Sizce ben ne yapsam?

Benim 3 yıllık sevgilim var ve onu çok seviyorum. Bütün gün onu düşünüyorum ve kıskanıyorum; sevgim tamamen ona ait. Biz 3 gündür ilçedeyiz. Ama Burada bir erkek var, sadece bizim oyunlara gelen bir sunucu; oyunları o düzenliyor. Bana bakıyordu ve ben de arada ona bakıyordum, sanki benden hoşlansın istiyordum. Kim benden hoslaniyorsa bunu görmekten hoşlanıyorum.
Bugün o bahane bulup bana yazdı. Numaramı bulmuş. Ben aşağıda tenis oynuyordum, o da görmüş ve yazmış: “Boş vaktin olursa gel, tenis öğreteyim.” Ben hiçbir şey yazmadım, çünkü sevgilim var.
Akşamüstü bir kızla tenis oynamaya gittim, o görsün diye, gözlerimle yine bana baktığını görmek istiyordum. Sonra akşam mafia oynadık. O da sunucuydu. Bana yazdı: “Sana hangi kartı vereyim?” Ben de dedim: “Hile olmasın, ne çıkarsa ver.” O diretince, “Hayır” dedi. Ben yine hiçbir şey yazmadım. O da bana “melek” kartını verdi.
Göz göze gelince gülümsedik. Heyecanlandım ve bazı şeyler hissettim.
Sizce benim yaptığım nedir? Ben ne düşünüyorum? Aldatıyor muyum? Ne yapmaliyim? Bugun eve donduk oturup ondan mesaj bekliyorum.

Sizce ben ne yapsam?