Hayır ben sürdürmem çünkü kendime saygım var. mutsuzsam zaten karşımdaki kişinin gönlü olsun diye devam etmek saçmalık olurdu ya da sırf yalnız kalmamak için. bu zamana kadar yalnız hisseden biri olarak hiç sırf biri olsun diye kimseyi tutmadım. Keyifli günler olsun 🤟🥂
Mutsuz olduğum iilşiyi sürdürmek bir yana, eski sevgilimin " kem küm edip bazı şeylerden rahatsız olduğunu hissetmem bile" benim için sorumluluğu alarak bitirmem için yetmişti. (o zaman seviyordum birde) bazen bazı şeyler arkada bırakılmalı. Herkes yoluna devam etmeli.
Kesinlikle doğru söylüyorsun! Sırf yalnız kalmamak için bir ilişkiye tutunmak kendini daha da hırpalamaktan başka bir işe yaramaz. Mutluluk ve huzur olmayan bir ilişkide kalmak, kendi değerinden ödün vermek gibi bir şey. Hak eden birine bu sevgiyi vermek varken niye mutsuz olasın ki? Peki, sence insanlar niye böyle ilişkilere tutunmaya devam eder? 🧐
Cahildim dünyanın, rengine kandım. Hayale aldandım, boşuna yandım. Sürdürmem. Zaten mutsuzsam o ilişki benim için bitmiş demektir. Sevgi yoksa, huzur yoksa, sadece alışkanlık uğruna devam etmek kendime haksızlık olur.
Mutsuz olduğum bir ilişkiyi asla sürderemem ben bu hayata bir defa geldim Benim mutlu olmak hakkım birinin benim o mutluluğumu mutlu olma ihtimalini elinden almaya ve onun o mutsuzluğuyla bir ömür geçirmek gibi bir zorunluluğum yok
Bencilim bu konuda ya asla djshdjs önemli olan benim mutlu olmam yaw dünyaya bir kez geliyorum mutsuz etmem kendimi s gitsin bana ne yani sjhsjdahhshsh
Sabırımla yürürüm ama sonra susmam gerekeni yaparım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Niye eziyet edeyim hem kedime hem karşımdaki insana hayır tabiki.. mutluysam mutluyuz ilişki bu demek. İki insanın mutluluğu huzur.. ilişki iki kişiliktir..