11 ayYa hiç başıma gelmedi ya da çok profesyonel aldatıldım ruhum duymadı. İlki olması dileğiyle 😂
Soruya gelirsek aldatılmış olsaydım kesin ağır koyardı o yüzden büyük bir haz alırdım acı çekmesinden.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayBir kere aldatıldım.7 yıl önce falandı. o da beni biriyle aldattığını video ve resimde görmüştüm. Erkek erkeğe.. O an şok olmuştum sadece. ama o videoyu hem o zarar görmesin başka birinin eline geçmesin diye sildim hemde sessizce onu terk ettim. onu ve annesi , anneannesi, babaannesi, büyükbabası, babası, kuzeni vs tüm ailesinin numaralarını engelledim. sonra hayatıma devam ettim yine.
Bir kerede nankörlük gördüm. benim tanıştırdığım iki kişinin ihaneti. enişteci diyeyim kısaca ya da kibarca. bazı kızlar artıkları sever... bazıları ise peyniri. fare peynir uyumu güzeldir :d
sonuç olarak hepsi adına mutluyum ve umrumda değil. herkes layığıyla :)
124 Yorumla- 11 ay
valla bende şok olmuştum. üniversitedeyken 2 yıl boyunca sevgilimdi. ona değer verdiğim ve üzüleceğini bildiğim için bildiklerimi bilmemezlikten geldim sustum , sessizce gittim. soranlara anlaşamadık ayrıldık diyordum. çünkü bir sürü ortak arkadaşımız vardı.
- 11 ay
ya bana hep iyiydi kibardı. görünüşünde hareketlerinde vs hiç sorun yoktu bak. görünüşü , duruşu tamamen sert duruyordu. ve diğer insanlara sert ve sinirliydi. ama benim yanımda kedi gibiydi. benim yanımda ağlardıda, gülerdide. acayip hareketleri olmadı ama içimde şüphe var mı dersen vardı evet. bunu tetikleyen bir hareketi vardı ama kadınsı hareket değil başka bir şey.
- 11 ay
yani insan hissediyor bir şekilde. biz kadınlar birşeyden şüpheleniyorsak kesinlikle altından bir şey çıkıyor canım
- 11 ay
Yani doğru yapmışsın aslında. çünkü bazen bir arkadaşının iyiliğini istediğindede bile bu kötü algılayabiliyor... böyle insanlar bey*nsiz var. eğer bana bir arkadaşım deseydi uyarısını dikkate alırdım fakat gözlemlemeden kesinliğine emin olmadan kimseyi yargılamazdım. ve ilişkiye 3. bir kişi karışmamalı ya. o ilişkiden olmaz zaten. aynen iyi yapmışsın. ayrılsa sana yüklerdi sorumluluğunu. olgun ve akıllıca davranmışsın. olması gerekende bu.
- 11 ay
Ben evlenme teklifide aldım ondan hahah evlenelim dedi. bunları öğrenmeden önce (video, resim) tam kız kulesinin orada etmişti.:D takım elbise falan giyinip teklif etmişti. ailesininde haberi vardı , beni istiyorlardı. ama ben 19 dum. o 26 yaşındaydı. benim hayallerim vardı. okul bitmemişti. kariyerimde yükselmek ve iyi şeyler yapmak istiyorum dedim. ben evlenmek istemedim , reddettim. üzüldü ağladı ama hayatın gerçekleri... ben kendimi seçtim. belki evet deseydim o videoyu göremeden bende bilmeden evlenmiş olacaktım.
aynen kaderiyle oynamak gibide oluyor ama senlik bir durum yok. o oğlanın suçu. aldatmak yerine söyleyebillirdi arkadaşına. ve düzgünce ayrılırlardı. ama karakter şart işte.. yani yapıyorsa. emin olmadığın birşeyi söylemek doğru olmaz evet. ama kuşkulanıyorsan uyarmakta gerekir aslında. onlar hala birlikte mi?
- 11 ay
Aynen. Allah'a şükür :)
Bak canım eğer bu kişi çok samimi ve sevdiğin bir arkadaşınsa uyar. Anladığım kadarıyla zaten olgun ve mantıklı bir kızsın. bunu 3. kişi karışıyor gibi düşünme. neden dersen birini sevince bazen gözümüz kör olabiliyor. ama gerçek arkadaşlar bunu görebiliyor. ilişkiye arkadaş karıştırılmamalı ama bir uyarı varsa onuda dikkate almalı.. içine bir şey sinmiyorsa onunla konuş ve ona söyle lütfen. belki geç olmadan ona iyilik yapmış olacaksın. yani hayat buu insnaların başına neler neler geliyor. arkadaşın tabii bu durumda içine sinmiyorsa paylaş. Arkadaşımı kaybederim diye düşünme. Eğer dostluğunuz gerçekse seni dikkate alır, daha sonra gözlemler ve sevgilisine yol verir. ayrılırlar sebep olurum diye korkuyorsun. ama belki söylemezsen daha kötü şeylere sebep olacak. karar senin canım. ne olursa olsun diyorsan söyleme. ama o benim arkadaşım üzülmesin diyorsan uyar. :)
- 11 ay
Umarım gerçekleri görür ya. ayrılmaları iyi olmuş. barışmak isteyebilir evet. barışıyorsa o da onun kendine saygısızlığı. senin diyeceğin söz kalmaz bu durumda canım. bu kendi eliyle kendini ateşe atmak. ne demişler her koyun kendi bacağından asılır... aynen hayat bu ne olacağı belli olmaz. tabii. amin inşallah. Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bizi :)
- 11 ay
aynen öyle ya. hayırlısıysa olmalı tabii ki. Olmuyorsa zaten Allah'ın bir bildiği vardır. Senin kurtulduğun için şükür ettiğin, başkasının belasıdır. Bunu bile bile oluyorsada yapacak bir şey yok dediğim gibi. koskoca insanlarız. doğruyu yanlışı ayırt edecek yaştayız. aynen engeller çıkıyorsa elbette bizim yararımıza. çok haklısın canım.
- 11 ay
💕💕🌸😊
- 11 ay
Merhaba yorumunuz ilgimi cekti neyden supheleniyordunuz
- 11 ay
@Babyblum @Mihailgivi kızlar o da bana kalsın. yani şühelendiğim şeyler. söylemek istemiyorum :) sizinde bir şüpheniz varsa elbette sorabilirsiniz.
- 11 ay
Teşekkür ederim canım 💕🌸 @sinem23__
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 11 ayMerhaba! Şimdiye kadar sanırım hiç aldatılmadım açıkçası ve ayrıldığım hiç bir sevgilimin kötü bir hayat yaşamasını asla istemem çünkü gerçekten mutlulugu hakarden insanlardı.
02 Yorumla- 11 ay
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ay
Benim sevgilim beni aldatmaz
4000. gol sana gelsin
02 Yorumla- 11 ay
Sanchez kornerden
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bunun adı karma! Ama mutluluk yerine bir nebze hak edilmiş bir adalet hissi daha doğru gibi geliyor. Öte yandan, seni kıran kişi için böyle bir şeyle oyalanmak yerine kendine odaklanmak en güzeli, hayat kısa, tadını çıkarmalıyız! 💃 Bu durum hakkında ne yapmayı planlıyorsun? 😏
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
11 ayEden bulur sevinir miyim sanmam ya ihanet olduğunda o kişi geri dönüşüm kutusundan bile siliniyor haberini bile alamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok sevinmem, herkes yaşattığını bir yerlerde yaşıyor zaten, aldatmışsa kesin aldatılır bir gün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 11 ayİnsan yerin dibine girmiş gibi hissediyor ablam 💕
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok olmam ilahi adalet der geçerim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır ölmediği sürece mutlu olmam. öldüğü gün mezarına tükürmeye giderim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
11 ayÖğrenmem hissederim.
Sadece bir defa yaşama ihtimalim olan şeyi yaşayan ben.
Kendime ve hislerime çok güvenirim.
Beni hiç yanıltmadı.
Daha önce yaptığım gibi.
Numara engellenir ve silinir.
Varsa sosyal medya da aynı şekilde.
Kaldığım yerden devam ederim hayatıma.00 Yorumla Aldatanın hiçbir şeyini merak etmem. İçimden nefret bile kalmayacak kadar silerim. Zira nefret eden sevdiği içinde biraz kızar. Öyle bir silerim ki hatırası bile kalmaz. Zira asla aldatmam. Aldatanında yüzüne bakmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/Rn_7acTbuSkRoman havası açar göbek atarım 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayMutlu olmam heralde bilmiyorum ama ben ne hissettiğim anlamış derim
12 Yorumla- 11 ay
💝
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
11 ayMutlu olsam ne yazar bana 1 artısı yokki. Aldatan aldatıldığında başka birini bulur dünyada kadın ve erkekden bol ne var ki. Yani bu dünyanın sonu değildir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayYarına kalır yanına kalmaz yaşattığını yaşamadan ölmez zaten bunu bilmiyorsa boynuzlarla birazda o oynasın
01 Yorumla
11 ayBen acımı yaşadım kardeş diğerinin acı yaşaması beni mutlu etmeyecek. Ben kendim mutlu olmak istiyorum onun acısıyla mutlu olmak istemiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
11 ayOlmuştum yalan değil vgbgbvbvbv beter olsun eo bana çok çektirdi o yaaa etme bulma dünyası öyle kalırsın işte
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayNe biçim soru mutlu olmam çünkü beni aldatan gider hayatımdan daha da umrum olmaz umrumda olmadgi içinde aldatildgini bilemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmam niye olayım o onun karaktersizligi kötü bir durumdan haz elde etmek başka bir karakter meselesi
00 Yorumla
s 11 aySevinmem.
Zaten hiç kimse yaşattığını yaşamadan göçmez bu dunyadan. Buna inandık biz.
01 Yorumla
11 ayOlmam. Allah’a havale etmişimdir o da böyle uygun gördüyse hak yerini buldu derim 🌸
04 Yorumla- 11 ay
Canım güzel kalplim 🥰🌸💖
- 11 ay
🥰🌸💕
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayAva giderken avlanılanlara çok gülüyorum genel olarak. Bu de benzer iş akskdkdkdkrk
01 Yorumla Eden bulur der geçerim... Şaşırmam ama ne üzülür ne de sevinirim.
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
11 ayVazelin gönderirdim boynuzlarını parlatsın diye shdhd
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
11 ayBeni defalarca aldattığı ortaya çıkan eski karımın ölmesini istiyorum... Aldatılmayı tatması yetmez...
00 Yorumla
11 ayVerdiğim emeklerle, harcadığım zamana üzülürüm. Ama bir yandan da tecrübe edinmiş olmanın verdiği huzur olur içimde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayOlurum ya başlasın kutlamalar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayAyy çok üzülürümm ya yataklara düşerim gözüme uyku girmez jehsjsjs
03 Yorumla- 11 ay
Kör oluruz suwjjs
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Direk kafa sıfırlar kendisini restart atar. O kişiyi yok gibi olur benim için ve aldatma gibi bir olay da olmaz benim için
00 Yorumla
11 aySevinmem ama ona olan nefretim soğur sanırım
11 Yorumla- 11 ay
Ama içimden bı yerden ohh iyi olmuş derim ama biz kez 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aldatmak şerefsizliktir
Ve birinin aldatılmasından keyif almakta00 Yorumla
11 ayMutlu olmaktan ziyade heeh gördün mü nasıl oluyormuş yarrrüüü diye tepkim olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayAdalet yerini bulmuş diyip sevinirdim ya , ne yalan söyleyeyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 ayOlmam herkes mutlu olsun lâkin etme bulma dünyası herkes bir gün yaşattığını yaşıcak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Ben galiba olurum ama şöyle gerçekten sevdiği ve evlenmeyi planladığı biri tarafından aldatılsın 😅
00 Yorumla
11 ayOh olmuş derim haketmis sonuçta (Allah korusun tabi 😸)
00 Yorumla
11 ayAçıkçası beni ilgilendiren bir durum değil : ))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. eee bu zaten böyledir yaşattığını günün birinde mutlaka yaşıyorsun 😏
00 Yorumla
11 ayOlurdum evet. Ama sonradan da üzülürdüm ben. O kadar yufka yürekliyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
11 ayMutlu olmazdım çünkü çok üzücü bir durum sadece ilahi adalet der geçerdim...
00 Yorumla
11 ayEvet çok mutlu olurum
02 Yorumla- 11 ay
🩷🤍
Ne üzülürüm ne sevinirim, sıfır his 😅
03 Yorumla
11 ayEtme bulma dunyasi cok isterdim iki defa yasadim onunda benim ne hissettiğini hissetmesini isterdim
00 Yorumla
11 ayüstüne keyif kahvesi içerim daha iyi tadı olur ahaahahdhs
01 YorumlaValla umurumda olmaz. Ama derim kendi kendime herkes bi gün yaşattığını yaşar, der ve sevinirim.
00 Yorumla
11 ayHaberi bile gelmesin istiyorum o derece tiksiniyorum
00 YorumlaOh iyi olmuş derim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne diyordun zevkten dört köşe olurum ndmdm
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayOlurdum tabii bide üzülecek miyim
07 Yorumla- 11 ay
Efendim hdhdhdhd
- 11 ay
Bişi olmamis ya sadece bir kesiiikkk
- 11 ay
Küçük bir kesik
- 11 ay
🤗🌸
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Umurumda olmadığı için çok etkilemez beni kuzen
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İster istemez olurdum ya. d
01 YorumlaHem de nasıl olurum var ya 🙂
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayHem de nasıl anlatamam
02 Yorumla- 11 ay
Biri seni üzdüyse ettiğini bulur zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayLayığını bulmuş iyi olmuş derim 🤌🏻
01 Yorumla Evet mutlu olurdum, yaşattığını yaşamış olurdu.
02 Yorumla
11 ayMutlu olmak değil de anlık bi gurur sarardı hahaha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayUmurumda olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
11 ayMutlu olmam aldatan ben değilsem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
11 ayÜzülmem de sevinmem de
00 Yorumla
11 ayevet çok mutlu olmuştum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayUmurumda olmazdı
00 Yorumla
11 ayOlurum haketti deri. Jdjd
00 YorumlaHemde nasıl içimin yağları erirdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayGebersin oe xbdx
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler