Bir tartışma yaşadın haklı olan sensin bu sebeple gurur yapıp ona asla ulaşmak istemedin, ilk adımı o atsın istedin. Günler geçti telefonun elinde hâlâ yazmıyor.. Sonra bir duyum almışsın başkasıyla sevgili olmuş.. Üzerinden kaynar sular dökülüyor tabi.. 😅 Direkt hesap sorar mıydınız?
Tartışma sonucu gurur yapıp yazmadığın sevgilinin başkasını bulduğunu öğrensen ne tepki verirdin?
Ben gururun arkasına saklanıp bir sorunu sonuçsuz bırakmam. Çözmeyi denerim ama tek başına çabalıyorsam bir son veririm bu duruma. Varsayalım yazmadım ve biri olmuş hayatında. Bu kısa süre içerisinde oldu ise tamamen soğurum, uzun zamandır zaten iletişimimiz yoksa bitmiştir benim için de ve tepki gösterecek önem vermem.
çok uzun süre geçip hiç birşey yazmamışsa ve senin kırıldığını hatası olduğunu bile bile yazmamışsa seni yeterince sevmemiş. Bir süre yazmaması normal ve içinde sana karşı bir şey olsa hiç haber almadan yapamazdı. Bu tartışmayı bahane olarak kullanıp uzaklaşıp gitmiş. Senin hatan hata demiyelim de yanlışın onu bu kadar uzun süre beklemen. Gelmeyecek birini kalbinde tutma. Bir süreden sonra sorabilrsin bittiyse sen de ben de yoluma bakayım diye. Net olmak her zaman iyi
Bakın insanın başına ne geldiyse gurur yapmasından geliyor. Bir şeyi söyleyeceksen kıvranma, net ol söyle gitsin. Gerçek neyse onu bilsin, doğru ya da yanlış. Yok ön yargılı bakmalar, yok öyle hissettim'ler.. gereksiz. Anlamadıysan sor bu böyle mi yoksa ben mi yanlış anladım diye, doğrusunu öğren ona göre tepkini göster. Yok soğudum, şunu gördüm şunu anladım.. Boş.
Yolu açık olsun derim muhattap olmam. Herkes kendine ne yakışıyorsa onu yapar. 🤷🏼♀️ Ben sevdiğim için senelerce beklerim dert değil. Ama sevgiyi aşkı öyle basitleştirdiler ki.. Günler aylar geçmeden hemen yeni aşklara yelken açıyorlar...
6 ay uzun bir sure. Coktan noktalardim kendi icimde zaten ben. O birini bulsa da bulmasa da. Benzer durumu Şu an yasiyorum. Ayrilali 1.5 ay oluyor. Baskalariyla konustuguna eminim. Ama bana yazacak ve yazdiginda ne sacmalayacak bunu merak ettigim icin ona sure taniyorum. Sirf bunun icin bekliyorum. Ozetle az cok gidisat belli oluyor sanki ya zamanla. Sasirmazdim yani. Hayirlisi olsun derdim belki. Sonra da cekilir hayatima bakardim.
Sürekli başkalarıyla konuşma arayışına giren, ilişkisi hemen bitince başkalarıyla tanışan insanları da sevmemişimdir. Ama oladabilir fakat tartıştıysak başka birini bulduysa hepten silmeliktir.
Eğer fotoğraftaki gibi uzun bir süreyse ben sevgili yaptım hatta ayrıldım şimdi ise flortum var haberi gondertirdim. Yani senin sevgilin varken ben seni beklemedim imajı cizerdim
Üzülürdüm hani istemsizce değersiz hissettersim hayırlı olsun derdim ama pek bişey diyemezdim onu ne kadar sevdiğimi söylerdim belki ama baya koyardı baya değersiz hissederdim
Başkasına gitmesini istemeseydim gurur yapmaz yazardım. Oda beni sevseydi ne olursa olsun başkasıyla beraber olmazdı ama şöyle de bir durum varki benimle beraber olduğunda başkasıyla fingirmesindense ayrılıp manita yapması daha iyi.