Onu kıskandığımı düşünen erkeğe ağzının payını nasıl veririm?

Lütfen okuyun yoksa çocuğa ana bacı sövmeye gideceğim.

G*tle don gibi olduğumuz yakın bir erkek arkadaşım eski flörtüyle barıştı, ve iki lafından biri kıskandın mı oldu. Dışarıdayken story atıyor, kimlesin diyorum flörtümle diyor, tamam diyorum, o ne kıskandın mı diyor. Ben de o zaman şakasına evet kıskançlıktan koltukları kemiriyorum demiştim o da biliyorum demişti. Daha sonra aramıştı ve telefonda konuşuyorduk sonra birden yüzüme kapattı, ben de mesaj attım belki bir şey olmuştur falan diye merak ettim, flörtüm aradı ondan kapattım diyor, sonra kıskandın mı diyor. Ben de hayır niye kıskanayım demiştim.

Şakaya vursam, inanamıyor, ciddi ciddi hayır desem inanmıyor, günde en az bir kere diyor bunu gına geldi artık zerre umrumda değil kiminle nerede ne yaptığı, hiç öyle kıskançlık belirtileri falan da göstermedim ki böyle düşünsün. Gıcıklık olsun diye mi yapıyor ciddi mi bilmiyorum ama rahatsız olmaya başladım. Şu an çok fevriyim o yüzden aklıma diyecek bir şey gelmiyor, nasıl bunun lafını ağzına tıkarım? Umrumda olmadığını anlasın istiyorum.

Şakaya vurduğumda, evet biliyorum diyor, hayır kıskanmıyorum dediğimde, aynen kesin öyledir diyor.

Onu kıskandığımı düşünen erkeğe ağzının payını nasıl veririm?