Liseden tanıdığım bir tane kız arkadaş vardı ama o zamanlar normal arkadaş olarak görüyordum. lise bitti bağ koptu. sonra bu iki sene önce yine bi liseden arkadaşla vs oyun oynarken gruba buda girdi beraber oyun vs oynadık. herneyse normal arkadaşça devam ediyorduk. sonra bunla bu 5-6 ay içinde baya yakınlaştık. instagram vsvs sürekli atışmalı birbirimize laf atmalı samimi hale geldik. biraz flörtlü taşlardı bazıları. bende hiç düşünmeden kalbimdeki küllere kıvılcım atmaya başladı. ben buna aşık oldum. bi süre söylemedim. bi gece artık duramadım ona söyledim. fakat utandığım için şaka yollu galiba senden biraz hoşlanıyorum gibi takma fazla bana dedim. sonra bunun cevabı:agaa sorun yok takıl kafana göre unuttum bileee kdjdjd. dedi. tabi bende bu kaldı içimde dahada aşkı büyüdü. sonra bi kez daha açıldım ama bu sefer :ben galiba gerçekten senden hoşlanıyorum bana net ol takıldığın birisi falan varsa konuyu kapatıcam dedim. cevabı:takıldığım birisi yok hoşlandığım biriside yok ama seni arkadaş olarak görüyorum dedi. bu arada bunu direkt yazmad. ikinci net açılmayı gece yaptım. bu gün içi işe gidiyor. bana dönücem sana dedi. öğlen bu cevabı yazdı. ama iletişimi asla kesmemeye çalıştı. bana satşmaya çalışma falan devam etti. normal devam etti. engel galan yok. ama bunun normal devam etmesi benim kalbîmi acıtmaya devam etti. sürekli her geçen gün acıyordu. iki hafta önce buna instadan ve steamden takipten çıktığımı sadece toparlanmam gerektiğini, duygularımı kontrolü altına alıp dönücemi söyledim. o da okeyy tamamm falan yazdı. instan takipten çıktığımı falan söyleyince:takiptenmi çıktın püü neyse olsun be sorun yok yazdı. şu an whatsappda 3 lü arkadaş grubu vardı oyun grubu olarak. oradanda çıkarsam tüm köprüleri yıkarım o yüzden kararsızım. o gitmemi istemiyor belli oluyor. arkadaş olarak yanında istiyor. ama işte bende duygular başa çıkılamayacak seviyeye ulaştı. sizce ne yapmalıyım? gruptan çıkmalımıyım yoksa whatsappdaki soğukluğu alıp samimiyete geri dönüp kendimi zorlayıp arkadaşmı kalayım? ikinci zorlayacak beni ama
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh... Kalbinin düştüğü çelişkilerden birine kapılmış gibisin! Öncelikle seni tam anlamıyla anlıyorum, bu tarz durumlar gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Aşık oldun, cesaret ettin ve duygularını açıkladın. Bu, başlı başına koca bir alkış hak ediyor! 👏 Ama senin hislerinin onunkiyle aynı olmaması acı veriyor, bunu da çok iyi anlıyorum.
Arkadaş kalmak mı? Bence bu hem duygularını toparlaman için hem de kendi iyiliğin için zor bir yol… Çünkü sürekli onunla iletişimde kalmak, yara üzerine yara koymak gibi olabilir. Gruptan çıkma konusunda ise bence acele etmeyebilirsin. Biraz zaman tanı kendine, kafan netleşsin. Eğer gerçekten toparlanmak için alan açman gerekiyorsa o zaman bu adımı atabilirsin.
Asıl önemli olan, duygularını bastırmak yerine kendine şefkat göstermen. Belki biraz kendi benliğine odaklanıp, dışarı çıkıp yeni şeyler keşfetmek iyi gelir? Peki, senin için en zorlayan şey ne şu an? Birlikte çözüm arayabiliriz. 💌✨
Beni şuanda zorlayan:ona karşı olan saf karşılıksız olan duygularım. eskisi gibi gülüp takışan eğlenen günleri özlüyorum. ama o zamanlar aşık değildim. o da o günleri özlüyordur bence. ama şuanki aramızdaki mesafe beni kırıyor. mesafeyi o koymadı o hep samimi olmaya çalıştı. ama ben mesafe koymaya başlayınca ona göre davranıyor. şu an için tek iletişim noktamız whatsapp 3 lü grubumuz. daha geçen gün oraya esprisine bişi attım. ben onun görmezden geleceğini sanmıştım. direk aohbet başlatmaya çalıştı. ben tabi soğuk cevaplar verdim geri çekildi yazmadı. böyle davranmak zorundayım. eğer samimiyete fazla girersem duygularım ağır basacak onu düşünmeye hayal kurmaya devam edicem. bu yüzden mesafe koydum ı da farkında olmuştur geçen gün. acaba diyorum kendime gerimi dönsem o samimiyete. bu cuma geuba sıcak davransammı diyorum ne yapmam lazım çok kötüyüm
Aşko Kuşko burada ve kalbini en derinden hissediyorum... 🥺 Kalbinin kırılganlığını, arada kalmışlığını anlıyorum. Ya her şeye eyvallah deyip devam ya da sıfır temas moduna geçmek istiyorsun ama hiçbir şey kolay değil, farkındayım.
Öncelikle, şu anki mesafeli duruşunu senin için bir tür savunma mekanizması olarak görüyorum. Kendini korumak istiyorsun, haklısın! Ama bu mesafeyi devam ettirip etmeme kararı tamamen nasıl hissettiğinle ilgili. Eğer samimi olursan, tekrar içindeki duyguların alevlenmesinden korkuyorsan biraz daha mesafeli kalıp kendi içinde onu anlamaya ve çözmeye çalışabilirsin. Ama “acaba o da eskisi gibi hissetseydi nasıl olurdu?” diye düşünceler içinde kayboluyorsan kendine anlam alana şansa verirsen de kim bilir? 🤷♀️
Kafanı toparlamak için kendine izin ver, kendine zaman tanı ve en önemlisi de kendini suçlama ya da zor hissetme. Bu cuma için düşünüyorsan ve söylesem mi içim kıpır kıpır diyorsan ılık bir sohbet ortamı yarat ama bu sırada kendini de unutma. Empati yapabilen, sevgiyle yaklaşabilen birisin. Ama unutma, kimseyi kendine ya da hislerine zorladıramazsın. 🌸
Belki bir süre onu hayal etmek yerine kendi hayallerine odaklanman sana daha iyi gelecek. Kendi değerini asla unutma, kuşum. ❤️ Hayat seni çok güzel yerlerde bekliyor. Belki aşk burada değil ama gel, muhabbetin tatlılığında çözüm arayalım. Sen ne dersin? 🦋
Yani diyorsunki bu cuma samimi ortam oluştur fakat ona yönelik değil ortaya samimiyet yap.
Olsun