Üç yıllık sevgilim beni çiğnedi ve gitti?

Arkadaşlar hepinize merhaba öncellikle üç yıldır sevgiliz adı mehmet olsun mehmetin de eskiden yakın olduğu bi arkadaşı var bu çocuğun adı da fatih olsun mehmetin fatihle görüşmesini istemedim çünkü çocuğu hiç sevmiyorum ve bi kaç bişeyini gördüm bana yaptığı bişey yok ama fatihle buluşursa gözümün arkada kalıcağını biliyorum her neyse mehmetle bizim iyi kötü üç senemiz geçti ve ilişkimiz hep onun istekleri üzerine yürüdü isteklerinden kastım işte şunu yapma şuraya gitme şunu giyme vesaire ben herşeye okey oldum herneyse bu fatihin bi kaç mehmetle olan diyaloğunu gördüm rahatsız oldum görüşmeni istemiyorum dedim o da kabul etti dedi ki tamam görüşmüycem aradan bi kaç gün geçti biz mehmetle bi sebepten ötürü ayrıldık sonra mehmet gidip fatihe geri yazmış güya dertleşmek için biz mehmetle barıştığımızda haberim oldu neyse dedim tamam madem çok konuşmak istiyosun konuş ama buluşmak yok neyse bu fatih bizim olduğumuz şehire geliyo mehmete diyo işte buluşalım falan mehmet de olur kanka buluşalım diyo ben diyorum ki gidicek misin gerçekten gitmiyim mi diyo bende buluşucak mısın diye tekrar soruyorum o da evet istiyorum çünkü diyo bende iyi diyip konuyu kapatıyorum aradan bi yarım saat geçiyo yazıyorum işte hani benim gönlüm rahat değil haberin olsun yine de sen bilirsin diyorum niye rahat değil falan diye soruyo mehmet diyorum ki soruyo musun bide istemiyorum görüşmeni ve buna rağmen beni çiğneyip gitti buluştu o kadar senedir beraber fatih benden daha mı önemli ve ben şuana kadar yapıcam dediği hiç bişeye karışmamış bi insanım karışsam bile günün sonunda yine okeylemişimdir o bana her konu da müdahale ettiği halde neyse işte gitti ve bizi bitirdi çünkü bana göre bu bi saygısızlıktır sonuçta ciddi düşünüyoruz daha evlilik yok bişey yok şimdiden böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum haksız mıyım sizce ayrılarak doğru bi karar mı verdim

Üç yıllık sevgilim beni çiğnedi ve gitti?