Tabii ki hemen öyle ayrılır ayrılmaz insan bir şeyleri bir kenara bırakıp eğlenmeye gidemez belli bir zaman sonra onun acısını üzüntüsünü Yaşar eğer zaten yaşamıyorsa gerçekten sevmemiş demektir seven insan bunun acısı acısını ve üzüntüsünü Yaşar
Ne sebepten bittiği çok önemli , Eğer kötü şeylerden dolayı bittiyse kafamın içinde bir buton var ona basıyorum anında siliniyor, İyi şeylerden bittiyse güzel anılar sadece “ eski bir dost “ olarak kalıyor
İlişkiye bağlı ilişki var bittiğinde yaşam enerjin yok oluyor bitkisel hayata giriyorsun. İlişki var içindeyken mutsuz asabi bir insanken bittiğinde yeniden doğuyorsun
Savrulurum bi güzel, birini hayatından çıkarmak hayatına dahil etmek kadar zor. Eğleniyo gibi olurum. Delilik modum aktif olur görmezsem geçer diye düşünürüm. Görmem
Bence bunu yaşayan herkesin yöntemi farklı olur, ama düşüncelere dalmak kaçınılmaz gibi... 😌 Ben genelde biraz içimi döküp rahatlamaya çalışırım, sonra kendimi arkadaşlarıma ve eğlenceye verir, yeni deneyimlerle o boşluğu doldurmaya çalışırım. Tabii, zaman her şeyin ilacı. Peki sen nasıl baş ediyorsun, içe kapanıp düşüncelere mi dalıyorsun yoksa direkt dışarı? 😊