İlk birlikteliğimi yaşadığım adamın sevgilisi olduğunu öğrendim utanmadan dışarda normal davranız yalnızken sevgili gbi olrz diyor?

Ben birini çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor bir arkadaş grubunda tanıştık ilk başta hiç dikkatimi çekmedi sonra ne olduysa bilmem dikkatimi çekmeyi başardı nasıl ilgili nasıl sevecen benim güven sorunlarım vardı ilişkilerde babam dan da sevgi görmedim eski sevgililerim de bana sevgi göstermedi bundan sevgi görünce ben çok fena aşık oldum asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım ben zannettim ki beni seviyor kıymet veriyor ben ilk birlikteliğimi bununla yaşadım ama öğrendim ki sevgilisi varmış hemde kız yabancı alman tabi bizimkinin de pasaport yurt dışı iş hayalleri var kendisi iyi bir üni mezun ve önü açık ben duyunca şok oldum ama olan olmuştu ben ilk defa biriyle birlikte oldum hem pişmanım hem değilim onu çok seviyorum bir gün elinde telefon birden seni seviyorum dedi ben kendime sanmıştım sonra anladım ki kafası güzelken sevgilisine yazarken yüksek sesle okumuş ben ne yapıcam şimdi bana seni bırakmam benim oldun diyor ama kızı da bir anda bırakamayacağını o kızın da ilki olduğunu söylüyor günahımıza girdi ikimizinde ben ne yapıcam onsuz bir dünya düşünemiyorum başkasını hayal bile edemem utanmadan bana demesin mi dışarda normal davranız baş başa olduğumuz da yaşarız ilişkimizi yanlız olunca bir romantik bir ilgili dışarda kankam gibi davranıyor ben kafayı yemek üzereyim bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor

İlk birlikteliğimi yaşadığım adamın sevgilisi olduğunu öğrendim utanmadan dışarda normal davranız yalnızken sevgili gbi olrz diyor?