Eski sevgilim (profilde sol) tesisatçıydı, beni aldattı. Aldatıldıktan hemen sonra bilgisayar mühendisi bir çocuk çıktı karşıma. (profilde sağ) Üniversiteyi bitirmiş biriydi. Ben de hukuk okuyorum, son senemdeyim. Ama ona şans vermedim, belki eski sevgilim geri döner diye düşündüm.
Sonra öğrendim ki bilgisayar mühendisi çocuk, üniversiteden eczacılık okuyan arkadaşımla birlikte olmuş. Yani biraz fırsatı kaçırmış oldum. Burada pek okumuş erkek de yok. Eski sevgilim hâlâ yabancı kızlarla takılıyor, adam olacağı da yok.
Sizce bilgisayar mühendisi çirkin miydi?
Bence fena değilmiş, zaman geçtikçe fark ettim haha. En azından bana iyi davranırdı, benimle evlenirdi de.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski sevgilin geri dönse kabul edecek miydin?
ilk başta asıktım evet kabul etmeyi düşüniyodum ama şu an zaman geçtikçe anladımki odan adam olmaz ve diğerinede böylelikle sans vermemiş oldum yani daha iyi biri kesin eski sevğilime bakarak
Zaman geçtikte tam olarak neyi fark ettin akabinde adam olmayacağını düşündün somut örnek verebilirmisin
Yarım senedir yabancı bir kızla birlikte, hâlâ onunla yatıp kalkıyor. Sözde evlenecektik ama birden bambaşka biri oldu. Ne bileyim, ben onu öyle tanımamıştım. Evlilik ve gelecek planları kurabileceğim bir adam olmadığını çok sonradan fark ettim.
Kaç aylık ilişkiniz var idi?
8 ay vardı yani sonra işte aldatığnı yakaladım
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsun yani sans vereceğin kişiye bu saatten sonra dönsen onda ego yapabilir diğeri zaten seni aldatmış başkasını bulmuş yani seni çoktan unutmuş yapman gereken şey kendine yeni bir sayfa açmak ve o sayfaları doldurmak ama yaşadığın şeyleri tecrübe ederek doldurman gerek ki bir daha aynı hatalara düşme bunu yapabilirmisin?
25 yaşıma geldim, artık ciddi ve sorumluluk sahibi biriyle ilerlemek istiyorum ama işte sanki doğru dürüst adam yok gibi. O çocuğa şans verseydim belki farklı olurdu. Şimdi görüyorum, kıza gerçekten iyi davranıyor. Ve bi yaştan sonra kadının talabeside azaliyor her nekadar güzel olsan bile.
Bu kadın erkek fark etmez bir ilişkide tarafların ne istediğine bağlı bagzilari vardır dünyaları ver memnun olmaz bazıları vardır bir çöp tanesiyle mutlu olur sen kendini hangi tarafa koyarsın onu bilmem ama özeleştiride önemli diye düşünüyorum çünkü kendinde hata görmez hep karşıda görürsen karşına kim çıkarsa çıksın hep kusuru onda ararsin bir arpa boyu yol alamazsın
Bu senin ilk iliskinmi daha önceleri de bu denli ciddi bir ilişkin oldumu?
evet iki tane daha çidi ilişkim oldu biri akrabam aileler istiyodu yani çoçukta başta beni çok istiyordu bende artık hani ilk ilişkim olmadı kabul etim yani sonrane oldu bilmiyorum benden ayrıldı o gündür onun ailesiylede araya mesafe koyduk
ve ilk sevğilimde zamanında bende ayrılıp kapalı bir kızla nişanladı evlendi
yani bi nevi doğru dürüst hiç biri çıkmadı karşıma
Peki bu süreçler boyunca kendine özeleştiride bulunsbilirmisin hani bende şurada hata yaptım şunu yapmamam gerekti şunu yaptimda ondan ayrilmis olabilir diyebileceğin bir özeleştiri var mı?
Akrabama pek sevgilim gibi davranmadım, bu biraz benim hatamdı. Aslında çok iyi bir çocuktu ama uzaktan akraba olduğumuz için bana daha çok görücü usulü mantık evliliği gibi geliyordu. Bu yüzden ona hak ettiği ilgiyi vermedim. Zaten hukuk okuyordum, çok da önemsemedim ama yine de görüştük. Uzak mesafe bir ilişkiydi ama iki sene sürdü. Sonra birden benimle nişanlanmaktan vazgeçti. Aileler artık adını koysun istiyordu. Bana yazıp “Sen mutlu ol diye, seninle bir ömür olamam” dedi. Halbuki başta bana çok sıcaktı, ben karşıydım. Zaman geçtikçe bu devirde yine akrabam iyidir diye düşündüm, nazik davrandım, kabul ettim. Hata yaptım. Sonlara doğru çok ilgi verdim ama o birden vazgeçti, çok da anlam veremedim.
İlk sevgilim de yine aynı memleketten biriydi. Beni gençliğimden beri gözetliyordu. Camilere gittiğimde görüyordum. Yıllar sonra bu yazdu bana konuştuk, görüştük. Altı ay sürdü sonra teyzemler onun nişanlanacağını öğrenmiş. Ben sorduğumda inkâr etti, “öyle bir şey yok” dedi ama ertesi gün nişan resimleri ortaya çıktı. Bu durumda hatam yok aslında. Ama açık bir kızdım, o da hocanın oğluydu. Aslında baştan bunun olmayacağını düşünebilirdim. O da bana yazmamalıydı. Her ne kadar hoşuna gitsem de sonuçta doğru değildi.
Anlıyorum akrabam dediğin kişinin ailesi etki etmiştir ve çocuğu ayirmislardir zaten hep öyle olur ama diğer olayda magdursun oda bir aşikar ama hatalarını kabul edebiliyorsun buda bir erdemlik gostergesi yani bencil değilsin
Canın ne istiyorsa onu yap
Karıya bak 10. El Passat olmuş hala ne diyor
anlamadım
Ney
soruma yanıt vermemişin anlamadım
Okey
okuyup yanıt verirmisin lütfen
Kızım bir çok erkeğin olmuşsun senden olmaz artık
bi tane sevğilim olmuş
diğerinede sans vermedimki yani ne alaka karşı taraf adam çıkmadıysa ben ne yapiyim bende tek bir adam olsun isterdim tabikide
Okey 6
Ortaya bir şey atıyorsun ama ona cevap bile veremiyorsun
Belli işte
okey