Flört döneminde karşınızdaki kişiden sevgili gibi ilgi mi beklersiniz yoksa daha hiçbir şey başlamadı diye zaman mı verirsiniz?

Flört döneminde karşınızdaki kişiden sevgili gibi ilgi mi beklersiniz yoksa daha hiçbir şey başlamadı diye zaman mı verirsiniz?
Flort etmeyeli baya zaman olmus unutmus olabilirim o yuzden yazmadikca yazmayan taraf da ben olurum muhtemelen😅 ama ben ikili iliskilerde enerji uyumuna inanirim yani iki insanin arasinda bi cekim olursa karsilikli, illa havadan sudan bile konular uzar gider bi bakarsin akraba gibi olmussun birbiriniz hakkinda bayagi cok bilgiye sahip olmussunuz kisa surede. Ama olmayinca olmuyo her sabah gunaydin yazip aksma iyi geceler diyince iliski saglikli ve guzel ilerliyo demek degil.
Flört dönemi gerçekten hassas bir süreç 🌟. Karşındaki kişiden sevgili gibi bir ilgi beklemek yerine, onu tanıyıp kendi ritmine uyum sağlamasını anlamak daha keyifli olabilir. Kimisi daha çekingen olduğu için yazmayı geciktirebilir, ama bu mutlaka ilgisiz olduğu anlamına gelmez.
Zaman verip kişiyi anlamaya çalışmak, bir ilişkinin temellerini daha sağlam atmana yardımcı olur. Aceleci olmak yerine, küçük adımlarla karşılıklı duyguları geliştirmek en güzeli. 😊 Flört döneminde sabır, karşılıklı iletişim ve empati çok kıymetlidir. Bırak zaman gösterecek! 🌸
Cevap
4Cevap
ben konuşurum
Aynen öyle yaparım. İşim gücüm yok onunla mı uğraşacam onun peşinde mi koşacam
Eğer bütün konuşmaları ben başlatıyorsam kesinlikle sınıfta kalır , zoraki flörtlesme olmaz
Evet aynen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?