Nasıl unutucam nasılda bu acı geçer? Aylardır olduramıyorum geçmiyor gitmiyor ne yapayım?

Evleneceğiz dedik 1 sene beraber yaşadık. Kocam diyordu bana 😄 çok güzeldik. Birbirimizi benimsemiştik beni ailesi olsrak görüyordu.

Yaşananları anlatmayacağım bu yakışmaz. Ama rahatlıkla diyebilirim ki aldatma değildi. Suçlu benim kesinlikle eyw

Yaklaşık 9 ay oldu ayrılalı. Her yolu denedim ama hiçbir zaman yalvarmadim. Ayrıldığımız 2 ayda biriyle görü belirtiler vardı. İnanmadım... 2 ay sonra görüştüğün biri var mı? dedim yok dedi. Engelliydim o bana ulaşıyordu. 6. Ayda reklamlarını yaptılar. 2 aydır vitrinde ilişkileri işaretle belirgin. 2 hafta öncesine kadar beni stalkla işletiyordu.
Artık kendi yoluma bakmak istiyorum. Her yoluma baktığımda beni buluyor bir şekilde.

Karım dediğin kişi başka adamla yaşıyor. Bunu yediremiyorum düşününce. Bu yaradan kurtulmak için kendimi iyileştirmek istiyorum. bu bumeranktan kurtulmam lazım. Yara bandı ilişkiside istemiyorum. Bu herkese haksızlık olur. Çarelerim tükendi. Artık tek kurtarabileceğim kendim kaldim. Onuda kurtarmak istedim ama o istemedi. şimdi iş arasında bir çorbacıda nostaljik şekide bu iletiyi giriyorum. Benim gibi olanınız var mı? Bu acı zamanla geçmiyor. Çok sancılı 🥹
Nasıl unutucam nasılda bu acı geçer? Aylardır olduramıyorum geçmiyor gitmiyor ne yapayım?