9 ayAsla hiç mantıklı değil. Evlilikten önce aynı evi paylaşmanın anlamı yok. Sonuçta evliliği özel kılan şey zaten aynı hayatı resmî ve ciddi şekilde kurmak.
Beraber yaşamanın sorumluluğu ve güzelliği evlilikle gelmeli. Öncesinde bunu yaşamak bana tamamen evliliğin değerini düşürmek gibi geliyor.
Eğer biriyle tamamen aynı eve gireceksem bu ancak eşim olabilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayboş iş bu mantıktan bi türlü vazgeçmediniz her gün bir kadın cinayeti haberleri okumaktan bıktık yorulduk kalbimiz taşımaz oldu neden ders almıyorsunuz neden bir erkeğin sürekli gtünde o leş gibi osuruk kokan eşofmanını yanınızdan ayırmak istemiyorsunuz
olacakları aynen eksiksiz olarak söylüyorum sana yaşanması gereken herşeyi yaşarsınız haz aldığınız için içgüdüsel olarak kendinizi neşeli ve mutlu olduğunuzu sanarak psikolojik olarak beyninizin içinde rekreasyon hobisi olarak hep libidonuza cevap verdikten sonra yaşanacak hiç bir şey kalmayacak sonra her iki taraf da en ufak haraketi ya da sözü saçma bulmaya başlayacak tartışmalara dönecek hatta tartışma esnasında şahsa hakaret yetmeyecek anneye babayada ileri seviye hakaretler başlayacak bu durumun akabinde özellikle sen kalben yorulacaksın birlikteliği bitirme kararı alacaksın bunuda karşı taraftaki osuruklu hazmedeyecek ve işin içine subliminal tehidtler girecek sende tehdit vari haraketlere karşı daha fazla nefret kazanacaksın işin dahada kötüsü bu ve hayati risk taşıyan cinneti durumları ne ailene nede diğer yakın bildiğin arkadaşlarına doğru yönüyle anlatma zahmeti göstermeyeceksin çünkü tercihler karşılıklı olarak yapıldı kimseyi ilgilendirmez gözüyle bakacaksın olaya ve savunma olarak can güvenliği riskinde iyice artışmış olacaksın erkek denilen osuruklu da bunu o küçücük beyniyle fırsat bilecek sonuç vaheşte dönecek zaten senin türden özgürlük kavramını yanlış benimseyen ve özellikle güzel kızlar nerde bir osuruklu gtü bok kokan ama bakımlıymış gbi görünen entelektüel model erkek tiplerine hayran olurlar bir an önce bu fikirden vazgeç ya da çok güveniyor olsan dahi ailene ya da yakın bildiğin kişilere kesinlikle bilgi ver falan yerde filanca ile kalıyorum evin adresini paylaş dostlarınla sevgilin olacak osuruklunun kimlik bilgilerini kesinlikle paylaş dostlarınla zaten üç ay takılır sonra bıkarsınız518 Yorumla- 9 ay
vok haklisin
- 9 ay
Sakın ola dönme ve akraba çevrenle konuyu mutlaka paylaş
- 9 ay
Biz viyanada yaşıyoruz ama 9 yılık sevgilisi olan kızla konuştu telefonda kız turkiyede ama sürekli kızı aldatmış hata vize için başkasıyla evlenmiş 1 buçuk yıl evli kalmış bu kız yine affetmiş barışmış gurursuz bir kız hep konuşuyorlar benle cinselik yaşadıktan sonra yine duydum kızla konuştu bende evi terk etim kendisi Türkiye gidemiyor adam yaralamis 12 yıl hapis girecekmis
- 9 ay
yahu yapma gözün sevem adamın heryeri vukuat hala ne beliyorsun bu adamdan allah aşkına erkekler öldümü tertemiz insanlar var bakın kızlarımızın en büyük hatası bu tip entel model erkeklere hayran kalıyorlar onları cesur erkek falan kimliği ile süslüyorlar oysa adam bildiğin lağam kuyusu olmuş gelen geçen içine ssıçıyor ama nedense bizim kızlar ısrarla kendini bboka bulaştırmaktan bi türlü alıkoyamadı helede şu kolu bacağı dövmeli bilmemneli erkeklerden külliyen uzak durun güya onlar cesur erkek görünümü yansıtmaya çalışıyorlar biz hayat üniversitesi okuduk abeee türden tipler kafası esince anasını kesip öldürecek tipler uzak durun diyorum uzak durun boş işler
- 9 ay
arasada bile senin yerinde olsam muhatap dahi olmam öbür kadınla araları bozulunca arar o seni oh ne güzel Osmanlı padişahları gbi cariye değiştiren bir karakter tenezzül edip konuşmam bile bukadar net
- 9 ay
@kayseriseyhan0038 sende aynı dertden muzdaripsin anlaşılan
- 9 ay
@gökahmetoğlu07 aynn🤣🤣 sen iyi akil veriyon ama ahmet kiza dediklerini kendi kulagimada kupe ettim
- 9 ay
ben tecrübelerimi yazdım vede hepsi gerçek hayatınızın kıymetini bilin
- 9 ay
Konuş konuş cidden nasıl güveniyorlar anlamıyorum bir de arabalarına motorlarına biniyorlar kaza yapıyorlar vs şunlara şu kadar güvenmeyin önünüze bakım zarardan başka bir şey getirmiyorlar zaten
- 9 ay
@Dancerfreedom kesinlikle haklısın
- 9 ay
Ben bu zamana kadar sevgili yapmadım küçükken (canım 12 13 yaşındayken) online yaptım ama kimseyle buluşmadım en çok küçük insanların kontrol edilmesi lazım çünkü tehlikenin farkına varmıyorlar arkadaş ortamı da çok etkileyen bir şey
- 9 ay
suç o küçük çocuklarda değil suç külliyen ailelerde çünkü ergen kızların ergenlik sendromunda libidosunun aşırı derecede yüksek olduğunu anneleri kendilerinden yola çıkarak bilmeleri gerek anneside kızının yaşındayken libidosu yüksekti bunu hesaplamak gerek ve kıza doğruyu eğriyi anlatması lazım
- 9 ay
Aynen öyle ben çoğu şeyi geç öğrendim ama iyi ki başıma bir şey gelmedi acı çekmekten korkan bir insandım bu benim işime yaradı
- 9 ay
hayatınızın kıymetini bilin bu çok önemli
- 9 ay
@Camelan? Ne anlatıyorsun hasta manyak git tedavi ol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayGünümüzde Artık her şey çok normal olarak karşılandığı için Bu da normal olarak karşılanıyor burada önemli olan birbirine saygı ve sevgi çerçevesinde Eğer ayrı eve çıkılacaksa mantıklı olabilir ama onun dışında çok mantıklı bir şey değil ama Altını çiziyorum Eğer iki tarafta Çok iyi anlaşamıyorsa bu durum sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYani şimdi sevgili var birde oturmuş ciddi bir ilişki var.
Ben sevgilim ile ayrı eve çıkmazdım. Çıkmam için güvenmem, tanımam, onaylamış olduğum bir ilişki olması lazımdı. şu an evlenmek üzereyim ve 7 yıldır ayrıl barış olduğum bir ilişkiydi ama gereksiz sebeplerdendi, örnek verecek olursam evlilik kararı aldıktan sonra işi evime yakın olduğu için cuma günleri iş çıkışı geliyor evli gibi hayatımız var 2 gün birlikte zamangeçirip geziyoruz, yemek yapıp yiyor uyuyoruz mesela sarılıp. Bunun için ama dediğim gibi aileler tanıyordur, ciddi bir evredir, nişanlısındır filan. Onun dışında sıcak bakmıyorum çünkü şimdi ki ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Herkes kırıp geçiriyor birbirini boğazlıyor. İi düşünmek lazım.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinle aynı eve çıkmayı düşünmek, ilişkinizde yeni bir döneme adım atmak anlamına gelir. Olgun bir ilişki ve birbirinizi gerçekten tanıma adına iyi bir fırsat olabilir. Ancak bu adımı atmadan önce açık iletişim kurmanın, beklentilerinizi paylaşmanın ve finansal durumunuzu netleştirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. 🌸 Uzun vadede bir arada yaşamanın sorumluluklarını göze alabilecek misiniz, bunu da tartışmanız gerek.
Bu kararı verirken, sadece duygularınızla değil, biraz mantığınızı da işin içine katmalısınız. 🏡 Eğer aranızda saygı, güven ve uyum varsa, ayrı eve çıkmak ilişkinize olumlu anlamda katkı sağlayabilir. Ama olası zorlukları da göz önünde bulundurmayı unutma. 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 9 ayYani mantıksız diyemem ama şöyle bir şey var her şey tükeniyor öyle olunca da.. Evliliğe bir şey kalmıyor bir anlamı kalmıyor
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç doğru bulmuyorum. Her şeyin zamanı var, aynı eve çıkılmak isteniyorsa evlenilir çıkılır, ha ama iki tarafta ciddi ilişki istemiyorsa bir şey diyemem.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
9 ayHer şeyin çok hızlı tükenmesine sebebiyet verir, gereksiz..
21 Yorumla- 9 ay
tukenmek nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 9 aykendi kararları
00 Yorumla Daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ve dini sebeplerden dolayı karşıydım ama artık hayata bakış açım çok değişti ve şu an aklımdaki kişiyle çünkü bayadır bi önden tanıma gibi bir süreç oldu ve bana böyle bir teklifde bulunsa kabul ederim ki zaten yüzde yüz evleneceğimiz belli inşallah hayırlısyla bi de onun haricinde artık hayata bakış açım çok değişti yani evet hala inanıyroum ve bazı ibadetleri vs isteğe bağlı yapsamda bazı konularda farklı düşünüyorum ve farklı bir hayat yaşamka istiyorum hayırlısyla
10 YorumlaBirlikte yaşamak sadece romantik anları değil, günlük hayatın sorumluluklarını, sabır ve uyum gerektiren yanlarını da gösterir. Mantıklı olabilir; çünkü birbirinizi daha yakından tanır, alışkanlıklarınızı öğrenir, gerçekten uzun vadede uyumlu olup olmadığınızı görürsünüz. Ama bunun güzel olması için üç şey çok önemlidir: hazır oluş, güven ve ortak sorumluluk. Eğer sadece kaçış ya da heyecan olsun diye yapılırsa, bir süre sonra yük gibi gelebilir. Ama sağlam bir sevgi, karşılıklı saygı ve paylaşma isteği varsa, aynı çatı altında olmak ilişkiyi daha da derinleştirir. Benim bakışım şu: Eğer iki taraf da olgun, bağımsız ve birbirine karşı şeffafsa, ayrı eve çıkmak ilişkinin rengini güzelleştirebilir. Ama kalpler aynı dili konuşmuyorsa, en güzel ev bile dar gelir. 🕊️
10 Yorumla
9 aySöz nişan nikah düğün vs gibi evlenmenin aşamaları vardı. Evlilik olduktan sonra anca beraber yaşanırdı. Bu aşamalar arasında bi vazgeçiş bir ayrılık olabilirdi. Ama şimdi düzen değişti sanırım farklı düşünce yapıları ortaya çıktı. Tavsiyem sen yinede bu aşamaları atlamadan usul usul gerçekleştir. Bildim sandığın şeyler aslında yanlış çıktığını gördüğünde geri adım atmak isteyeceksin ve bu aşamalar seni koruyacak belkide. (Nikah olmadan hamile kalman durumunda seni ve karnında ki bebeği koruyacak hiç bir kanuni bağ olmayacak)
00 YorumlaEğer ortada ciddi bir ilişki varsa evet mantıklı. Çünkü evlilikten önce provasının yapılması, çiftlerin birbirine olan uyumunu göstermesi açısından önemlidir. Tabiki bizim ülkemizde bunu yapmak o kadar da kolay değil maalesef..
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayTürkiye'de siz kadınlar akşam üstü dışarı bile cikamiyorsunuz doğru düzgün abazalar yüzünden toplum yüzünden bu iki sevgili bir evde nasıl olucak mesela. ? Erkeler açık adres sanir o evi ve sonunda sevgilisi bile satar. Ben bu dünyada belirli ülkenin toplumları dışında güvenilir başka toplum görmüyorum. Misal Hindistan ordada aynı durum. Türkiye'de de ve ortada Doğunun tamamindada aynı düşünce vardir. Buyuzden önce sevgilinizi gerçek gelişmiş toplumlardan seçinki rahat yaşayın gözler size dönüp dinup suçlayıcı şekilde bakmasın
11 Yorumla
Cevap sahibi9 aySevgililerin Türkiye'de aynı evde yasamadigini bildiğimden sorunun yanlış yazıldığını düşünerek verdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayUzun süre birlikte yaşadığı kişiyle evlenmiyor çoğu insan. Evlilik için heyecan falan da kalmıyor yani evliyken yaşanacak hayatı öncesinde yaşadıkları için doyum noktasına ulaşıyorlar. Arada birbirinde kalmak olabilir ama evlenmeden önce birlikte yaşamak, olayın ruhunu öldürüyor. Kısacası evlenmeyi düşündüğün biriyse zaten iki taraf da birbirini bekleyebilir birlikte yaşamak için, yani mantıklı değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ay3 erkek evladı babası olarak kesnilikle mantıklı diye düşünüyorum zira! burada evlilik öncesi birbirini tanımayan çiftlerin soruları ve sorunlarını okudukça düşüncemin doğruluğunu görüyorum...
Ha kız evladım da oslaydı düşüncem aynı olurdu zira evlat evlattır kız erkek ayrılmaz erkeğin yaşamasını istemediğim sorunlarının kızımda da olmamasını isterim..
hadi linöçleyin küfredin ama yüzeysel bakmayın olaylara
10 Yorumla şahsen tavsiye etmiyorum hemde bir erkek olarak evet bi insanla vakit geçire bilirsin gezip toza bilirsin ama onunla aynı evde yaşamak farklı sonuçlar getirebilir belki dağını ve pis bir insan olabilir bu hoşuna gitmeye bilir (ki erkekler bazı alışkanlılıklarından asla vaz geçmez ama bazıları) bu sebeten ötürü aranız açıla bilir veya ona gıçık kapıp aranızdaki sevgiyi öldüre bilirsiniz ve tabikide sevgilini nekadar iyi tanıdığına bağlı 10 yılık birlitelinizde olsa bazen bazı şeyler gözden kaçabiliyor o nazik kibar olan adam bi anda şeytana dönüşede bilir beli olmaz sana şidet göstere bilir şimdi şeydiye bilirsin işte şidet filan olursa polise giderim ama malesefki öyle bir durumun için bunu yapamaya bilirsin korka bilirsin yani sana tavsiyem karşındaki kişiyi iyi tanı ona göre hareket et
00 YorumlaBence sevgiliyle aynı eve çıkmak mantıklı bir adım olabilir. İnsanlar birbirlerini ancak birlikte vakit geçirerek ve günlük yaşamın içinde gözlemleyerek gerçekten tanıyabilirler. Evlilik öncesinde kısa bir süre de olsa aynı evi paylaşmak, alışkanlıklar, yaşam tarzı ve karakter farklılıklarını görmek açısından faydalı olur. Bu sayede evlendikten sonra karşı tarafın bazı davranışlarından rahatsız olma ihtimali azalır ve sürprizlerle karşılaşma riski düşer. Ayrıca, toplumda boşanmış kadınlar “dul” damgası yiyebiliyor, oysa erkekler bu konuda aynı şekilde yargılanmıyor; bu nedenle evlilik öncesi böyle bir deneme, kadın açısından da daha bilinçli bir karar verilmesini sağlar
01 Yorumla- 9 ay
Bu devirde değil coğrafyasıda uygun değil çok riskli ve tehlikeli
Herkesin kendi hayatı ama şöyle düşünüyorum ben evlilik olmadan olmaz diye düşünüyorum yapan varsa da kendi hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama kocamın sevgilisiyle aynı eve çıktığını düşününce hoş olmuyor o yüzden hoş bakmıyorum bu duruma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı evde yaşanırı görmek için çıkılmalı 3-4 ay. Daha sonra evlilik olmalı. Bence evlilik planı yapıldıktan hazırlandıktan sonra bir deneme gibi bişi olmalı onunda bu olduğunu düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
9 ayYani bol bol nikahsız seks eylemi olacak belki inanç gereği ve cüzdan istemeden kıyacak bir imam bulursanız ( 5 k ya bulursunuz) dini nikah istediğin zaman çekip gitme özgürlüğü artıları eksileri var evlilik gibi ama daha rahat 😂
00 Yorumla
9 ayArada birbirinde kalmak daha iyi özellikle aynı şehirdeyseniz, bir de beraber seyahat etmek
Aynı ev insana evliliğin sorumluluğunu yüklüyor, biz de zaten o sorumluluktan kaçmıyor muyuz evlenene kadar😌
00 Yorumla
9 ayBence degil karı koca gibi hissedersiniz aşık olur alışırsınız ayrılınca da dünyanız başınıza yıkılır. En mantıklısı evlenmek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bana göre değil evlilik dışı ilişkiye karşı biri olarak… diğer türlü de kimseye bir şey demek bana düşmez…
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
9 ayEvlilikten önce evlilik hayatı yaşamak gibi oluyor. Yani Keyfinize kalmış bir durum isterseniz çıkın. Ayrılık vs bir şey olduğu zaman kim gidecek evden onu da düşünün =D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayBu size bağlı bir şey gerçekten aynı evde yaşayacak kadar tanıdığınızı düşünüyorsanız aileniz izin veriyorsa Buyurun çıkın Ne diyelim Hayırlısı :)
00 Yorumla
9 ayHiç mantıklı değil. geleneklere ters. Aynı zamanda bu durum aranızı bozabilir. Mesela erkekler çok iyi arkadaş olsa da aynı evde kaldıklarında birbirleriyle anlaşamaz. bu durumu yaşayabilirsin sende şu an sevgilisin resmi bir şey yok ev halinde anlaşamayıp ayrılabilir. Riskli bir hareket olur.
00 YorumlaGecenin bir yarısı seni kapıya atarsa ne bk yıyeceksin soranlara ne diyeceksin sevgilimle aynı evde yaşıyordum sonuç haklı olan sevgilin kınanan sen olacaksın diğer ihtimallerde hariç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gelecekteki eşe yapılan çok büyük bir sadakatsizlik.
Sevgiliyle ne olacağı belli olmaz %80 ayrılıkla bitiyor
Herkes eşine özel olmalı böyle sevgiliyle ayrı eve felan çıkılmaz00 YorumlaYani karşımdaki erkek sırf aynı evde yaşıyoruz diye bana basit bir kız gözüyle bakmazsa neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
9 ayBu çok mantıksız bir soru bence ama bunu açıklamakla gerçekten uğraşamam 😀 zamanı gelince mantıksız olduğunu anlarsın nasılsa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
9 ayHerkesin kendi tercihi. Başka bir evrende başka bir hayat standartlarında yaşasam ayrı eve çıkmazdım ama haftanın birkaç günü beraber yaşardım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Değil. Zira ikinizde zaman içinde sıkılacaksınız. Özellikle erkeğin sevdiği kadına olan duyguları, özlemi, ulaşılmaz sandığı her şey yok olacak.
10 YorumlaEvlenmeden önce fragman gibi bir şey bence, ciddi bir ilişki olup aileler biliyorsa çıkılabilir bence daha iyi tanıma fırsatı yakalarsın karşıdakini.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. mantıklı değil çıkmam. hayatımda çıkma düşüncesi olan birisinede saygı duymam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. O derece bir yakınlık varsa çıkılsa iyi olur. Belki aynı evin içinde hiç çekilmeyecek bir insana dönüşüyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayMantıksız, çünkü her şey tükeniyor ve artık evlilik mantıksız gelmeye başlıyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
9 ayBence İmam Nikahı Resmi Nikah Kıy Ozaman Ayrı Eve Çıkın En Mantıklısı Bu Olur Size Göre😻
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
9 ayTek başıma kendi evimde rahat rahat yaşıyorum neden hiç tanımadığım biriyle ayrı eve çıkayım ki?
00 Yorumla
9 ayyani ne kadar sürelik sevgilin ve yaşamının belli bir kısmını onunla ortak yaşamaya hazır mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
9 ayCiddi düşünüluyorsa mantıklı çiftlerin birbirini her yönüyle tanımasına kolaylık sağlar ciddi bir iliski yoksa aşırı gereksiz ve yanlış bi durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 9 ayGüvenilir ve sapık değilse neden olmasın hem birbirini daha yakından tanıyabilir evlilik için prova gibi. 🌺
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
9 ayBence mantıksız.
Her evrenin kendine has sıcak hatıraları var.
Evlenene kadar ayrı evlerde aynı evin hayalini düşlemek gibi.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
9 ayKirayı kim ödeyecek?
Bir de bu duruma takılmayacak bir ev sahibi bulabilme sorunsalı var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgiliyle ayrı eve çıkılmaz kardeşim ya Sevgi ile ayrı eve çıkmakla sevgiliden hamile kalmak arasında büyük bir fark var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zihinsel olgunluğa erişilmişse olabilir ama kendi düşüncelerimden dolayı buna karşı çıkarım. Kendim icin.
Başkası bunu yapabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 ayNiye sevgiliyle aynı eve çıkmak varken niye ayrı eve çıkıyorsunuz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Mantıklı çünkü o kişinin huyunu en iyi evde tanırsın görürsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayEvlilik dışı karı koca gibi yaşamayı kesinlikle doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
9 ayMantıklı değil madem aynı evde yaşıyoruz niye evli değiliz ne alaka
10 Yorumla
9 ayDeğil. tek başıma yaşamak varken neden sıkıntı çıkarıyım kendime.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
9 ayDeğil bence ya mahremiyet diye bi şey var evlensin o zaman benle ne anlamı kaldı evliligin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayNeden evlenmiyorda aynı evde yaşamak istiyor
Aynı evde yaşamak istiyor ise evlensin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
9 aydeğil bence ne gerek var herkes yerin olsun mutlu olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİç anadolulu ailemin kalbine iner 😂 evlenmeden zina eyliyor diye hakkımda tonlarca dedikodu ve küfür yağar. Bana mantıklı, çünkü ben evlilik kafasında değilim çıkan çıksın😂
00 Yorumla
9 ayBence değil bazı şeyler özel olmalı ve yavaş yaşanmalı. Bu modernlik değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
9 ayCiddi ilişkiyse çıkılır ben de isterdim ama öyle biri yok kimseye güvenemiyorum artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu çok ciddi bir karar. Karşılıklı güven oluşmuşsa, her türlü uyum da varsa neden olmasın.
00 Yorumla
9 ayKişiden kişiye değişir. Ben sevgilimle aynı evde yaşadım. Yine yaşarım.
00 YorumlaEvlilik öncesi prova olur bakalım katlanıyormusunuz birbirinize
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle çıkmam hayırdır? Evlendik haberimiz yok evlendikten sonra çıkarım başka türlü imkansız.
00 Yorumla
9 ayBeraber yaşamak, o sorumluluğu paylaşmak güzel bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
9 ayEvlenme planları varsa mantıklı geliyor. Ailemle aram iyi olduğu için ben çıkmam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. denemwk lazm olursa evlenırsonz olmazsa nibosnrsınz
00 Yorumla
9 ayTele yaşıyorum, sevgilim sitesiği zaman gelip kalıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler