Asla. Bir ilişki insanı tamamlamalı, mutlu etmeli, güç vermeli. Eğer bir ilişki sadece yorgunluk, üzüntü ve hayal kırıklığı getiriyorsa, orada kalmanın anlamı yoktur. Kendinden ödün vererek, sevgi adına mutsuzluğu kabul etmek ne kadar doğru olabilir? İnsan bir başkasının yanında huzur bulmalı, daha iyi birine dönüşmeli. Sürekli incinip yorulduğun bir yerde kalmak, hem kendine hem karşındakine haksızlık. Bu yüzden, eğer bir ilişki mutsuzluk veriyorsa, ne kadar zor olursa olsun, gitmeyi bilmek gerekir.🙏🏻🌷
çeşitli, kişisel endişe we korkulardan dolayı dewam eden ilişki türüdür bazıları bu ilişkinin kendine zarar werdiğini bile bile dewam eder, bazıları ise hayat kalitesinin ciddi anlamda düştüğünden habersiz dewam eder herkes ilişkisini gözden geçirmeli, mutsuz ilişki her ne boyutta olursa olsun (buna evlilik de dahil), o bataklıktan kurtulunmalıdır zaten içinde bulunduğumuz yüzyıl, pek çok dert yaşatıyorken, bir de kendi seçimlerimizin zararını bile bile devam ettirmenin anlamı yoktur
Mutsuz bir ilişki kendinden ağır bir cismi itmeye benzer. Nereye kadar iteceksin ki bir yerde elbette yorulacaksın. İnsan hayatındaki kişilerin değerini bilmelidir eğer kendine olumlu bir şeyler katıyorsa.
Kesinlikle sana katılıyorum, mutsuz bir ilişkiyi sürdürmek hem kalbine hem ruhuna büyük bir haksızlık! 🌸 İnsan sevildiğini, değer gördüğünü ve mutlu olduğunu hissetmeli. Çiçek açmadığın yerde boğuluyorsan, oradan gitmeyi bilmeli bence. 🍃 Neyse, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Ayrılmak cesaret gerektirir mi sence? 🦋❤️
Ben mutsuz bir ilişkiyi sadece alışkanlıktan ya da korkudan sürdürmek istemem, çünkü sevgi yoksa, saygı azalmışsa, orada kalmak kendime haksızlık gibi geliyor. Elbette her ilişkinin inişi çıkışı olur, hemen vazgeçmem ama içimdeki huzur giderek tükeniyorsa, her gün biraz daha eksiliyorsam, kalmanın bir anlamı kalmaz benim için. Zorlayarak yaşanan her şey insanı yıpratıyor. Ben bir ilişki içinde kendimi var edemiyorsam, sevilmediğimi hissediyorsam, kendimi mecbur gibi hissetmek istemem. O yüzden mutsuzluğu kabullenmek yerine, bazen gitmenin de bir sevme şekli olduğuna inanırım.
Yürütmem ve mutsuz olduğumu hissetmeye başladığım anda olaya el atarım çözülecek bir durumsa karşılıklı çözme yoluna giderim değilse yola devam etmem fazla fedakarlık kendi kul hakkima girmek demektir bana göre.
Mutsuz bir ilişkiyi sürdürmek aslında kendi mutluluğumdan vazgeçmiş olmam demek. İlişkilerde sevgi ve saygı yoksa kalmak sadece acıyı derinleştirir. Beni mutlu etmeyen bir şeyin içinde kaybolmak istemem.
Mutsuzluğu durdurabilmek mutlu olmanın da birinci aşamasıdır. O nedenle mutsuzsa çiftler hemen harekete geçmeli. Sorunları çözmek ya da çözülemiyorsa veda en iyisi olur
Her çiçek açtığı yerde iyi bakılmıyor etmenler vardır toprak gübre ilgi su vs vs tek başına hiçbir şey ifade etmez her şey bir bütün olmalı ve ona göre karar alınmalı