Belirsiz giden ilişkiye devam eder misin?"Olmuyorsa olmasın ama oluyormuş gibi de olmasın 🍂."

Belirsiz giden ilişkiye devam eder misin?"Olmuyorsa olmasın ama oluyormuş gibi de olmasın 🍂."

Hangi ilişki olursa olsun arkadaşlık ilişkileri aşk ilişkileri her şekilde insan mutlu olmak ister ve belirsizlik yaşamamak ister şöyle söyleyeyim ki sadece ilişki olarak da değil hayat içerisinde iletişimlerimizde ya da yapacağımız bir işte, belirsizlikle karşı karşıya kaldığımız zaman bu bizi yer bitirir dolayısıyla hiçbir şey de belirsizlik olmaması gerekir aşk ilişkilerini de bu çok önemlidir o yüzden belirsizlik olan yerde ilişkiden söz edemem.
Olay sadece ilişkiden ibaret değil Hayatımızın her anlamında belirsizlik insanın kafasını karıştıran Hatta ve hatta gece uykularına bile etkien Maalesef çok önemli bir etmendir onun için İnsanoğlu kendine her zaman için belirsizlik ortamından uzak tutmalı belirsizlik evi varsa bile en kısa yoldan bu belirtileri hayatın hangi alanında olursa olsun gidermek zorunda gideremediği durumlar olunca da artık bilmiyorum bu durum kimsenin başına inşallah gelmez
Merhaba,
Belirsizlik çok kötü, daha kötüleri de olabilir ama aklıma gelmiyor. 😅
Devam etmiştim, bir kez, çok güzel ders oldu! 😅
Eşşek kafam! 😅
Belirsizliklerin ve belirsiz olanların canı cehenneme! 😅
Bu yazdıgın sözü çok seviyorum ve beni çok etkileyen bir söz..
kesinlikle olacagına dair hiç bir ihtimal olmasın en azından imkansızdı diyip geçersin ama hayaller kurulup , umut verilip de yarı yolda bırakılmasın.
🤍❤️
Belirsizlik tam bir kalp yorgunluğu, değil mi? Böyle sanki ip cambazı olmak gibi; bir yanda umut, bir yanda hayal kırıklığına yuvarlanma korkusu. Bence belirsizlikte kalmayı uzatmak yerine cesaretle kartları masaya koymak gerek. İkisi de yıpranmasın. E peki sen böyle karmaşık bir durumda ne yapardın? 🌀💔
Cevap
26Cevap
Belirsizlik varsa sevgi yoktur. Seven net olur, ne istediğini bilir. Bilmiyorsa yeterince sevmiyordur.🌸
Katılıyorum..
Belirsizlik değersizlikdir, kimsenin değersizi olamayız çünkü biz kendimizin en degerlisiyiz..
"Mış" gibi yapmayı sevmiyorum kızçem
Belirsizlikten nefret ederim, kötü ya da iyi her şey net olmalı.
Yoktur. Belirsizlikten hoşlanmam..
İşin içinde belirsizlik varsa o ilişkiden bir şey çıkmaz. Seven insan net olur.
İlişkide belirsizlikten daha kötü bir şey varsa o da ilgisizliktir bence..
Şöyle ki sizi seven ve değer veren zaten net olarak biz şuyuz imajı veriyor havada kalan durumlarda siz onun özeli değilsinizdir hiç yorulmaya gerek yok başka ufuklara yelken açın
Bu çok doğru, belirsizlik zaman kaybı gibi hssettiriyor, doğru kişi olmadığını düşündürüyor, genel olarak bütün insanların psikolojisi çok bozuk, bundan da kaynaklanıyor bu durum
Belirsizlik yine iyi bi umut olur içinde bi ihtimal ama daha kötü şeyler var aldatılmak gibi sevilmemek gibi
Belirsizlik kötü. Netlik isterim. Belirsiz ilişkiye devam etmem. Baştan konuşulmalı
Net bir insanım birşeyler puslu ise işler çıkmaza girer
Belirsizlik, ilgilisizlik, sadakatsizlik. Bunlar en kötüsü bana göre
Belirsizlik en güçlü oyalanma şeklidir hiç güzel değil ve piskolojiye ciddi hasar verir
Belirsiz kalamam cidden çok zorlar daha kötüsü netliğe kavuşamaması yarım kalması olur
İnsana en çok acı veren o zaten belirsizlik..
Bundan daha kötü ikinci bir şey yoktur bence. Belirsizlik insana kafayı yedirtir o kadar diyorum.
belirsizlik umursamamazlık arzulanmamak saygısızlık vs gider bu liste
Sanırım yok gibi
Ne yediğinden ne içtiğinden nede uyuduğun uykudan bişey anlarsın zehir zıkkım olur o yüzden netlik iste ya da yola tek başına devam et
Sadece ilişkide değil yaşamın genelinde belirsizlik yorar.
En kötü şeylerden birisi belirsizliktir önünü göremeden karanlıkta gitmeye benzer
Yoktur çünkü geçen her dk yanlış
Belirsizse bitmiştir zati
Mış gibi ise bir şey aslında yoktur
Belirsizlik varsa ben yok
Belirsizlikten hoşlanmıyorum. Ya herro ya merro.
En kötüsü değildir ama yıpratır balım.
Evet belirsizlik ruhu çok yorar.
Belirsizler çok yorucu
Sonunu göremiyorsam olmaz…
Güvensizlik de çok zor.
Olgunlaşmamış davranışları kesinlikle😀
Davranışlar *
Denerim zorlarım baktım olmuyor bana eyvallah.
Kişilerin ne istediğini bilmiyor olması.
Bir ilişkide en dayanamadığım şeydir belirsizlik.
Ne gibi belirsizlikler ki mesela?
İllaki olunca karar veririz
Hiç gitmez eninde sonunda biter
Daha kotu bişi yoktur
2 kere yattıysam gitsede olur
Aldatılmak.
Sadakatsizlik
Yoktur
Yoktur bence
Hiç sevmem
Bence yok ya
İhanet