Selam arkadaşlar,
2,5 aydır biriyle görüşüyorum. İkimizinde yoğun iş temposundan dolayı ve önceden planlanmış tatiller yüzünden çok fazla buluşma fırsatımız olmadı. Henüz iki defa buluşup konuşma fırsatı bulduk bu hafta üçüncü buluşmamız olacak. Bu süreçte sıklıkla telefonda konuşuyoruz.
Kendisi olgun, saygılı, ağırbaşlı ama yeri gelince şakalar yapabilen beni güldüren biri. Kesinlikle vücut temasında bulunmuyor buna özen gösteriyor bu beni rahatlatıyor açıkcası.. Tam olarak arkadaşlığımız hangi yöne gidiyor kestiremiyorum. İkimizde önceden nişanlanıp ayrıldık ve ikimizinde önceki ilişkilerimiz bizi dikkatli olmaya ittiğini düşünüyorum. Kendisi çok dikkatli davranıyor bana karşı tavırlarıyla bazen acaba benim hakkımda ne düşünüyor, beğeniyor mu ve benimle vakit geçirmekten mutlu mu? diye düşünüyorum. Onu beğeniyorum ve iyi birine benziyor fakat henüz duygularımdan emin değilim öyle romantik bir duygu henüz fazla oluşmadı bende. Ama bir şeyler beni ona doğru çekiyor anlayamıyorum 🙈
Belkide biraz daha uzun bir zamana ihtiyacımız var.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Görüşme tanışma aşaması ne kadar uzun olması lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer