Yorumla
9 ayBence hiçbir erkek kadinin hayatına yanlış gibi gozukerek girmiyor , boyle olsa kadinlar tercih etmez ya da eden varsa azdır ve akli yoktur. Erkekler kadini tavlayana kadar en doğruymuş gibi davranır kiz baglandiktan sonra gerçek yüzlerini ortaya cikariyorlar
21 Yorumla- 9 ay
Bence de
9 ayKadınlar özellikle yanlış insana çekilir. Biraz mazoşistdirlerdir. Duygusal anlam da böyle cinsiyetçiliğe girmeden laf sokabilen bir erkek idealdir.
11 Yorumla- 9 ay
Evet kadınlarda biraz mazoluk var
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 9 ayKeşke erkekler kadınları üzmese kıymet bilseler kadınlar da erkekleri yanlış erkek olarak bilmeyip güven duysalar tabi güven verdikleri kadar kadınlar da haklı olarak böyle düşünüyor 🤔
12 Yorumla- 9 ay
O zaman onlar iyi oyuncu
- 9 ay
Aynen öyle kimisi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
9 ayGenellemede bulunmak doğru olmaz. Yalnız bu duruma usta falan demek de saçma. Bildiğim şey, bazıları nerede keko vb. tipli erkek var, onunla birlikte oluyorlar. Günün birinde ayrılık söz konusu olunca bu tipler tehditlere ve hatta iş cinayete kadar bile gidiyor. Sonra da kadın cinayetleri haberlerini görüyoruz.
Bu hayatta en önemlisi, önce bir insanı iyice tanıyıp ona göre birliktelik için adım atmaktır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayKadın 10 elbise arasından en güzelini seçerken, erkekler arasında en aptalını seçiyor...
22 Yorumla- 9 ay
Mükemmel bir görüş..
- 9 ay
🌸🌸
Doğruymuş gibi görünmekte uzman olabilir o kadınların tutulduğu yanlış olanlar.
10 YorumlaBazen diyorlar ki; Nerden buldun bunu, çok mu aradın.🙈
Gönül bu b@ka da konuyor.
Daha seçici oldum acı tecrübeler sonucu 😅14 Yorumla- 9 ay
Onun üstüne bir şey kapatmışlar görememiş ve basmışız suçumuz ne djfj
- 9 ay
Çok da meraklıyız biz kadınlar tabii kdfj
9 ayDoğru erkek yok ki sevelim suc kadınlarda değil erkekler de sjjhds
22 Yorumla- 9 ay
Evet erkeklerde 😒
- 9 ay
Evlenilecek erkek kalmadı evde kalicaz bu gidişle sjjjfs
Kadın beyni çok farklı.
Kriminal tipleri seçtikleri sevdikleri kesin.12 Yorumla- 9 ay
Niyekine 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayYanlis erkegi secmekte usta degil, dogru kisiyi seçemiyorlar 😀
14 Yorumla- 9 ay
Aynı şey
- 9 ay
Bunu diyecegini biliyordum 😅Ayni sey degil... Usta olmak bir iste iyi olmak demek olumsuz durumlar icin kullanilmaz pozitif durumlar icin kullanir 😀
- 9 ay
İroni yapıyoruz şurada, çok bilmişlik de sen ustasın mesela djfj
- 9 ay
İlk defa haklisin 😅😀Ben genel aydinlatici olsun diye herkes icin yaziyorum 😀Ogrensinler diye😅
Ustayım valla iyi seçerim zirveyi kaptırmam kimseye😄
12 Yorumla- 9 ay
😅 bunu konuşmalıydık dkfk
9 ayBu söze katılıyorum: Kadınlar, yanlış erkeğe âşık olur. Erkekler, doğru kadına yanlış yapar.
14 Yorumla- 9 ay
Doğru kadına yanlış yapan erkekler ömrünün sonuna kadar asla mutlu olamazlar 😏 ekle bunu oraya djdj
- 9 ay
Hemen ekliyorum. 😊
- 9 ay
🪻🪻
- 9 ay
🌹🌹
herkes yanlis kisiyi illa secer, kandirmak icin yapmadiklari numara yok, kadin cinayetinden ornek verenler kurbanin ailesinden dinlesin iliskiyi, cok yuzelsel ve kalpsiz bakiyorsunuz olaylara
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bence kadınlar bunu bile bile seçiyo
Sirseri olsun maço olsun sabıkalı olsun 1-0 olsun bizim olsun diyolar
12 Yorumla- 9 ay
Bilerek seçilir mi öylesi ya
9 ayKadınlar yanlış erkeği seçmekte usat demek doğru bi söz olmaz ama değer verdiğimiz sevip çok önemsediğini için bazen bazı erkekler onları kaybedince hiçliğe dusucegimizi zanneder evet düşeriz de ama eğer bi şeyi kafaya koyup yapıyorsakta işte ozaman hiç sevmemiz hiç fedakarlık yapmamış gibi de gideriz erkekler yalan konusunda uzman kadınlarda gidince ne yaparım deyip sonradan dik durmasıyla usta olur
10 YorumlaKibar beyefendi erkek istenmiyor nerde dızo mızo boş niteliksiz gevşek varsa onlarla sonra boşanıp erkekler hakkında dedikodu hakaret bitmez bu kızların budalalığı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayErkeklerde nerde kaşmer var ona yapışır çok bozdular kendilerini evlenmeyip onunla bununla takılıyorlar
11 Yorumla- 9 ay
Doğru.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi de ama sanki daha çok biz aldanıyoruz gibi. Erkek gibi davranıp özgüvenli tavır sergileyenin aslında özgüvensiz bir keko parçası olduğunu göremiyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayErkekler kendini doğruymuş gibi falan göstermiyor. Yolda görsem bıçaklar diye selam bile vermeyeceğimiz adamlara gidiyor kızlar. Bile isteye yapıyorlar bunu.
10 Yorumla
9 ayErkekler rol yapmakta çok usta bizde doğru erkek sanıyoruz bi zaman sonra gerçek yüzü çıkıyor ortaya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. hayır yanlış kişiye seçmez. secilen kişi yanlış yapar. 10 erkekden hangisi ona geleceğini tek hamlede secer.
10 YorumlaKadın, sadece doğası gereği içgüdüleriyle hareket ediyor, yani birliktelik kararını duygularıyla veriyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayKadınlar üzerine provake edilen konulardan biri, uzunca konuşmaya gerek yok. Kadınlar bu oyunlara gelmemeli!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 ayBence öyleyiz...😀
12 Yorumla- 9 ay
Şu daha gerçek erkekler yanlış olmakta daha usta bizde hata yok...
- 9 ay
Evet biz kanıyoruz 😏
Gizli Üye(30-35)9 ayÖzürlü seversiniz enayi aldatacağınız tipleri.
12 Yorumla- 9 ay
Tamam
Cevap sahibi9 ayİşine gelmeyince
9 ayDoğru kişi olduğuna inanıp yanlışı seçiyoruz bizimde hatamız doğru insanın o olduğunu sanmak...
10 Yorumla
9 ayEvet nerede bir keko soytarı varsa ona aşık oluyorlar sonra da kalbimi kırdı diyorlar alıştık artık
20 Yorumla
9 ayBu sitede yeniyim.
Bağıyomda kızlar havalı neyin ama aşktan yana da hep dertliler guzum.
14 Yorumla- 9 ay
Hee
- 9 ay
Seviyosanız gedin şorada gonuşun.
- 9 ay
Tamam gidiyom
- 9 ay
Timam guzum.
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. ustalar. bazen de erkekler yanlış olduğu halde doğru gibi gözükmekte usta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet ustayız. Bu konuda elimize kimse su dökemez
10 Yorumla
9 ayKadınlar mükemmel erkeği ararlar ama sonra gidip en b*ktan adama da aşık olurlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
9 ayYanlış erkeği seçen kız da var
Yanlış kızı seçen erkekte var
10 Yorumla Görünüşe öenm veren kadınların her zmana yaptıgı ve yasadıgı en büyük yanlış...
10 Yorumlaİnsanlar yanlış kişiyi sever seçer ama doğruyu arar hep bu döngü böyle gider.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayGenelde serseri tipleri daha çok seviyorlar ya da kötü adamları diyelim :)
10 Yorumla
9 aySeçmek yok, çekiyoruz diyelim. Evrene mesaj verirken detayları atlıyoruz, detay önemli
10 Yorumla
9 ayDoğru insanlar yanlış insanlarla sınanır sonra gider doğru insana karşı ise yanlış yaparlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
9 aySizin seçimleriniz sıkıntılı nerde var dizo kadınlar hepsinin kucağında sonrası malûm..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi de kesinlikle doğru. Birbiri ile yarışırlar yoksa bunca şiddet nasıl olurdu
10 Yorumla
9 ayEvet. Kadınların usta olduğu konulardandır bu... (ne yazık ki)
10 Yorumla
9 ayIki cinste öyle düz mantıkla seçim yapiyolar sonra mutsuz oluyolar
10 YorumlaHayır sadece erkeklerin hepsi hata bizim suçumuz yok
26 Yorumla- 9 ay
Evet djdj
- 9 ay
He hep biz suçluyuz 😅
- 9 ay
Evet 😏
- 9 ay
Aynen kadınlar melek
- 9 ay
@kentdarkbluee evet melek nerden bildin
- 9 ay
Neyseeeee
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3. Sayfa haberleri, seçimi ustalıkla yapanlarla dolu.
10 Yorumla
8 aymaalesef çoğu kadın yanlış erkek kurbanı yüzünden güven problemi yaşıyor
11 Yorumla- 8 ay
Evet
Kadınlar dürüst efendi iyi erkeği sevmez. Serseri çapkın sözünde durmayan karaktersiz erkeklere ilgi duyarlar sanırım bu çok aptalca. Ben ne zaman iyi oldum o zaman kaybettim. Kötü olmayan kaybeder.
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat