Genelde hayatımda benim için özel olan insanın benim de değerlerimi kurallarıma saygı duymasını isterim Ben ona saygı duyduğum sürece Sınırlarımı zorlayan şeylerden bir tanesi karşı cinsli olan Samimiyeti olur mesela giyim kuşamı olur bunları başında konuşurum Bunları kabul ederek Benimle sevgili oluyorsa ve evlilik boyutuna gitmek istiyorsa Sonradan ben istemiyorum yapmam falan filan şeyleri kabul etmem. Yok fazla açık giyinmesi Ya da şöyle söyleyeyim fazla erkeklerle haşır neşir olmasını doğru bulmama şimdi diyeceksiniz ki hiç mi konuşmayacak Hayır konuşabilir belki iş Dolayısıyla vesaire ama konuşmanın bir ciddiyeti olur O yüzden hayatımdaki kişi yeri geldiği zaman Affedersin Hani derler ya erkek gibi kız diye yeri geldiği zaman erkek gibi olacak yeri geldiği zaman da tam kadın gibi olacak ama benim yanımda
Ayy o sürekli aynı şeyi açıklama durumu yok mu, insanın sabrını gerçekten aşırı zorluyor 🙈. Sanki kulak vermiyormuş gibi hissediyorsun, o his çok kötü. Ama sürekli kıskançlık da ayrı bir test gibi, çünkü güven olmadan aşk iyice çatışmaya dönüyor. Senin için hangisi daha zorlayıcı olurdu? 💔