çok yalnız kaldığım zamanlar oldu. ben diyorum ki, kötü bir ilişki bile sap kalmaktan iyidir.

Hayır, kötü olacağına hiç olmasın.
İyidir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok yalnız kaldığım zamanlar oldu. ben diyorum ki, kötü bir ilişki bile sap kalmaktan iyidir.
Erkek ve kadın doğası birbirinden tamamen farklı şekilde işlemektedir. Kısacası ben bir erkek olarak herhangi bir seviyede gördüğüm kadın ile birlikte olabilirim çünkü bunun sebebi temelde düny üzerindeki varoluş nedenimiz olan genlerimizi aktarabilmek yatmaktadır. Yani bilinçaltıma ben ne kadar çok kadınla birlikte olabilirsem genlerim dünyada o kadar aktarım sağlayabilir. Bu yüzden dolayı erkek olarak genelde birçok seviyede kadınla ilişki kurabiliriz.
Ama kadınlar içgüdüsel olarak hipergamiktir. Yani genelde bir kadın sadece ilişkim olsun diye gidip 4/10 luk erkekle birlikte olmaz. Hipergamisi gereği herzaman ulaşabileceği en üst düzey erkeği arzulayacaktır bunun birçok kriteri vardır ve dönem dönem değişmektedir. Ama temelde iyi bir genetik materyal ve çocukların korunması içgüdüsü yer almaktadır. vücut yapısı = genetik materyal, statü para = çocuklarıma ve bana bakabilir mi? Birçok kadın hipergamisini inkar etse bile bir ilişki içersinde olsalar dahi herzaman daha iyisini arayacaklardır. Bunu bilerek yapmayacaklar tamamen içgüdüsel.
Benimde hiç sevgilim ve sevenim olmadı maalesef. Bazı insanlar için, yalnız olmaktan daha iyi olan herhangi bir ilişki, hatta toksik bir ilişki bile olabilir. Bu kişiler, yalnızlık duygusundan kaçınmak için her şeye razı olabilirler. Ancak, diğer insanlar için, yalnız olmak, toksik bir ilişkiden daha iyidir. Bu kişiler, kendileri ve kendileri için ne istedikleri konusunda daha bağımsız ve kendi kendine yeten olabilirler.
Yalnızlık en güzel sanattır. Herkes yapamaz. Kötü bir ilişkide kendini yıpratıp deli olacağına, kendinle delir daha iyi. Zira tedavisi gene kendin olursun. Kendi açtığın yarayı kendin kapatırsın ama başkasının açtığı yarayı kapatmak kolay olmayacaktır. Kendi kendinin kalbini kıramazsın.
Aşırı yanlış bir düşünce. Niye insanlar illa birileriyle beraber olma zorunluluğu hissediyorlar? Sırf ben de evleneyim artık diye düşünerek ölçüp biçmeden, çok fazla düşünmeden evlenenler veya sorgulamadan bu insan bana iyi gelir mi, anlar mı, değer verir mi demeden; küçük bir etkilenmede hemen birisini hayatına alanlar, bir ilişkiye başlayanlar… Yalnız kalmaktan değil, bunlardan çekinin.
güzel bir bakış açısı ancak aidiyet duygusu ve görece ihtiyacı bu noktada insanı çelişkiye sokabiliyor
Cevap
100Cevap
öyle kötü bir ilişkiden çıkınca sap olmanın ne kadar bulunmaz bir nimet olduğunu anlayacaksın, o zaman tekrar konuşalım 😃
aha son 2 aydır yaşadığım zihniyet. iyi bari aynı düşünenler varmış bu hayatta 😄
Kötü ilişkiden de çıkmak çok zor. Kafamı dağlara taşlara vuracağım artık
@pekipekiabladıj canım sağolsun diyerek next yapacağız başka çare yok🤷🏼♂️ su soğuk ama girince alışıyorsun modunda gitti süreç , ilk 1-2 gün insan Baya üzülüyor ama napalım
Değildir işte böyle düşünüpte olmayacak ilişkiyi yürüten insan hiç mutlu olamaz. O yüzden sap olmak en kötü ilişkiden daha iyidir.
Kötü olup kendi kendimi yiyip bitireceğime hiç olmasın daha iyi. Çünkü kötü olan hiç bir şeyin hayrı olmaz.
Bence hayır kötü bir ilişki hiç çekilmez
Yalnız olmayı tercih ederim
Mutlu olamayacaksam ne anlamı kalır? Yalnız olunca en azından kendi kendimi mutlu ederim, bir insanın kimseye ihtiyacı yoktur aslında, tamam kötü günlerde destek olucak biri fena olmaz ama kötü günleri daha da kötü yapıcak insanlara hayatımda yer yoktu, olmazda.
Kesinlikle ama kesinlikle kötü olacağına hiç olmasın.
Böyle düşününce bekarlık sultanlık. Ve bu şu an benim bizzat yaşadığım bi durum. yaşım 27. Elbette mutlu bi iliski ve evlilik istiyorum ama o vakit gelene dek kendimi kötü bi iliski içinde bulmaktansa bekarligin tadını çıkartmaya çalışıyorum.
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen bul beni kelebeğim 🤪
(Sap sözü hiç sevmediyim söz) bence çok mantıksız yani bi ilişkin sana zarar vereceyini bildiğin halde sırf yalnız kalmamak için sevgili olmak çox saçma mantık dışı bence, sonunun kötü olduğunu bildiğim bana zarar vereceyini bildiğim ilişkilere girmem ben. Zararlı ilişkidense yalnız kalmayı tercih ederim
Bence o kadar da degil ya bazı ilişkiler hiç olmasın isterdim. Benim için artık ilişki işi zor. F. buddy falan olsa iyi olur ama kapris sinir stres cekemiyorum artik.
Hayır tabi ki. Çok kötü bir ilişki yaşayıp her gün kavga gürültü kıyamet psikolojik çöküş yaşayacağıma yapayalnız bir başıma takılırım çok daha iyi
Ya hayır tabiki neden kendimizi yıpratalım ki eğer kötüyse bir ilişkiyi bitirmek en sağlıklı seçimdir bence
Bir daha toxic ve uzun bir ilişki ile karşılaşmaktansa 5-6 yıl yanlızlığı seçerim. Ömrümden ömür gitti be.
En kötü ilişki sap olmaktan daha iyi değildir. Toksit ilişki yaşamaktan, hayatını birileri zindana çevirmektense yalnız ama huzurlu olmak iyidir
Kötü bir ilişki yaşayacağına yalnız kal daha iyi. En azından yalnız kalınca kalbini kıran, seni üzen, gecelerce uyumamanını sağlayan birisi olmuyor
Bence değil ama yalnız oluncada kafayı yiyorsun benim gibi ppden anlamışsındır muhtemelen :/
cekecegin aciyi bilemezsin kotu olmsindan sa hic olmamasi daha iyi ama yasamak istersen zaten yasarsin
Niye yoklukta mısın? İyi zaman geçirmeyeceğin, sana takıldığın zaman zarfında bir şey katmayacak boş biriyle olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir.
Herkes kendi doğrularını empoze etmekten vazgeçip, karşı tarafın doğrularını öğrense, hiç kimse zaman ksybetmez.
Denize düşen yılana sarılır demişler senin ki de öyle bir durum.. Lütfen böyle düşünme ve iyi bir ilişki ara... Kötü bir ilişki senden çok şey götürür
Hayır? Aksini düşünen biraz çimene dokunsun. Neden hayatına seni mental olarak çökertebilecek toksik bir ilişkiyi davet etmek isteyesin?
Kötü ilişki insanı verem eder kanser eder boş tripler gereksiz kıskançlıklar yerine yalnız huzurlu kalmayı tercih ederim.
En İyi Cevap