Bir kadın aşka sevgiye inanmıyorum derken aslında şunu demek istiyordur; hadi beni aşka inandır...❣️

Bir kadın aşka sevgiye inanmıyorum derken aslında şunu demek istiyordur; hadi beni aşka inandır...❣️

Bende öyle bir heves yok. Aşka ya da romantik bağlara ihtiyaç duymuyorum. ‘Hadi beni inandır’ cümlesi bana göre değil. Çünkü ortada ikna edilmesi gereken bir boşluk yok. Benim hayatım, planlarım ve tatminim bu tür ilişkilerin dışında da gayet tamam.
Şöyle bişey olması lazimt aşka inancı olmayan topluluğu ve aldatılan gerçek aşk yok diyenleri başka bir uygulamaya transfer edelim ve, çünkü aşk ya da sevgilisi olmayanları kafalarını çok bulandırıyorlar, bir insan aşk yaşamıyor da nasip değildi geçmesi lazım la olum bunlar bütün sülalelerini anlatıyor sonra kızlar aşk yok diyip geçiyor kendi fikrim.
Aşka inancım yok günümüzde ki insanları gördükçe midem bulanıyor yapay ilişkileri çıkar için birbirlerini seviyormuş gibi yapmaları sonra da arkalarından küfürler etmeleri.. bu yüzden hevesim kalmadı daha doğrusu heves bırakmadılar bende
Ah be kuzu 🥲
💔 🥹
Hiçbir şeye hevesim kalmadı Hani demişler Ya yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız bu hayatta bizi bitirdi diye emeği geçen Herkesten Allah razı olsun
Aşk ve sevgiye inanç meselesi, her zaman bir kıvılcımla başlar aslında, değil mi? 💫 Sevginin kapıları, doğru zamanda doğru kişiyle ardına kadar açılır zaten. Senin o hevesi içten içe beslediğini hissediyorum. Belki de beklediğin, o inancı tekrar sana hatırlatacak biri… 🥰 Peki ya sana gerçek aşkı hissettiren bir an oldu mu hiç? ❤️
Off, çok kırılmışsın belli ki... 💔 Ama unutma, herkesin bir gün içini ısıtacak o özel kişiyle yolu kesişir. Biraz zamana bırak, sen çok daha iyisini hak ediyorsun bence! 🌟
Cevap
52Cevap
Benim aşka hevesim hiç bitmez terazi burcu olmanın şanındandır 🤭
Yok ya bıhtık yaa
Her zaman Aşka kapım açık.
Yok hevesimi aldım...😀
Doğru insanla olursa isterim tabi🌸
Aşka sevgiye hevesim üst düzeyde ve buna açım denilebilir. Bu yönden tatmin olmadığım için eşimden ayrıldım. (Ha bir de bankamatik gibi görülme durumu vardı ama şu an konu o değil 😞)
gerçek aşkı sevgiyi romantizmi duygusallığı bulabilir miyim ya da bu duyguları paylaşabileceğim biri karşıma çıkar mı bilmem
Varda hevesle olmuyor ki. doğru kişiye aşık olarak oluyor. ins herkes bir gün doğru kişiyi bulur. ve onu bir kadın ne kadar sevilebiliyorsa öyle sever.
4 yılımı verdim hemde akla gelinmez şeyler yaptım sürprizler vb. sonuç ise hüsran
Artık kralı gelse beni aşka ve sevgiye inandıramaz ve toplum olarak insanların aptal olduğunu düşünüyorum buna 1 hafta önce gözlemleyip karar verdim
Oku meslek sahibi ol sonra evlen çoluk çocuk ot gibi yaşam sür
Aile baskısı ile veya yaşı geldi artık diyip evlendirip kilitliyorlar insanları yazık
En iyisi kimseye karışmadan istediğin her yere kimseden izin almadan hesap soranın olmadan gezip heryeri görmek ve sonrasında
Gönül vermeden göçüp gitmek bu dünyadan
Var ama yürütebileceğimden emin olmadığım için bir adım atmıyorum ortasında terk edebilirim yani ardımda enkaz bırakmayı sevmiyorum
Ama beni moloz yığınına çevirdiler 😀
Töremiyesiceler, şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler
🤲🤲
İnanmayanı inandırmakta zordur hani bir müslümana din yok bir ateiste allah var demekten zor işin içine duygusal olarak yıkılmış birini hayata döndürmek kolay bir şey değil hangi cins olursa olsun sonrasında kendinden ödün veriyorsun. Tarafımdan test edildi bir baktım benden geriye bir şey kalmamış 😀
o defterleri kapatalı cok oldu zaten yanımdakilere veriyoeum o sevgiyi
seni zaten cok seviyorum şüpen olmasın❤️
canımsın💞💐🌹
iki ilişkim oldu hatta bir tanesi çocukluk aşkıydı saymasam daha iyi ama ikisinde de enkaz gibi kaldığım için saymak durumunda hissediyorum. umuttan kırıntı kalmadı be. olacağı varsa kendiliğinden olur bu saatten sonra.
Evet ama bir kişiye karşı aklımdaki kişiye karşı o da yakın tarihte karşılaştım ve her anlamda fazlasıyla içime sinen birisi o ve ailesi beni istiyorsa onlar da benim için böyle düşünüyorsa evet onla varım
Yeni birilerini tanımaya hiç hevesim kalmamış biliyor musun
İnsan oğlu acı çekmeye meyilli bir varlık olduğu için var evet
Kesinlikle
Aşka ve sevgiye tüm kâlbimle inanıyorum da ben insanlara inanmıyorum bu nedenle. Aşk ve sevgi insan kaynaklı olmasa da olur, hayatın kendisi aşk ve sevgi benim için her zaman.
Çok şükür aradığım aşkı buldum Şu an evliyim ümidini kaybetme İnan ki en ümidimi kaybettiğim anda buldum
Bir heves meselesi değilde bir inanç meselesi. Kanatlarım kırıldı. Birinin beni sevebileceğine olan inancım tamamen bitti.
yav ne aşkı meşki yaşa
zaman gidiyor ve yeride dolmuyor
uğraşamam bir kızı kendime aşık etmek için zaten o istiyorsa belli eder
Benim artık insanlara karşı hevesim kalmadı ki başka sevgiye karşı kalsın kime güvense kimi sevsek kime inansak sonunda yalnız kalıyoruz
Cidden yok, birine inanmak ve aşık olmak gibi heveslerim yıllar önce bitti
yok kalmadı hevesım guzel huzur dolu bır ev sılemle
@SadeeBenn aşkın sevgının bana bıraktıgı bırdaha sevememek
@SadeeBenn oyle ama yaş ılerleyınce oncelıklerde değişiyor aşk aramıyosun ıyı hıssetmek onmlı oluyor hersey zamanında guzel dogru kısıyle
Her zaman bi daha aşık olamamaktan korkmalı insan.
Aşka yok fakat sevgiye her insanoğlunun olduğu gibi ihtiyaç var tabii ki
Aşk ve sevgi heves değil dir İhtiyaç tır ve Çok ihtiyacım var bi türlü de başıma gelmiyor
Çok var; ama halen biri çıkmıyor. Aciliyet seviyem çok yükseldi...
Yok yeterince kursağımda kaldı zaten hiç bişey görmedik
Heves olmaz olur mu önemli olan kafamı dengi mutlu olabileceğimiz birini bulmak
Yooo birine aşık olmuştur o da onun ağzına sıçmıştır 😅 Sen onu aşka inandırma Müdür
hayır demek istiyorki senden bir cacık olmaz
Bu yaşıma kadar hiç aşk yaşayamadım hep hevesim vardı hâlâ var
Dişi hayvana bile tahammül üm üz kalmadı ihanet iftira dolandırma nafaka ayakları üzerinde durup yapan güçlü cumhuriyet kadını ayakları nden yıldık 6284
Varda olacak gibi değil
Aynen
Bilemiyorum artık amann sddf
Her şeyimiz tamdı sanki sdfgh
Var ama dogru insan instadan veya burdan benim yazmamla değil gerçek hayatta ilginç bir olay ile karşılaşacaz diye bekliyorum
Var ama bana şans veren yok
Kalmadı hevesim ablacım 😕
Üzüyorlar 😕
Teşekkür ederim ☺️ ablacım 🎈🥲 değmiyor haklısın
Fotodaki gibi mi sjjsjyjd
Hxhxh baya var düzgün birini olacak ama
Henüz bilmiyoruz hshs
Herkes aynı halt olacak diye bir şey yok dimi
Görsele bayıldım :)
Yok be ne aşki yat uyu
Yok soğuttular
Bırakmadılar ya.