Sen deneme tahtası mısın ki daha tanımadığın biriyle aynı evde yaşıyorsun? Evlenmeden önce de tanımadığın birini şimdi de tanımıyorsun sonuçta? Ortada sadece bir imza yok. Mide bulandırıcı bir şey. Bir erkek böyle bir kızla anlaşsa dahi bence evlenmemeli. Düşünsene her sene birriyle ayrı çıkıyor. Taki biriyle anlaşana kadar. Hepsi teker teker seni elden geçirecek. İğrençsin gerçekten
Sevgili ile ayrı eve çıkmayı doğru bulmuyorum bu konuda kesin konuşabilirim evlenmeden aynı evde yaşamam. Ona herhangi bir laf söz gelmeyecek olan her daim maalesef ki kadına oluyor. O yüzden ilk önce kadının kendini düşünüp koruması gerekiyor
Nikahsız yaşamak biraz sakıncalı olur Bir insan sizi istiyorsa nikahınızıda kıysın Siz resmi nikah istemiyorsanız En kötü ailenizle tanışıp sizi istesin ve imam nikahınız kıyıp ve sonrada mehrinizi versin ki yarın ayrılsanız bile magdur olmayın
Hayır çıkanalra saygım var ama ben innacım gereği istemiyorum ve çok saçma bence bi insna kendisini oldupundna farklı göstericekse bunu her koşulda yapar