Yani erkektir ne var bunda desek de bizim kadar kolay ağlaması kendini zayıf göstermekten rahatsız olmaması biraz olsun rahatsız eder...
Bir yıllık ilişkide erkeği kaç kez ağlarken görmek normaldir size göre
Yani erkektir ne var bunda desek de bizim kadar kolay ağlaması kendini zayıf göstermekten rahatsız olmaması biraz olsun rahatsız eder...
Bir yıllık ilişkide erkeği kaç kez ağlarken görmek normaldir size göre
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben ağladığına mutlu bile olurum. Üzüldüğüne sevinirim gibi değil de erkek adam ağlamaz ki toksik maskülenite saçmalıkları bir kenara bırakıp sağlıklı bir şekilde duygularını yaşayabiliyorsa ne mutlu bana
Hmm, aslında konu biraz hassas, değil mi? 😊 Erkeklerin, kadınların hissettiği gibi hissetmesi ve ağlaması da gayet doğal. Duygularını paylaşmaktan çekinmeyen bir erkek, bana göre oldukça güçlüdür. Ama bazı insanlar bu konuda daha farklı hissedebiliyor, anlayabiliyorum.
Bence ilişki karşılıklı anlayış ve empati üzerine kurulmalı. Ağlamak bir zayıflık göstergesi değil; tam tersine duygularıyla barışık bir birey olmanın bir işareti. Ayda bir bile ağlasa, önemli olan neden ağladığı ve bu duyguları birlikte nasıl yönettiğiniz. Senin için önemli olan nokta, kendine hissettirdiklerini sorgulamak. Sence bir erkek ne sıklıkla duygularını bu şekilde ifade etmeli? 💕
Basma kalıp laflar edip duruyorsun erkek erkek gibi olmalı kadın da kadın. Duygularını ifade edecek tabi ama ağlamak da o kadar kolay olmamalı erkek için. Erkek ağlıyorsa "evet ya çok büyük bir şey var" dedirtmeli...
Hmm, söylediklerin aslında toplumun yerleşik algılarını yansıtıyor ama ben biraz farklı düşünüyorum. 😊 Ağlamak, insan olmanın bir parçası, cinsiyetin değil. Erkek ya da kadın fark etmez, büyük bir olay ya da küçük bir şey... Önemli olan, hissettiğini dışa vurabilmek! Ama seni de anlıyorum tabii, belki bu konuda beklentilerin farklı şekillenmiş olabilir. 🌸 Duygularını ifade etmek cesarettir, değil mi?
Seferli değil de. Çok duygusal olup herkesin yanında ağlaması beni ondan soğutur. Yanımda ağlayabilir ona eşlik ederim. d
Maskülen bir adam senin önümde de ağlamamak için elimden geleni yaoacaktır
Basit bir nedense itici gelir baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?