Uçakla sevgilinizin yanına gidemediğinizi farz edelim onu görme uğruna 24 saat otobüs yolculuğu yapar mıydınız?

Uçakla sevgilinizin yanına gidemediğinizi farz edelim onu görme uğruna 24 saat otobüs yolculuğu yapar mıydınız?

Yaparım, sevdiğim kişi dünyanın öbür ucunda olsa çok seviyorsam onun için koşullarım olmazsa dahi bekler ilk uygun fırsatta fikrini alıp sorar giderdim.
Olması gereken
Vakti zamanında sevgilim için otobüs yolculuğu yaptım. Güzel zamanlardı, tecrübe oldu.
Şu an yapar mıyım? Bilmiyorum. Avrupa yakasında yaşayan sevgilimle buluşmaya üşeniyordum.
Git gel toplam 43 saat gittim. O ise beni çok aşırı voktan bi sebepten dolayı kırdı ben karşı çıktım sonra terk etti 2 gün kadar sonra geri geldi ama dinlemedim🤣
1 ay kadar sürecek işi 12-13 günde bitirdim gitmek için gecenin 2 sinde cam takıyordum (camcıyım)
Bitanesi de beni buldu 1 ay geçmeden ben askere gittim benden 60 bin lira borç para istedi vermeyince terk etti beni kör sandı heralde buralara kolay gelmedim ben
Oyle kisilerden uzak dur zaten sadece kullanmasını bilirler sevmezler
Amaaan ne kafamı yorucam kim neymiş diye, hepsinden uzak duruyorum 1.5 senedir çok rahatım
Evet taparım tabi ki de. saatler benim için önemsizdir. sadece sevgili de değil. değer verdiğim arkadaşım için de yolculuk yapardım olsaydı eğer.
Kesinlikle öyle dostum yapılmalı da
Aşk varsa mesafe kim takar ya? 😊 Tabii ki yaparım, 24 saat otobüs biraz zorlasa da madalyalık hareket olur. Sevdiğimi görmek her şeye değer sonuçta. Ama bu yolculuk için aşırı iyi bir playlist hazırlar, kitap alır, atıştırmalıklarla da kendimi şımartırım. 🚌💖
Sen ne yapardın, girişir miydin böyle bir maceraya? 🙃
Cevap
55Cevap
Gerçekten seviyor ve sevdiğine inanıyorsam yapardım
Ben rahatıma düşkünüm ya, aşkım bile olsa o yol çileye dönerdi yorgun düşerdim. 🙈
Yok gidemem :D
Otobüsle gidemem ya, zaten o kadar uzaktan sevgili yapmam diye düşünüyorum hshd
Benim Şahin marka arabamla bile o yolları çekerim otobüs de neymiş gadası
Ülkenin diğer ucunda olsun , uykusuz yorgun olayım fark etmez şu an şu dakika sadece özledim dedi diye veya ozledigim için basar giderim
Sevdiğim içinse 24 saat değil, gerekirse 48 saat bile katlanırım ama boşa kürek çekilecek biriyse 1 saat bile fazla gelir.
Yapmam, ya kendi gelsin ya da başka alternatiflere bakayım.
Yapardım, yaptım. Aşık olursam fazlasını da yaparım.
Yapmazdım. Nefret ederim otobğs yolculuklarımdan.
Uğraşamam atlar uçağa giderim. Sevdiceğimle daha çok vakit geçireyim diye
Markete ekmek almaya gitsem yeter hiç gidemem
yaparim ohooo neler yaptim neler
simdi yine degdi mi deme, degmedi evet
Aşk uğruna değil de çoğu seks uğruna yapıyor bence zaten hsdhddh
Ahsh ben bozmadım zaten bozuktu
Olabilir kendimden her şeyi beklerim ama zaten yolda olmak güzel bişi
Benim midem bulanıyor aşktan değil otobüsten de şimdi kafam da karışabilir yol boyu soğuyabilirim
O gelsin benim yanıma, kız başıma o kadar yolu hiç çekemem 😂
Yaparım reis sıkıntı olmaz ama değecek birisi olması önemli
Aşık olduğum zaman evet ne yapar eder kafama koyduysam yapardım jlj
Bunu erkekler yapmalı o yüzden ben hayır diyorum
Yani şimdi böyle bir benzetme yapmak da istemiyorum ama yumurta bir yere koşmuyor. Yumurtaya koşuluyor yani. Bazı şeyler tek yönlüdür. Kadının kadın, erkeğin erkek olmasının farkı ne o zaman
:)
Zaten günümüzde erkekler iyice prensesleşmeye başladı bari bunda da Avrupayı örnek almayalım yani. Bazı şeyler biraz ataerkil kalmalı
Eşitlik diye diye erkekleri prenses, kadınları prens yapmaya başladılar. Eşit falan değiliz. Kadın kaçar, erkek kovalar. Özümüzü unutmayalım lütfen
Eskiden erkekler bir kızdan hoşlandıklarında gidip adam gibi adabıyla söylerlerdi. Şimdikiler ya sulanıyor ya da çekingenliklerinden, redeedilme korkaklığından kadının açılmasını bekliyor. Bence bu utanç verici bir durum
Şimdi yanlış anlaşılmasın ben kadınlar duygularını söyleyemez demiyorum ama erkekler de böyle bir tavırda olmamalı yani. Her şeyde eşit görürsek kadına kadın gözüyle bakılmaz, erkeğe de erkek gözüyle bakılmaz. Aynıyız, ben de onun gibiyim, öyleyse ne farkımız var durumu olur. Böyle diye diye cinsiyeti ortadan kaldırmaya çalışıyorlar resmen. Yeni proje bu
@çiğdemsii hahahah pardon konusu açılınca hızımı alamadım 😂
Güven ve sadakati olmayana kimse gitmesin zaten onda hemfikiriz. :) Soruda aşk uğruna demişsin. Yani erkek gelebilecekken erkek gelmeli. Erkeğin gelemeyeceği durumlar oluşursa eğer o zaman kadın gidebilir tabiki
Ah pardon bana dedin sandım ondan cevapladım 😂
Otobüs yolculuklarından nefret ederim. Onu ikna ederim o benim yanıma gelsin 😄
🥳😄
O kadar süre bir yere gidemem arkamdan polise kayıp ilanı verirler 😅😅
Bu bir sorgulamaya bile ihtiyaç duymazdı. Sadece yapıyor olurdum.
Gerçekten seviyorsam sevgimi hakeden biriyse yaparim
Ben yapardım.
Aşık olduğum kişiye kavuşmak var sonunda ve buna değer 🍂
Otobüsle değil de 2000 km bile araç kullanabilirdim galiba.
evet kesinlikle
Gerçekten sevdiğim biriyse ve buna değecek bir insansa evet yapardım.
Yok ya 24 saat otobüs yolculuğu yapmazdım ancak o kişiyle evliysem resmi olarak dini olarak karım ise bu durumu yaparım sevgilim için böyle bir şey yapmam
Otostopla bile gittiğimi bilirim öğrenci iken..
" Ama senin daha doğru düzgün bir işin yok" demişti askerde iken ki yedek subaydım o zamanlar...
Yani değmez bir kadın için...
Tabi yaparım. Eşim için yapmayacağım bir şey yok
Daha hızlı bir yol bulamazsam 24 çok fazla gelmez. Sevdiğine giden yolda çekilen çile mallıktır :))
Ben yapmam ama erkek yapsın🙄
Yapmam araba kiralarım 🙄
Önemli olan unsur zaman burada sanırım, sorry. :D Aşk için yaparım bunu..
gidiş yolu sorun değil de dönüş yolu 72 saat sürer kanımca , olsun yıne de giderim
Deli divane aşıksak birbirimize yaparım tabii😄
Yapamam çok rahatsız oluyorum ordan birlikte hastaneye gitmek istemem dkckdjck
Yapamam içim dışıma çıkıyor yarım saatte. İşin kötüsü mide boş da olsa devam ediyor bu sürekli.
O yolculuğun üzerine 1 hafta filan kalırsam olabilir
O neden yapmıyor kadın erkonun ayağına gitmemeli kolay kolay. Gelemiyorsa geçerli bir sebebi varsa yanında hissetmek istiyorsam giderim.
Rol açısından bakarsak o zaman mesela hiç adil değiliz o zaman sizce de değil mi? objektif bakarsak düğün erkekte evlilik teklifi erkekte çıkma teklifini yapan erkekte ilk buluşmadaki hesabı ödeyen erkek kadının burada rolü nedir evde oturup beklemek mi sadece :D rol açısından bakıyorum sadece
sevdigin ugruna herseye katlanilirki
Yanıma Avusturalya dan gelen oldu beş dakika kahve içmek için güzel insanlar var değer veren gelen var ben de giderim değecek kişiye
Sevdiğim için değer
Uzak mesefali sevgili yapan kızlar saf olmayın o erkeğin ikinci veya beşinci sevgilisi oluyorsunuz asla tek sevgilisi değilsiniz yüzde yüz sadık olmaz erkek daha yanındakine sadık olamıyorlar
Tabi ki yaparım. Şimdiye kadar 5 sevgilim olduysa 3ü ya da 4ü uzaktaydı imkanım olsa tabi ki giderim. Bir kere sarılıp konusunu içime çekmek isterim ve ona sarıldıktan sonra 24 saat yaptığım yolculuğun tüm yorgunluğu geçer...
Otobüs ve uçakla imkansız da arabayla zevkle giderdim
Vecihi gibi aynı şehirde bile tepesinde tur atılır hak edene 😂😂
Evet, yapardım
Yaparım ben ya
Hiçkimse için İstanbul dışına çıkamam.
Hiçkimse o kadar değerli değil.
Evet yaparım. Uzun yolculuk güzeldir. Kafa dağıtır.
Benimle geri dönecekse yaparım..
Giderim 24 saat de olur 3 gun de olue
Asıl onlar anlıyor boş ver 😃
Bu yaşta yapmam
Sonunda kavusmak varsa yapardım
Buna değecek biriyse yaparım
Beni yol tutar sjsj
Nişanlım için yapardım tabi🙈
Eğer dört gözle beni bekliyorsa gidilir tabi
değecek biriyse neden olmasın
Gerçekten sevdiğimde her şeyi yaparım onun için
Evet