Yakın arkadaşa açıldım?

Liseden tanıdığım bir tane kız arkadaş vardı ama o zamanlar normal arkadaş olarak görüyordum. lise bitti bağ koptu. sonra bu iki sene önce yine bi liseden arkadaşla vs oyun oynarken gruba buda girdi beraber oyun vs oynadık. herneyse normal arkadaşça devam ediyorduk. sonra bunla bu 5-6 ay içinde baya yakınlaştık. instagram vsvs sürekli atışmalı birbirimize laf atmalı samimi hale geldik. biraz flörtlü taşlardı bazıları. bende hiç düşünmeden kalbimdeki küllere kıvılcım atmaya başladı. ben buna aşık oldum. bi süre söylemedim. bi gece artık duramadım ona söyledim. fakat utandığım için şaka yollu galiba senden biraz hoşlanıyorum gibi takma fazla bana dedim. sonra bunun cevabı:agaa sorun yok takıl kafana göre unuttum bileee kdjdjd. dedi. tabi bende bu kaldı içimde dahada aşkı büyüdü. sonra bi kez daha açıldım ama bu sefer :ben galiba gerçekten senden hoşlanıyorum bana net ol takıldığın birisi falan varsa konuyu kapatıcam dedim. cevabı:takıldığım birisi yok hoşlandığım biriside yok ama seni arkadaş olarak görüyorum dedi. bu arada bunu direkt yazmad. ikinci net açılmayı gece yaptım. bu gün içi işe gidiyor. bana dönücem sana dedi. öğlen bu cevabı yazdı. ama iletişimi asla kesmemeye çalıştı. bana satşmaya çalışma falan devam etti. normal devam etti. engel galan yok. ama bunun normal devam etmesi benim kalbîmi acıtmaya devam etti. sürekli her geçen gün acıyordu. iki hafta önce buna instadan ve steamden takipten çıktığımı sadece toparlanmam gerektiğini, duygularımı kontrolü altına alıp dönücemi söyledim. o da okeyy tamamm falan yazdı. instan takipten çıktığımı falan söyleyince:takiptenmi çıktın püü neyse olsun be sorun yok yazdı. şu an whatsappda 3 lü arkadaş grubu vardı oyun grubu olarak. oradanda çıkarsam tüm köprüleri yıkarım o yüzden kararsızım. o gitmemi istemiyor belli oluyor. arkadaş olarak yanında istiyor. ama işte bende duygular başa çıkılamayacak seviyeye ulaştı. sizce ne yapmalıyım? gruptan çıkmalımıyım yoksa whatsappdaki soğukluğu alıp samimiyete geri dönüp kendimi zorlayıp arkadaşmı kalayım? ikinci zorlayacak beni ama

Yakın arkadaşa açıldım?