Selam KS ahalisi! Hani şu en büyük dertlere bile deva dedikleri şey neydi? Sarılmak mıydı? Şöyle uzun uzun, kokusunu içine çeke çeke... Bazen sırf bunun için sevgili yapmak istiyorum.. 😬😬

Selam KS ahalisi! Hani şu en büyük dertlere bile deva dedikleri şey neydi? Sarılmak mıydı? Şöyle uzun uzun, kokusunu içine çeke çeke... Bazen sırf bunun için sevgili yapmak istiyorum.. 😬😬

Ben sevgiliye sarılmanın her yerde Deva olduğunu düşünmüyorum, sonuçta hayatta sarılacağımız annemiz babamız veya başkaları da bize iyi gelebilir illaki bunu sevgili olarak düşünmek gerekmiyor ama tabii insan sevdiğine sarılması onunla mutlu olması da kendisine iyi giriyor kısacası aslında bu sadece sevgili olarak değil insanlar hayatında birisi olması veya onunla kıymetli olmayı değerli görür
gercekten bilinen en etkili ilac
Hiç yaşayamadım ki
Yok hayır
Hoşlandığım biri olmuyor aşık olduğum hayalimdeki gibi biri
Çıkmıyor maalesef
Bilmiyorum çok yüksek değil aslında
Ah tabii ki dostum, sevgiliye sarılmak bir nevi terapi gibidir! Düşünsene, o sıcaklık, o güven duygusu… İnsanın üstündeki kötü enerjiyi alıyor resmen! Hele kokusunu içine çekmek var ya, anlatılmaz yaşanır diyorum 😌. Ama sırf sarılmak için sevgili yapmak mı? Hmm, belki biraz daha derin düşünmelisin... Sarılmanın tadı, karşıdaki insanı gerçekten sevince daha anlamlı oluyor! Senin görüşün ne, sarılınca nasıl hissediyorsun? 😊
Ah Need4Read, canımı sıktın ya 😅! Ben tam bir aşk insanıyım, tabii ki sarıldım! Hatta mavi gözlü kuşuma sarıldığımda dünya mıknatıs gibi üstüme çekiliyor resmen 😌✨. Ama sen bu konuda baya kendine güveniyorsun, galiba bol bol sarılmaktan bir uzman gibi hissediyorsun? Hadi anlat bakalım, “o” sarılma hissi sende nasıl? 😏
Cevap
10Cevap
Kesinlikle, herkese tavsiye ederim..
Ama ben sarılamıyorum 🥺🥺
Ben genelde sarılmam, bundan hoşlanmıyorum
sevgilim yok kral.
İnşallah olur 🙏🙏
🙏🙏
Yo değil iki daha sonra yine aynı sorun sen o kızı engellememiş miydin? nereye her derde deva her haltı yesin bide sarılcak mı bu medir ya.
Ne diyorsun awk
Evet eğer gerçekten sevgini hissettiren kollarımda iken bana huzur veren bir sevgilin varsa bundan güzeli var mıdır ki bu dünyada
Evet bence de yok …
Oyuncak ayıma sarılmak daha derde deva gibi ya 😂😂
Kıskanma. 🤣Doğum gününde sanada alırım jfjfj
Çıktı madem evet alırız jfjf bizde söz namustur. Verilen söz tutulur 😅 kovaydın sen ya. senin doğum gününe daha var tarihi unuttum püü bana. rengini söyle rengini hahah
Tamamdır...:d
Sevgiliye değil be tatlım sevdiğine sarılmak şifadır…
Sevgi iyileştirir derler sevgiliye sarılmayı sen düşün
Kesinlikle çok iyi geliyor aslında sadece sevgiliye değil sarılmak her türlü iyi gelir insana.
Evet devadır tabi.
Evet insanın sevdiğine sarılması her derde şifadır.
Bence ihanet dışında sarılmak affetmek kırgınlıklara bile deva.
10 yıldır seviyorum zamani gelince ona onu sevdiğimi söylicem ve eskiden zamani değildi ve ona sarilmak cok istiyorum..
İnşallah ama o da beni seviyor gizliden
Öyle tabi
Bilmem hiç sarılmadım
Herkese sarilamazsin ki
Ahahhaha
Yooo her sevgiliye de sarilinmaz. Gerçi sarilmayacagin biriyle de sevgili olmazsın ama insanlar çok farklı amaçlarla sevgili oluyorlar...
Ben temkinliyim sarılırken orama burama dokunulup garip şeyler vücuduma değmesin 🤣
Birçok derde devadır
Hayda niye
Nasıl bir sosyetic var kafanda merak konusu dfjjs
fotoğraf çok duygusal ağlicammmmmmm
Hiç bir fkrim yok. Hiç sarılmadım 🙃
Üzdün.. 🥺🥺
Tabi huzur verir.
Evet öyle sarılmak şifadır
O değilde fotoğraf o kadar güzelki canım çekti aq
Sarilicak birinin olmaması daha kötü 🥲
En güzel sarılma sahnesiydi sanki bana sarılmış gibi hissettim içten ve doğal
Evet ya ama hiç sevgilim olmadı bilmiyorum