Hiç yakışmaz dimi..
Ben sana küssem, kendime kızarım. Kendime kızsam, sana daha çok küserim..

Hiç yakışmaz dimi..
Ben sana küssem, kendime kızarım. Kendime kızsam, sana daha çok küserim..

Şimdi seven ne yapmış da sevilen aşka küstürecek şeyler yapmış. Aklımda deli sorular😅
Ama normalde seveni aşka küstürmek, sevilene yakışmaz. Birini isteyerek ya da istemeyerek aşktan soğutmak, sevginin doğasına aykırı bir davranıştır. İlişkilerde herkesin duyguları önemlidir ve sevilmek isteyen kişinin, karşısındaki kişinin hislerine saygı göstermesi gerekir. Birine umut verip sonrasında onu hayal kırıklığına uğratmak, karşıdaki kişinin güvenini sarsabilir ve onu aşka karşı olumsuz bir bakış açısına sürükleyebilir. Bu yüzden, sevilene yakışan, karşısındaki kişinin duygularını incitmeden, açık ve dürüst bir şekilde davranmaktır.
Yazın like atmak dışında ekstra beğendim ve sonunu iyi bağladığın için ayrıca tebrik ederim.
Teşekkür ederim 🎈 işimin bir parçası iyi ifade ederek yazmak
Böyle devam edersen Ekimde Fenomensin. İlk tebrik benden olsun:)
Neden Ekim? 🙂
Hesabın yeni ve takvim sıkışık. Genelde ay başı veriyorlar. Yani 20 günde vermezler:)
Tecrübe konuşuyor diyorsun yani 🙂 bakalım , verseler de vermeseler de sorun değil. Tutkum olan alanda paylaşım yapmayı seviyorum.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 🎈
Rica ederim. Sorunu gördükçe gelirim desteklerim:)
Beklerim 🎈
Hayır bence yakışmaz.. ama zaten bir insan sırf bir kişi için aşka küsüyorsa kendi hatasıdır.. çünkü bir kişi aşkı bilmiyor diye bir insan küsecek diye bir kural yok.. bence devam etmeli ne olursa olsun.. ben aşka inanmam ama bunun nedeni bir kadın değil.. insanların aşkı bilmiyor oluşu.. bunun dışında da değişir zaten herkesin düşüncesi. mesela Sevgi karşılıklıdır Sevgi tek yönlü bir sokak değildir. Biri seni seviyorsa, sen de onu sevmelisin. Karşılıksız bırakmak, sevgiyi hiçe saymaktır. Güven kırmak: Birini sevdiğini söyleyip sonra onu kırmak, güven duygusunu zedeler. Güven ise her ilişkinin temelidir. İnsanlık dışı bir davranış: İnsan olarak hepimiz sevilmek ve değer görmek isteriz. Birinin kalbini kırmak, insanlık dışı bir davranıştır.
Birini seviyorsan, ona kalbini kırma yetkisi veriyorsun ki. Başkaları kıramaz kalbini. Yetkili değiller çünkü. Sevdikçe kalbini sevdiğinin avuçlarına bırakırsın. Parmak uçlarına emanet edersin. Sen sevilince de öyledir. Seni sevenin kalbini ele geçirirsin. Kırılabilir bir kalbin emanetçisi olursun. Kalbin kırılırsa, anla ki aşkın sahiciymiş; sevin. Kalp kırabiliyorsan, gör ki gerçekten seviliyormuşsun; korkmamalı öbür türlüsünden korkmalı, kalbini kıramayandan sevgili olmaz. Kalbini kıramadığına sevgili olamazsın. Peki hep mi kalp kıralım? Hayır, tabii ki. Ama unutma ki kırılgan bir kalp seven bir kalptir. Kırmıştır kabuğunu artık rüzgâra açık, fırtınaya karşı savunmasız, üşümeye hazır, yanmaya yakındır. Kalp, başka türlü kalp olamaz ki..
Sizin gibi hisseden, o derinliğe sahip olan, korkmadan yazan çok az insan var. Teşekkür derin bir özetti.
Aşka küstürmek kime yakışır ki? Aşk zaten iki kişinin birbirine duyduğu en saf, en güzel duygu. Eğer biri seni gerçekten seviyorsa seni aşka küstürmemeli, tam aksine hep mutlu etmeli. Sana küsmek yerine daha derin bir bağ kurmalısın onunla 😊 Unutma, sevgi emek ister! 💕
Cevap
5Cevap
Yakışmaz elbet. Ama bir duyguya küsmeye sebep olmamalı sevilen bunun kıymetini bilmiyor diye. Kendi yaşadığımız ya da yaşayacağımız, çevremizde gözlemlediğimiz olumsuz örnekler olmuştur ve olmaya devam edecektir. O hissedilen duygu sevilen insanla aradaki bağa özel bir forma bürünür her zaman. O bağ oluşamadı veya oluşturmak için çabalanmadı diye bir duyguya küsülmemeli. Bu sadece bir başkası yüzünden kendimizi cezalandırmak olur. Kimse kendine bu haksızlığı yapmamalı bence.
Yakışmaz ama küstüren çok veya taktik yapmaya zorunlu hissettiren. İçimizden geldiği gibi yaşamak tarihe karıştı gibi bir şey oldu artık😀
Bir tarihe karışmayan o kalmıştı:)
İçimizdeki de o hale geldi maalesef😅
Tuhaflaşıyor her şey:)
Öyle😃
Herkes kendine yakışanı yapar boş ver. Her şeyi yaparlar, kendilerinde suç bulmaz üstüne seni suçlarlar..
Yakışana yakışır. Karakteri ortadadır zaten... Ama bu işin birde karmasını yaşama kısmı var. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez...
Çoğu kişilerde kalp yok. Ve saniyolar ki karşındakine de yok. Herkes hak ettiğini mutlaka yaşar
Yakışmaz ya kimsenin de kimseyi aşka küstürmeye hakkı yok zaten
Yakışmaz değer bilmeyenin yaptığı yanlislar
Sevilenler şımarır genelde doğru kişiyi rastlamak önemli
ooo en cok bana yakisir kalbinize fünye takıp uzaktan patlatmaca cok eglenceli 😀😜
Yakışmaz. Bu yüzden her ota , çiçeğe konmamak gerek
Sevilene ber şey mübah ta ki artık sevilmekten çıkana kadar
Buraya kötü bir şey yazmaya da kıyamıyorum öyle bir sevgi
boş ver kardeş unut gitsin... Demek ki değmezmiş diyeceksin...
Yakışmaz, vicdansızlıktır
Bazen de sartlar bunu gerektiyor ama...🫤
Kimler neler yakistirdi kendine , aldırma 😂
Serrefsizse öyle güzel yakışır ki
Yakismaz
Yakışmaz
Yakışmaz
Yakışmaz
Yakismaz
Sevilenin havalanmış için her şey yakışır
Hayır da
aşk derken?