Kafayi yiyecem ne yapmaliyim neden böyle davranıyor?

Sevgilimle sürekli barigiyoruz bir iki gün sonra yine bana eskisi gibi soguk ve ilgisiz davraniyor yine iki gündür baya soguk bugün whatsap durum atmis sehir diginda bir yere dügüne gitmis his söylemedi yazdim aniden oldu dedi uzun bir yol insan yolda yazar söyler ben genelde böyle yapinca hep ilgisizliginden ona bende yazmaz kizip ayrilirdim ama simdi bugün yazdim sürekli pesine düsmek de istemiyorum ama isi bitince yine döner hiçbir sey olmamis gibi de davranmak istemiyorum su an ipler onun elinde ne yapacagim yine mi ayrilayim ya da bu defa sürekli rahatsiz edip yazayim mi yazsam diyecek bak soguk davrandigim da pegimde e geldikten kendisi sicak olduktan sonra küssem mesafe koysam omda da diyecek ben sicak oldugum da havalaniyor zeki bir kadin ipleri eline almak isteyen bir kadin ne yapmali çok seviyorum ama elimden hiçbir sey gelmiyor diyelim aile yanında yazamıyor insan der kusura bakma yazamıyorum ya da haber ver gidecem şehir dışındayım ya da ne bilim bırdaykende o gün de attığım mesaja bakmıyordu anlamıyorum
Güncellemeler
9 ay
şu an sürekli çevrimiçi desem mi ne yapıyorsun bu saatte hâlâ çevrimiçi
Güncellemeler
9 ay
Yazdı ben soğuk mesafeliyim bana yardım edin çok seviyorum ama umursamamış gibi mi davransam yoksa ayrılsam mı
Kafayi yiyecem ne yapmaliyim neden böyle davranıyor?