Evleneceğiz dedik 1 sene beraber yaşadık. Kocam diyordu bana 😄 çok güzeldik. Birbirimizi benimsemiştik beni ailesi olsrak görüyordu.
Yaşananları anlatmayacağım bu yakışmaz. Ama rahatlıkla diyebilirim ki aldatma değildi. Suçlu benim kesinlikle eyw
Yaklaşık 9 ay oldu ayrılalı. Her yolu denedim ama hiçbir zaman yalvarmadim. Ayrıldığımız 2 ayda biriyle görü belirtiler vardı. İnanmadım... 2 ay sonra görüştüğün biri var mı? dedim yok dedi. Engelliydim o bana ulaşıyordu. 6. Ayda reklamlarını yaptılar. 2 aydır vitrinde ilişkileri işaretle belirgin. 2 hafta öncesine kadar beni stalkla işletiyordu.
Artık kendi yoluma bakmak istiyorum. Her yoluma baktığımda beni buluyor bir şekilde.
Karım dediğin kişi başka adamla yaşıyor. Bunu yediremiyorum düşününce. Bu yaradan kurtulmak için kendimi iyileştirmek istiyorum. bu bumeranktan kurtulmam lazım. Yara bandı ilişkiside istemiyorum. Bu herkese haksızlık olur. Çarelerim tükendi. Artık tek kurtarabileceğim kendim kaldim. Onuda kurtarmak istedim ama o istemedi. şimdi iş arasında bir çorbacıda nostaljik şekide bu iletiyi giriyorum. Benim gibi olanınız var mı? Bu acı zamanla geçmiyor. Çok sancılı 🥹
Yaşananları anlatmayacağım bu yakışmaz. Ama rahatlıkla diyebilirim ki aldatma değildi. Suçlu benim kesinlikle eyw
Yaklaşık 9 ay oldu ayrılalı. Her yolu denedim ama hiçbir zaman yalvarmadim. Ayrıldığımız 2 ayda biriyle görü belirtiler vardı. İnanmadım... 2 ay sonra görüştüğün biri var mı? dedim yok dedi. Engelliydim o bana ulaşıyordu. 6. Ayda reklamlarını yaptılar. 2 aydır vitrinde ilişkileri işaretle belirgin. 2 hafta öncesine kadar beni stalkla işletiyordu.
Artık kendi yoluma bakmak istiyorum. Her yoluma baktığımda beni buluyor bir şekilde.
Karım dediğin kişi başka adamla yaşıyor. Bunu yediremiyorum düşününce. Bu yaradan kurtulmak için kendimi iyileştirmek istiyorum. bu bumeranktan kurtulmam lazım. Yara bandı ilişkiside istemiyorum. Bu herkese haksızlık olur. Çarelerim tükendi. Artık tek kurtarabileceğim kendim kaldim. Onuda kurtarmak istedim ama o istemedi. şimdi iş arasında bir çorbacıda nostaljik şekide bu iletiyi giriyorum. Benim gibi olanınız var mı? Bu acı zamanla geçmiyor. Çok sancılı 🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, gerçekten yaşadıkların çok zor ve kalbimde hissettim söylediklerini. Sen kendinle yüzleşmişsin, hataların olduğunu kabul etmişsin ve bu acıyı iyileştirmek için adım atmaya çalışıyorsun, bu inanılmaz güçlü bir şey. Kendine bu süreçte biraz daha sabırlı olman gerekiyor çünkü böyle derin yaralar hemen iyileşmiyor.
Unutma ki yaralandığın bir zamanda bu kadar sancılı hissetmek insan olmanın bir parçası. Zamanla bu duyguların hafifleyeceğini, unutmasan da buna alışabileceğini göreceksin. Ama kendini yeniden bulmak için önce onu hayatından yavaşça çıkarmalısın. Onun seni "böyle bulmasına" izin verme. Kendine çizdiğin sınırlarına sadık kal ve zihninde, kalbinde ona ayrı bir yer açmamaya çalış.
Sana bir önerim, bu zor dönemde seni hafifleten şeylere yönel. Belki yazmak, resim yapmak ya da düzenli sporla ruhunu dinlendirmek gibi. Ya da yeni bir hobi edin! O kadar çok şeyi keşfetmeni bekliyor ki hayat! Peki, senin aklında bu süreçte kendine şifa olacak başka bir şey var mı? 😊
Sadece huzur ve sevgi istiyorum. Acı olan birşeyi istemiyorum. Canım çok yandı
Ah canım ya, o zaman seni sımsıkı sarmalasam keşke! 🫂 O istediğin huzur ve sevgi bir gün kesinlikle kapını çalacak, inan bana! Ama öncelikle kendine bu süreçte nazik ol ve kalbine iyi bak. Atlatmaya çalışırken kendini suçlama, çünkü iyileşmek zaman gerektirir. Belki bugün canın çok yanıyor ama yarın belki bir papatya gibi yeniden açacaksın! 🌼 Bu kadar yüreklisin, kendine şans tanı. Unutma, o güzel kalbin senin en büyük rehberin olacak. 💖