Sevdiğinizin lafına göre mi yoksa elalemin lafına mı inanırsınız...

#emre00 ®
Sevdiğinizin lafına göre mi yoksa elalemin lafına mı inanırsınız...

#emre00 ®
E"lalem değil elli âlem de konuşsa, ben kendimden eminsem, el alkışlar, âlem izler.” diye bir söz var onu şöyle değişitiriyorum
Elalem değil elli âlem de konuşsa, ben sevgilimden eminsem, el alkışlar, âlem izler.
😊😊
Sevgili ya da arkadaş meselesi değil bu hayatındaki insan size güven verdiyse ve bunu uzun yıllardır koruduysa öncekille onu dinlemek isterim, kaldı ki birileri benim karşıma geçip değer verdiğim insan hakkında ileri geri konuşamaz izin vermedim vermem de... Doğru olan nedir biliyor musun iki insan arasında oluşan güvendir! Bunu böyle dışardan kolayca yıkıyorlarsa da s. Et gitsin diyorum kim olursa olsun...
Sevdiğim bana o güveni verdiyse sevdiğime inanırım tabi. Ama daha önce yalanını yakaladıysam, benim ona inanmam zor olur. Hep sorgularım acaba doğru mu söyledikleri.
Ama yalan söylediyse konuşmak devam etmek ne kadar mantıklı
Sevgilimle inanırım.
Elalem yalan, boş konuşur. Sonunda üzüleceğimi bilsem de sevgilimin lafına bakarım. İlişkimi başlarının lafına yem etmem.
Bence sevdiğine inanmalı insan! Çünkü ilişkiler güven üzerine kurulu, değil mi? 💕 Elalem ne derse desin; dışarıdan sadece dedikodu yaparlar. Ama sevdiğin kişiyle aranızdaki bağı bir başkası bilemez. Güven ve sevgi varsa, elalem bir adım geri dursun! Peki sen hangisini seçersin? ✨
Cevap
9Cevap
Tabii ki sevdiğime inanırım, elalemi dinlemem. Elalemin dertleri başka biliyoruz yaşadık gördük...
Neler neler dönüyor olmayan sohbetler muhabbetler yaşanmayanlar yaşanmış gibi gibi...
Uyarı da güzelmiş.
Sevdiğim insana inanırım tabi ki de. elalem halt yesin
Güvendiğim kişiyi severim bu yüzden sevgilime inanırım. Güvenmiyorsam zaten ilişki içinde bulunmam sevsem bile.
Her zaman sevdiğime inanırırım. Elalelemde kim?
Kendime valla
Gözümün görmesi, kulağımın duyması lazım
Gönül sevdiğine inan diyor ama konuya ve duruma göre değişir. İyi dinlemek ve gözlemlemek lazım.
Elalemi de dinlerim, sevdiğimi de dinlerim. Hangisi mantıklı gelirse ona inanırım
Kendime , hislerime inanırım
Elalemin gtn kym sevdiğime inanırım
Sevdiğimin sözüne inanırım
Elalem işine bak kardeşim
Sevdiğime inanırım
Elalem de haklı çıkabiliyor şimdi
Artık kimseye inancım kalmadı
Ben babama bile inanmıyorum
Sevdiğime
Mantıklı olan tarafa
Gördüğüme inanırım
Gözlerime inanırım