9 ayBilemiyorum Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ama belli ki adamın birazcık aile yapısı ile ilgili bir durum olabilir mesela evlilik yapacak kişinin geçmişte herhangi bir ilişki durumu olup olmadığını işte ilişki derken cinsel anlamda olduğum tahmin ediyorum. Dolayısıyla şunu söylemeliyim ki eğer seni rahatsız eden bir konuşma varsa bu konuşmanın içinde ve ciddi bir şey olmadığını düşünüyorsan bunu açıkça ben olsam söylerdim. Ama bence daha iki seferde bu konulara girmesi de biraz riskli
012 Yorumla
Soran9 ayhayır benimle ciddi düşünüyor hiçbir sorun yok ilişkimizde şuanlık ama biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- 9 ay
Tedbirli davranıyor olgun davranıyor ama o zaman benim anlamadığım nokta seni burada rahatsız eden nedir
Soran9 ayyani öyle konular konuşsun süreli de demiyorum ama hiç konuşmaması da ne bileyim değişiğime gidiyor. acaba düzgün bi ailede yetiştiği için mi böyle
- 9 ay
Aslında acayipine gidecek bir şey yok olması gerekeni yapıyor belki bakarsın yakın zamanda işi ciddi eğlendirmek ister ne yaşanacaksa evlendikten sonra yaşansın konuşsan ne olacak sonrası pişmanlık
Soran9 ayyani konuşmaması daha mı iyi diyorsun
- 9 ay
E tabii ki iyi sana gidip daha da bana fotoğrafını gönder boydan gönder çıplak gönder dese daha mı güzeldi
Soran9 ayay midem şu an bile bulandı. haklısın ya zaten onları diyecek bir çocukta değil. daha sevgili bile olmadan instasında olan kızları bile çıkarmıştı benim için
- 9 ay
O zaman kıymetini bil ama mevzuyu da uzatma maddi durumu falan varsa evlilik yap öyle de düzgün diye düşünme bir anlık kıvılcığıma bakar
Soran9 ayya açıkçası evlilik için kararsızım. o çok istiyor ama ben kararsız kalıyorum çünkü üniversite mezunu falan değil. şu an bi fabrikada çalışıyor 22 yaşında. nasıl bi geçim sağlarız bilmiyorum
- 9 ay
Sen Allah'a kalbini temiz tut sana bir kapı açacaktır ama evlenirken israf ederseniz o zaman bir anlamı kalmaz zamana bırak
Soran9 ayneyi israf edersek anlamadım
- 9 ay
Ya düğün yaparken saçma sapan israflar oluyor ya ondan bahsediyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySevgili çok genç arkadaşım Bence bu tür konulara çok erken girmişsiniz, hiç iyi görmüyorum :) iki kez buluştuktan sonra hala bu konular konuşuluyorsa Sadece bu ilişkide bir sıkıntı da var demektir
00 Yorumla
9 ayYorumlardaki insanlar ne kadar boş ve iğrenç ya tamam çoğu erkek kötü ve sırf bir kadını kovalamak için iyi ve temiz aile çocuğu rolüne kapılır ama her erkek bir değil ki o halde sana tek tavsiyem bu şahısı iyi gözetle ve sınırını belli et ona yani eğer ileriye giderse dur diyebilmelisin bu çok önemli sen kendin öz güvenli olduğun sürece karşındaki erkek dünyanın en kötü adamı bile olsa sana kolay kolay bir şey yapamaz
03 Yorumla
Soran9 ayevet haklısın. biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- 9 ay
İki ihtimal var ya ciddi düşünüyordur seninle bu yüzden kolay kolay bu konulara girmeye çalışmıyordur ya da doğru zamanı bekliyordur bazı erkekler çakalın önde gideni önce seni kendine bağlamayı ondan sonra istediğini almaya bakar ondan ne olursa olsun dikkat et ve asla ona istediğini verme en iyisi evlenene kadar bulaşma cinselliğe çünkü erkeklerin çoğu çok acımasız senden istediğini aldığı an kullanılmış peçete gibi bir kenara atıp gider
Soran9 ayyok zaten evlenmeden müsade edemem de o hep evlilik planları yapıyor ciddi düşünüyor yani benimle. instasındaki kızları bile çıkarmıştı daha sevgili bile olmadan. birde çok kızlarla haşır neşir olmuş bir erkek değil. daha çok kendi halinde birazda çekingen birisi gibi. ben bana bi zarar vereceğini düşünmüyorum ama dikkat de ederim tabi
Gizli Üye(18-24)9 ayZamanında bana da böyle diyen sözde bı sevgilim vardı sonra ansızın bana 18 yaşına girer girmez bir eskortla para karşılığında yattığını söylemişti, bu kişi sana bariz bir şekilde yalan söylüyor bir gün kavga ettiğinizde onu bu konudan bir bak bakalım bı daha yalan söylüyor mu sana
01 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum napıcak diye gördüğün gibi uzatmıyor ben çözemedim cidden konuşmak mı istemiyor yoksa ilerleyen zamanda mı konuşucak anlamadım
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa arkadaşım, baya romantik ve sakin bir muhabbetiniz var ama sevgilin biraz kapalı bir kutu gibi, değil mi? 🧡 İletişim iki kişi arasında güçlü bir bağ yaratır. Belki rahat açılmakta zorlanıyordur ya da farklı bir yaklaşım bekliyordur. Ona biraz daha zaman ver, bazı insanlar birine tamamen güvenmek için zamana ihtiyaç duyar.
Seninle sohbette açık ve güvende hissedince emin ol ki daha derin konulara girersiniz. Peki, sence onunla nasıl bir konu açsan tam kendisi gibi konuşur? 😊02 Yorumla
Soran9 aybirde öpüşürken arka kısmıma dokunucak gibi oldu mesela ama bi anda kendine hakim oldu elini belime koydu sonra. birde biz kapadokya’ya gidelim demiştik o yerde de yatarım ben aşkım demişti önceden. dün diyor ki sen bana kıyamazsın sarılır uyuruz falan dedi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayAaa çok şeker ya! 😍 Belli ki sana karşı hem düşünceli hem de nazik olmaya çalışıyor. Arka plana sanki biraz utangaçlık karışmış gibi duruyor, ne dersin? Kapadokya planı müthiş romantik, o an orada olduğunuzu hayal etmek bile kalp eritir. 🥰 Bence, o sana daha da güvenip rahatladıkça samimiyeti de artacaktır. Ayrıca bu "sana kıyamam" modu çok tatlı bir sevgi işareti gibi geldi! 💘 Onunla böyle konuşmaları devam ettir, çok sıcak bir bağ oluşuyor aranızda zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 9 ayonunla konuşun...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYani gerçekten böyle komik ilişki muhabbetleri beni benden alıyor, adam kendimi bu zamana kadar sana sakladım aşkımmmm derken bile dalga geçiyor, kaldı ki insanlar geçmişinde ne yaşamış ise yaşamış banane ya da kimene. Ben insanın karakterine bakarım, verdiği değere. Böyle ergen ergen muhabbetler ve dalga geçmesini görmezden gelip yaaaaa aşkımm diye cevap vermeniz karşınızda ki kişinin gözünde gülünç duruma düşürür sizi. Tabikide önünüze gelenle herşeyi yaşayın demiyorum bende nişanlıyım ama sohbeti görünce gülme krizi geçirdim. Adam yalan söylüyor belli, sizin sorunuz da ayrı bir trajedi. Her söylenene inanarak bu soruyu sormak çok saçma insanları koklayarak bir şey yaşamadığına kelimeler ile ikna olmak bu zamanda garip. Neyse mutluluklar. Bu ilişki yürümez...
39 Yorumla
Soran9 ayBen bir şey yaşamış mı yaşamamış mı diye sormadım sadece benim sorduğum böyle konuları uzatmıyor konuşmak istemiyor ya bu konulara ilgisi yok gibi ben de bunu sordum hani ilgisi yok mu diye
Cevap sahibi9 ay@Arinnaaa Yooo alakası yok ben nişanlıyım benim sevdiğim adam geçmişte eski eşimi sormadı, sadece neden boşandığımı konuştuk bitti gitti. Zaten karakteri düzgün bir adama geçmiş ilişkisini sormak kadar saçma bir toksiklik olamaz. Benim için önemli olan şimdi ki sadakati ve karakteri. Ben hayatıma beni geçmişim ile yargılayacak adam almadım şükür, ilk görüşmede zaten anlıyorum anladım da. Şükür huzurum yerinde. 2 ay içinde de nikahım var. ben kimsenin bana hakaret etmesine müsade etmedim etmem de. O zaman mağaraya çıkıp ilk insan aramanız lazım kimse ile bir şey yaşamamış olarak. Siz demekki geçmişinizi yargılayan ve size hakaret edecek insanları seçmişsiniz. Ben geçmişte herkesle düşüp kalksın umrumda değil demiyorum ama insanları geçmişleri ile yargılayamayız. Bişr-i hafi hz geçmiş hayatında ayyaştı karı kız düşkünüydü, hayatını izleyin. Benim nişanlım da geçmiş hayatında flörtözmüş bunu da söyledi ama sen girdikten sonra hayatıma her şey başka oldu dedi ki çok şükür ne geçmişimi sordu ne de beni aldattı. Ağzımın içine bakıyor, harçlığımı eksik etmez. Saçımın teline bile kıyamaz. Şimdi bu adam mı kötü gçmiş hayatında flörtöz dü diye. Numarasına kadar değiştirdi. Ben çok görüyorum muhafazakar takılan hanz... oları. zaten soruyu soran kişinin yazışmalarına bakarsak kalitesi ortada adamın. dalga gçemiş resmen.
- 9 ay
Ablacım benim geçmişim olmadı geçmişimi yargılayan birinide seçmedim hemen karşı saldırıya geçip böyle yaşadın böyle gördün safsatalarına girme gözünü aç çevrene bak en basiti bu sitede hergün görürsün kadının geçmişini sorun eden adamlar bakire arayanlar safa yatıyorsun resmen
Cevap sahibi9 ay@Arinnaaa Banane kardeşim bakire arayan adamlardan, sen bakire arayan adamları kafana takıyorsan ya kıtlık yaşıyorsun ya da adam seçmeyi bilmiyorsun. Bakire arayan adamlardan banane, öyle adamları seçen kadınların da zekasını sorgularım. Senin geçmişinden banane ayrıca, geçmişinde olmuş olabilir kaldıki büyük konuşma kızın olacak. İnsanların geçmişlerini kafaya takan adamlar ile ilgilenmiyorum ben, benim yorumuma saldırı yapan sensin. Şahsi görüşünü gidersin soruyu soran kişiye yaparsın. İnsanların fikirleri ile meşgul olmak yerine kendi görüşünü kendine sakla ve soruyu sorana yap benim yorumumun altına değil. Sen bana diyorsun sizin geçmişinizi sorgulayıp size hakaret ediyorlar diye sonrada saldırıyorsun diyorsun. Kimse bana geçmişimi sormuyor, benim hayatımda 1 adam var onunlada huzurum yerinde. Geçmişi soran adamları kafaya takacak kadar da kıtlık yok memleket de ki banane o adamlardan. Memleket de adam kalmamış gibi bakireliği kafaya takıp insanları geçmişleri ile yargılayan insanları mı konuşucuz, o zaman onlar öyle diye tüm erkekleri çöpe at, ya da tüm kadınları. Herkes kendi kapısının önünden sorumlu. Soruyu soran kişinin sevgilisi normal değil kızı kandırıyor ve dalga geçiyor. Konumuz bu... Mümkünse kendi görüşünü soruyu sorana yaz, benim yorumumun altına bana değil. Bak sen yazmışsın bana ilk saldıran sensin.
- 9 ay
Abla senin kafanda var mı? Gidik misin sen? Ciddi soruyorum ne yaşıyorsun? O kadar kırık problemlisin ki hala benden bahsediyorsun bu yazdıklarının hepsini muhtemelen kızın yaşayacak. İlk sen bana saldırdın böyle mi yaşadın böyle adamları mı aldın hayatına diye o ağzını az daha büyük aç büyük konuşmaya devam et böyle kızın öyle adamları seçsin götürüsün o zaman böyle büyük büyük konuşmayı terbiyesiz.
- 9 ay
Ne kadar güzel yazmışsın ya hayran kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
9 ayGözlerim gidiyor yani rahat bırak uyuyim gibisinden hoş değil. Bence öyle bak senin yüzünden ayakta kaldım hissi vermektense artık uyuyorum iyi geceler diyebilir. Bence kendisi muhakkak yaşamıştır. Yaşamayan bir kız onu kabul etsin diye yalan söylüyor
14 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum napıcak diye gördüğün gibi uzatmıyor ben çözemedim cidden konuşmak mı istemiyor yoksa ilerleyen zamanda mı konuşucak anlamadım
- 9 ay
Bu kadar kısa sürede bu kadar özele girilmesine gerek yok. Zaten konuşmuş bence daha nasıl bir konuşmadan bahsediyorsun. Tekrar aynı konuyu açarsan uzaklaşır
- 9 ay
@Nervous06 kesinlikle
9 aySakın sakın sakın uzak dur bu adamdan kaç kızım kurtar kendini. Amacı sadece beraberlik yaşamak. Aşağıda gördüm yorumunu Kapadokya’ya gidince sen bana kıyamazsın birlikte sarılır uyuruz demiş adam saçmalama kızım sarılıp uyunur mu sadece sence. Adamın niyeti farklı. Sen şu an kendin iyi niyetlisin onu da öyle görüyorsun. Evine gitme birlikte kalma , günübirlik gez gezeceksin en sonunda çıkar kokusu ortaya
02 Yorumla
Soran9 aybilmiyorum ya hepte evlilik konuşuyor benimle bugün çiçek falan almış
- 9 ay
Ben sana buluşma görüşme demiyorum git görüş yemeğini ye kahveni iç zamana bırak ama her şey yolunu bulur. Niyeti farklıysa ortaya çıkar zaten. Ama o niyet netleşene kadar evine gitme , birlikte kalma. Sana önerim bu olur ama dinlemezsen de yaşayarak görürsün bazen de hata yaparak öğrenir insan ki bunu senin adına hiç istemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ay
Bunu soran kizdan olmaz.
06 Yorumla
Soran9 ayneden
- 9 ay
Sanane gecmiste ne yasadigindan?
Soran9 ayhayır benim burada sorduğum soru cinsellik üzerine konuşmaması uzatmaması
- 9 ay
![Yeni sevgili olduk, daha 2 kez buluştuk. Farklı konular hiç konuşmuyor, sorduğum sorudan bile sohbet bu kadar ilerledi. Sizce neden?]()
2 defa bulustugun adama benden önce bir kadina caktin mi diye sorulur mu andaval misin?
Soran9 ayniye sormıyım geçmişini bilmek en büyük hakkım
- 9 ay
![Yeni sevgili olduk, daha 2 kez buluştuk. Farklı konular hiç konuşmuyor, sorduğum sorudan bile sohbet bu kadar ilerledi. Sizce neden?]()
Sen kimsin gecmisini sorguluyorsun.
2 defa bulusup bunu soruyorsan amuda kalkarak s... cekmesi gerekiyor ki o cocuk da mal.!
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayIspatlqyamam ama yemin edebilirim, eger bir erkek böyle yaziyorsa baskasiyla yüzde yüz baska seyler yasadi ve sana iyi aile rolü yapiyor ileride cinsellik icin
52 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
9 ayKız çocuğun bakirliğini satalım beraber tatile gidelim askım 😜🤪
Sahibinden hiç kullanılmamış prensesellaa. Lan bunları ben söylesem itin popon düşmüşe dönerdim. Utanmadan sahibinden ilanı atmadığı kalmış bakirliğinin.
03 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- 9 ay
Senin yorumuna yorum yaptım. Memleketin ne kadar pedofilisi varsa mesaj kutuma yığıldı. sağol 👏
Konuyu nereye çeksin istersin? Buluşmaya mı? sevişmeye mi? ufak tatil? kaçamak? havuz-deniz daveti mi? nereye çeksin
Soran9 aybir yere çeksin değil hiç uzatmaması falan dikkatimi çekti
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 9 ayKendimi bu zamana kadar sana sakladım askımmmm nxkdmskddmd
55 Yorumla
Soran9 ayahahaha
- 9 ay
Yeni beraber oldugun bir erkek sana boyle samimi dolu konusup askımmm diyorsa kaç xnxkdmd
Soran9 ayama niye öyle diyorsun ki 20 gün flört kaldık. 2. buluşmamızda sevgili olduk. benim için instasındaki kızları falan çıkardı. ve ciddi konuşuyor evlilik planları falan yapıyor
- 9 ay
Bir de her mesajda aşkımmm diyor
- 9 ay
Kaçmak için daha ne bekliyorsun, ciddi dusunen bir erkek yeni tanıstıgı biriyle hemen evlilik planı yapamaz cunku arada duygusal bag henuz gerceklesmiyor. 20 gün az bir süre sevgililige gecis icin
9 aySen bu konulardan uzak kalmasından şüphe duyuyorsun sanırım. Sevgilim de tıpatıp böyle hatta yazan o mu diye bile düşündüm o kadar benziyor. Belli bi olgunluğa erisip ciddi olduğu ilişkide böyle davranıyor. Ben konusunu açıyorum kapatıyor. İsteksiz olmasından korkuyorum ama değil. Ben de yok geçmişi mi kötü de böyle yapıyor falan filan diye düşünmeyi bıraktım şu ana bakıyorum. Şu an bana davranışı çok güzel gerisi önemli değil
06 Yorumla
Soran9 ayevet bu konulardan uzak gibi davranıyor. ben açmaya çalışınca da uzatmıyor. ama dediğin gibi bana olan davranışları güzel sadece tek kafama takılan o benim. onu da nasıl aşıcaz bilmiyorum
- 9 ay
Aşılacak bi konu yok ortada. Başta beni de çok şüphelendiriyordu. Zamanla oturdu her şey. Sen de bırak zamana
Soran9 aysizin ne kadarlık ilişkiniz var halen mi konuşmuyor
- 9 ay
Hala konuşmuyor evet. 2 buçuk senelik. Bazen ufak tefek bir şeyler yaşıyoruz onda da sadece ben yaklaşırsam yoksa elini sürmüyor bana. Sonrasında da aylarca mevzusu açılmıyor hep böyle. Sadece benim isteğim üzerine her şey
Soran9 ayallah allah o da kötü ama ya 2.5 sene baya uzun bi zaman evlenince mi normale dönücekmiş hiç söyledi mi
- 9 ay
Ya ama isteksiz veya uzak durmuyor ki. Ben istedikçe zaten her şey çok güzel gidiyor. İsteksiz değil sadece benim isteğime göre kendini tutuyor. Konuştuğumuzda evlendiğinde bu günlerin acısı çıkacak diyor hep. Dediğim gibi bj sıkıntı yok
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Iliskini neden cekip burada paylasirsin ki sonra tabi kafam karisti dersin kimse kimsenin mutlulugunu istemiyor kimseyi umursama yasa kendin gor
018 Yorumla
Soran9 ayevet haklısın. biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
Soran9 aysen çocuğun mesajlarından o konulara ilgisi olmadığını anlayabiliyor musun uzatmaması falan
Soran9 aysevmediğini düşünmem zaten. çünkü amacı o olsa ilk etapta belli ederdi kendini. bu kadar dayanamazdı
Soran9 aybirde biz 2. buluşmamızda sevgili olduk. o da şöyle oldu arabada oturuyorduk bi anda ellerimi tutmaya başladı sonra düşündün mü falan dedi. daha önce sevgililik teklifi etmişti ben zamana bırakalım demiştim. o günde evet dedim. yanağımdan baya öptü sarıldı falan ama öpüşme tarzı bişey olmadı. bundan da mı çekiniyor sizce
Soran9 aybirde sarılırken falan 2-3 kez çok güzelsin dedi etkilendiği için mi o an sence
Soran9 aybugün yine buluştuk. geçenki buluşmada normal yanağımdan öpmüştü ama öpüşme olmamıştı. bu buluşmada baya oldu. zamanla açılıcak gibi sankii. sence etkilenmiş midir yine
- 9 ay
Aynen yavas yavas acilcak gibi oksama falan oldumu olmadiysa bir sonraki bulusmada oda olur onemli olan senin bunu dusunmem acaba beni sevdigi icinmi yapiyor yoksa cinsellik istedigi icinmi
Iki turlu sevisme vardir bir sevdigin icin iki azdigin icin sen bunu cozeceksin hangisi olduguna
Soran9 ayyani onu hiç bilemiyorum insanları kolay kolay tanıyamıyoruz. ama yanağımdan ellerimden falan da çok öpüyor seviyor olma ihtimali de var bence öyle değil mi
Soran9 ayavuç içini
Soran9 aybirde öpüşürken arka kısmıma dokunucak gibi oldu mesela ama bi anda kendine hakim oldu elini belime koydu sonra. birde biz kapadokya’ya gidelim demiştik o yerde de yatarım ben aşkım demişti önceden. dün diyor ki sen bana kıyamazsın sarılır uyuruz falan dedi
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Konuşma buram buram yalan kokuyor herif kesin en az 3027393 kere yattı yalan atıyor eminim ama ispatlayamam jsbsb
10 Yorumla
9 ayBize anlattıgın gibi dürüst ol git erkek arkadaşına sor. Bize neden soruyorsun ? Aranızda iletişim yok mu? Lan iletişim yoksa nie sevgilisiniz lan. degişiksin haaa
01 Yorumla- 9 ay
Biz senin erkek arkadaşın degiliz, git ona sor.
Adamın ilki olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam, böyle beylik laflar edenler genelde yarıyolda bırakır. Çok kaptırma kendini iltifatlara günün sonunda üzülen sen olursun maalesef...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayKonu konuyu açar. Analadığım kadarıyla biraz geç saatlerde sohnet ediyorsunuz. Uykusu gelen birinden ancak bu kadar olur. Saat zamanını değiştirin.
00 Yorumla
9 ayKusura bakma ama aşkım aşkım kelimesinden midem bulandı. 🤮 nefret ederim şu kelimeden. Aşırı samimiyetsiz ve laçka geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. bu kadar aşkim demeyin la birbirinize
ve erkegin her dedigine inanma.19 Yorumla
Soran9 aydiyince ne oluyor kii
Soran9 aybirde biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- 9 ay
sen cinsellik konusmamissin ki tahrik edici bir sey yok burada. ve sen benim bu islerde gozum yok dedigin halde konussa iliski biter.. nasil komussun o saatten sonra. benim sana dedigim bu erkek eskiden bir sey yasamis olsa bile sana niye desin yani. belki seninle evlenecek adam yoruldu belki falan anladin mi o bakimdan inanma her lafa diyorum.
Soran9 ayher lafa tabiki inanmıyorum da o konulara ilgisi mi yok onu çözemedim ben
Soran9 aybirde biz 2. buluşmamızda sevgili olduk. o da şöyle oldu arabada oturuyorduk bi anda ellerimi tutmaya başladı sonra düşündün mü falan dedi. daha önce sevgililik teklifi etmişti ben zamana bırakalım demiştim. o günde evet dedim. yanağımdan baya öptü sarıldı falan ama öpüşme tarzı bişey olmadı. bundan da mı çekiniyor sizce
Soran9 aybişey demedin
Knki mesajları güven vermiyor bence pek bağlanma sen buna😅
11 Yorumla
Sürekli aşkım diye uzatması rahatsız edici 😃 ergen havası veriyor.
Bazı şeyler tadında kullanılmalı.00 Yorumla
9 ayAllah aşkına iki kere buluşmuşsunuz ve şey demesi seni ben kendime sakladım ya Ben kendimi sana sakladım aynen dayı manipüle cümlesi yeme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
9 ayHepsi de aynı cevapları veriyormuş bu erkekler amma şovmen dkf
01 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim birde biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ay😂😂kendimi sana sakladım aşkım sözü çok komik
00 Yorumla Reis bu ilişki uzun süre gitmez ben diyim sana her kelime de aşkım nedir ya?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eee neyini dert ettin ki? illa bişey mi olması gerekiyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ay2 tarafta konu açma konusunda istekli olmalı 1 kişi yapınca tıkanır bir süre sonra.
00 Yorumla
9 ayBen olsam bırakır ayrılırım. Yani tek derdi senin bekaretin mi?
00 YorumlaBu işleri konuşmadan nasıl sevgili oldunuz samimiyetsizlik akıyor 🤣
00 YorumlaBir sonrakine de kendimi sana sakladım aşkım diyecekler😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayHer sevgili olduğuna ''kendimi sana sakladım'' dediği kesin...
00 Yorumla seni sadece arzuluyor başka bişi yok işi bitince yol verecek klas erkek kendimden tanıdım bende böyleyim :)
316 Yorumla
Soran9 aybence yanlış yorum yapıyorsun. çocuk o konuları konuşmuyor uzatmıyor bile
- 9 ay
evet görüyorum beyaz yazı o konuyu açmıyor kapatıyor sürekli çünkü bu konularda ilgisi yokmuş temiz aile çocuğu gibi davranıyor. ileride eve falan davet edecek sende temiz aile çocuğu diye gideceksin falan klas erkek taktikleri herzaman temiz aile çocuğu bu toplarda ayağı yok o sadece kalbini seviyor falan mıncır mıncır
Soran9 aybiz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum napıcak diye gördüğün gibi uzatmıyor ben çözemedim cidden konuşmak mı istemiyor yoksa ilerleyen zamanda mı konuşucak anlamadım
Soran9 ayay beni korkutma ne uygulaması denicek
Soran9 aysöyle de ona göre buluşmaya gitmem
Soran9 ayzaten arabada buluşuyoruz bana bişey yapmak istese allah korusun onda da yapar
- 9 ay
bencede arabısına binme neden arabasına biniyorsunki şehir içinde buluş seni bi ormana götürmeyeceğinin garantisi yok. sevgili buluşmaları arabada değil cafelerde olur bi adres verir veya verirsin oraya gidersin. arabasına binme demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bir ortak arkadaşınıza gidilecektir ortak bi buluşma aile bireyi arkadaş ortamı falan vs vardır falan filan
Soran9 aydoğru söylüyorsun aslında olması gereken o ama biz farklı ilçelerde yaşıyoruz. o beni almaya geliyor merkeze falan gidiyoruz ya da arabada oturuyoruz ama arabayı kötü yerlere park etmiyor. valla napsam bilmiyorum
Soran9 ayileride değişir güvenme mi dersin birde
Soran9 ayama benim için instasındaki kızları falan çıkardı mesela
- 9 ay
Kızım bak yukarda da yazdım. Adamın kızları çıkarması falan tamamen şov seni elde edene kadar hepsi. Kat be katını ekleyecek yaşadım biliyorum sen bana güven. Masum görünmeye çalışıyor
Gizli Üye(18-24)9 ayYine başkası adına utandık mesajlara bak çıldırırsın
11 Yorumla
Soran9 ayutanıcak ne var pardon
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Uyu sen gözlerin gidiyo takılma saçma canım yazışma olmuş ergence
01 Yorumla
Soran9 ayanlamadım
Gizli Üye(25-29)9 ayBu soruyu sorman hata olmuş daha ilişkinin başındayken çocuk gayet haklı başkası sizi ilgilendirmez sizi siz ilgilendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBu sağlıklı değildir aşkım nedir daha tanımadan ne kadar basit yapaysınız erken biter zaten ilişkiniz boş beleş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
9 aygarip konu açilmiyorsa aranir sorunur buluşulur mk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBune abi hiç mi ilişkiniz olmadı askımmmm ne? FHSHSHSJD ayrıl bundan olmaz
00 Yorumla
9 ayGram güven vermedi sohbet sizi açıyor olabilir ama bir erkeğin böyle cocukca kendimi sana sakladım mesajı atması ayrı bir komik kesinlikle kuru yalan
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayCiddiyet ile okuyordum taaki (Kendimi bu zamana kadar sana sakladım) bunu görene kadar
00 Yorumla Daha 2 kez buluşmuşsunuz, ne ara aşkım, cicim, balım duygularınızı bi dizginleyin, mantıklı olun biraz ne bu acele.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Yalancı ve manipülatif. Amacı tek s€k& inanma.
410 Yorumla
Soran9 ayama o tarz konular konuşmuyor ve o sorduğum şeyi bile uzatmadı diğer erkekler gibi değil ki
- 9 ay
Şuanlık öyle. İlk birliktelik sonrasında sana olan soğuk ve pis tavrından anlarsın durumu. Eğer bir kişi konuyu çok kapatıyor veya çok açıyorsa vardır bir sorun. Yok ben sana sakladım kendimi muhabbeti falan. Evli değilsin bir şey değilsin kendini küçük ve kırılgan göstermeye çalışıyor keko.
Soran9 aybirliktelik yaşayacağım bi çocuk değil işte. yan yanayken de aşırı şekilde yanaşamıyor
Soran9 ayyani ileride değişir mi dersin
Soran9 ayay bilmiyorum ya hiç öyle enerji almadım ondan. biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum aksine napıcak diye devam bile ettirmiyor gördüğün gibi
Soran9 ayya birde ailesi falan düzgün aile. çocukta kızlarla çok takılmış birisi değil çekingen. bundan kaynaklı da olabilir mi
Bu konuları insanları biribirinden iter gerçekten yaşasa yaşadım da demezz
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySamimi gelmedi. Çok güvenme bence.
28 Yorumla
Soran9 ayneye güvenmeyim
- 9 ay
Beyfendiye ve sözlerine. Tamamen güvensizlik zor olur ama tamamen de güven duyma. Genel söyledim.
Soran9 ayneyi samimi gelmedi ki sana hangi cümle
- 9 ay
Genel olarak tavrı, konuşması yazış şekli. Böyle konuşan ne kız ne erkek gördüm açıkçası. Çok abartılı bir havası var. Bu kadar abartı ciddiyetsizlik yaratıyor, dalga geçer gibi. Bir de 6. his.
Soran9 aybilmiyorum ya. kendisi kızlarla işi olan birisi değil o tip erkeklerden değil yani. daha çekingen gibi. benim için instasındaki bi kaç kızı da çıkardı daha sevgili bile değildik o zaman. ve farklı konular da konuşmuyor ben açsam bile uzatmıyor çözemedim
- 9 ay
Her erkeğin kızla işi vardır. Belki görünürde değil ama aklında bile olsa vardır. Kızları çıkarması iyi bir şey ama bare minimum. Olacak o kadar. Neden konuşmuyor neden uzatmıyor emin değilim ama ilgisizlik sezdim sana karşı. Ve doğruyu söyleyeyim şöyle böyle diye anlatıyorsun ama hiç samimi gelmiyor bunlar bile. Nedenini ben de bilmiyorum. Bir soğukluk var oğlanın hareketlerinde.
Soran9 ayyani biz daha 2 kez buluştuk 2. buluşmada sevgili olduk o da şöyle oldu ellerimi tuttu otururken sarılır gibi bi hareket falan yaptı sonra düşündün mü karar verdin mi dedi sevgili olmak istiyordu ben o zaman kabul etmemiştim. o günde evet dedim sevgili olduk. baya öptü yanağımdan kolumda yara gibi bişey çıkmıştı onu öptü sonrasında avuç içlerimden falan öptü. ben soğukluk sezmiyorum da farklı konulara hiç ilgisi yok gibi bu dikkatimi çekiyor
- 9 ay
Yaşayan sensin. Ben dışarıdan bir göz olarak bakıyorum. Ve sadece 2 söze 2 cümleye bakarak yapıyorum bu yorumu. Yanlış olabilir. İlgisi olmaması da bilmiyorum. Belki senin rahatsız olacağını düşünüyor belki de zamanı geldiğini düşünmüyor. Bekleyip göreceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
9 ayNiye sürekli aşkımmm diyor awk
30 Yorumla Top lan bu baktın mı hiç
14 Yorumla
Soran9 ayderken
Soran9 aylibidosu düşük olabilir mi
Ne var bu konuşmada şimdi
14 Yorumla
Soran9 ayçocuk bahsettiğim konuyu uzatmıyor bile değil mi
- 9 ay
daha çok önemsemiyor gibi geldi bana
Soran9 ayneyi önemsemiyor
- 9 ay
seni
) Hahahahaha yakında görürsün
16 Yorumla- 9 ay
Çok ergence değil mi
- 9 ay
Ya böyle şeyleri konuşup neden burada paylaşıyorlar Ben de onu anlamıyorum
Soran9 ayya çocuk o konuşmayı bile uzatmadı. hiç o tarz şeyler konuşmuyor
Soran9 aybilmiyorum ya kafam çok karışık
- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
9 ayAşkım sen benim gördüğüm ilk kadınsın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 9 ayUyum yok demekki aranızda.
04 Yorumla
Soran9 aysende anladın demi demek istediğimi? yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum napıcak diye gördüğün gibi uzatmıyor ben çözemedim cidden konuşmak mı istemiyor yoksa ilerleyen zamanda mı konuşucak anlamadım
- 9 ay
Bazı kişiler de çekinme olur. İlerde alıştıkça açılır
Soran9 aysence açılıcak gibi mi?
- 9 ay
Onu tanıyan sensin biz bişe desek boş. Zamana bırak ya da 3 4 buluşma gibi bı olan belirle o süreçte kararın netleşir
9 ayBacım bu adam bakir değil😂seni kandırıyor.
09 Yorumla
Soran9 ayonu geçtim birde biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz mesela hiç değişik bi konu açmadı açmıyor ben açsam bile uzatmıyor gördüğün gibi. bu konulara ilgisi mi yok anlamadım
- 9 ay
O zaman amacı cinsellik ne yazık ki
Adam birşeyler yaşamak istiyor senle
Ciddiyim evleneceğiz diyecek kandıracak
Başka konularda sohbet etmiyor çabası yoksa bu yani gayet net. Kanma bacım.
Soran9 ayhayır anlamadın hiç cinsellik konusu açmıyor ben açsam bile uzatmıyor direk kapatmak istiyor bu durumda nasıl amacı cinsellik olabilir ki ben onu anlamıyorum
- 9 ay
Sen genel olarak sohbet yürütmüyor demedin mi?
Soran9 ayhayır sohbet genel olarak yürüyor sadece cinsellik konuları konuşmuyor ben bu tarz bir şeyler sordugumda da pek uzatmıyor konuyu kapatmak istiyor yani o konulardan konuşmak istemiyor başka erkekler gibi
- 9 ay
Yine de güvenme sen.
Derdin ne uzatsın mı konuyu en iyisi böyle.
Soran9 ayuzatsın demiyorum ama hani hiç uzatmaması dikkatimi çekiyor çünkü ne de olsa bir erkek yani o da
- 9 ay
boş ver bacım boş ver
Soran9 aykonuşmaması daha mı iyi diyorsun yani
Şu aşkım lafına gıcığım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayBeyefendiye pek güvenme bence
00 Yorumla
9 ayYalan söylüyor aşkımmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYalanci gibii geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayZamanla tanırsın şu an çok erken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAşkım yirim seni de
00 YorumlaBaşkasıyla konuşuyordur emin ol
04 Yorumla
Soran9 ayderken? instasında ki kızları bile çıkarmıştı daha biz sevgili olmadan
Soran9 aycanım görüştüğü başka kız olsa hissederim. telefonunu falan saklama veya cebinden çıkarmama gibi hareketleri yoktur yanımdayken de
9 ayCinsellik istiyor bence.
012 Yorumla
Soran9 aysaçmalama. biz yaklaşık 25 gündür konuşuyoruz hiç o konuları açmadı açmıyor. ben açmaya çalışıyorum napıcak diye gördüğün gibi uzatmıyor ben çözemedim cidden konuşmak mı istemiyor yoksa ilerleyen zamanda mı konuşucak anlamadım
- 9 ay
Konuşmak için zemin hazırlıyor bence. Onu kastederek yazmıştım.
Soran9 ayAma hiç uzatmıyor ben açmaya çalışıyorum
- 9 ay
Naza çekiyor olabilir belki. Hani istekli gibi görünmeyeyim biraz ağırdan alayım gibi.
Soran9 ayİleride değişir mi sence daha yeni sevgiliyiz
- 9 ay
Değişir tabii. Sevgilinin yerinde olsam sendeki isteği boşa çıkarmazdım kesinlikle. Umarım o da boşa çıkarmaz.
Soran9 ayben öyle olduğumu belli de edemiyorum ama ondan hiç adım göremediğim için
- 9 ay
Sen belli et iyice yanaşır bence.
Soran9 aybugün yine buluştuk. geçenki buluşmada normal yanağımdan öpmüştü ama öpüşme olmamıştı. bu buluşmada baya oldu. zamanla açılıcak gibi sankii. sence etkilenmiş midir
- 9 ay
Öpüşmeniz bayağı olduğuna göre etkilenmiştir bence. Etkilenmemiş olsa çok fazla öpüşmek istemezdi diye düşünüyorum. Sen ona kendini açtıkça o daha çok yanaşacaktır sana.
Soran9 ayevet etkilendi. o an arka kısmıma dokunucak gibi oldu mesela ama bi anda kendine hakim oldu elini belime koydu sonra. birde biz kapadokya’ya gidelim demiştik o yerde de yatarım ben aşkım demişti önceden. bugün diyor ki sen bana kıyamazsın sarılır uyuruz falan diyor gelişme var gibi yani 😂
- 9 ay
İyi iyi ufaktan açılmaya başlamış😂 sen mesajlarla yoklamaya devam et. Buluşunca daha da rahat yanaşır sana. Birlikte kalabileceğiniz bir yere de giderseniz öyle yakınlaşma biraz daha öte gider kesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayMillet uçmuş
04 Yorumla
Soran9 ayderken
- 9 ay
Bacım saf mısın saftirik mi adam basbaya seni kekliyor bir de demişsin başka yorumda iyi aile çocuğu sonrada başka yorumda arabada ellerimi tuttu öptü utangaç erkek yapmaz bakır erkek yapamaz utanır bu herif önüne gelene atlamistir
Soran9 ayama 2. buluşmada ellerimi tuttu ve sevgili olalım istiyordu o bende zamana bırakalım demiştim. o gün ellerimi tutarken karar verdin mi falan dedi. ben de evet dedim sevgili olduk. o günki hareketlerinde abes bişey görmedim ben. öpüşmek falanda isteyebilirdi öyle bişey olmadı. başkasıyla geçmişte bişey yaşadıysa da yapacak bişey yok olmuş bitmiş bir şey. benim anlamadığım şey farklı konulara ilgisi yok gibi gerçekten yok mu onu sormuştum
- 9 ay
Geçmişte olup olmaması önemli değil sen anlamadın beni adam seni ciddiye almıyor a. ptal yerine koyuyor efendi erkek rolünü yapıp senin güvenini kazanıp vurkac yapacak saf olmayin bu kadar
9 ayYalan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKaç yaşındasınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayPeşinden koşması için taktik veriyim mi?
03 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBurdan söylememem ama
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler